Nyteknik > Teknik

Thursday, 19 September, 10:19

Nyteknik - 12 sep 19 kl. 06:30

Experterna: Ai gör jobben mer krävandeAUTOMATIONSNÄSTET. Tillgång till kompetenta medarbetare är en förutsättning för att företag ska kunna växa. Utvecklingen av ny teknik går snabbt. Hur ser framtidens arbete ut och hur får vi en effektiv arbetsfördelning mellan människa och maskin?.
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
AutomationsnÄstet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExperternaAi , gör, jobben, mer, krävande
DI - 11 apr 18 kl. 09:43

Experterna: Tokyobörsen har mer att ge – här är de bästa fonderna

Japanfonder i portföljen har varit rätt val under de senaste åren. Trots uppgången tror flera investeringsexperter att Tokyobörsen har mer att ge..

DI - 15 sep 19 kl. 18:03

Experterna: Börsen har mer att ge – de sektorerna är mest köpvärda

Börsen går en bra framtid till mötes när placerarna lämnar den senaste tidens favoritaktier för att istället botanisera….

Nyheter 24 - 26 nov 11 kl. 13:15

SD-experterna: "Åkesson ohotad men de är kronprinsarna"


Nyheter24 ställde sex frågor om Sverigedemokraterna till SD-experterna Daniel Poohl, Niklas Orrenius och Christoph Andersson. GÖTEBORG. Sverigedemokraternas partistämma, kallad Landsdagarna, hålls i Göteborg under helgen.

HBL - 25 feb 14 kl. 18:42

Var ska vi spara? Så säger experterna

Två expertgrupper råder regeringen att fokusera på höjningar av konsumtionsskatt, fastighetsskatt och att slopa vissa avdrag. Här är några möjliga scenarier för budgetramen och strukturreformerna.1.

YLE - 21 okt 14 kl. 14:39

Experterna vill ha hårdare stimulanspolitik

Riksdagens ekonomiutskott har i dag hört en rad namnkunniga nationalekonomer. Och experterna var eniga om två saker: Det lönar sig att satsa på infrastruktur och vi kan förvänta oss en lång period av svag tillväxt. Ekonomiutskottet har offentliga hearingar när ärendet är speciellt viktigt.

Cornucopia - 04 sep 16 kl. 17:09

Nu bråkar "experterna" om varför Brexit inte blev jordens undergång

"Det pratas vitt och brett om hur mer eller mindre katastrofala konsekvenser Brexit ska få för ekonomin. Fast tänk, hemska tanke, om Brexit inte får några konsekvenser alls?" - Cornucopia?

YLE - 01 aug 13 kl. 20:06

Jaro trotsar experterna

Jakobstadslaget Jaro ligger fyra i den inhemska fotbollsligan. En placering som ligger mycket högre upp än vad många experter hade lovat laget inför säsongen.
Motivationsplanschen.

YLE - 30 maj 14 kl. 10:07

Rinne: Jobben är viktigast just nu

Ekonomiexperter har efterlyst en klar linje av nya finansministern Antti Rinne. Till Yle Nyheter kunde han inte ännu säga hur han konkret vill ha det. Så fort det blev klart att det är socialdemokraternas partiledare Antti Rinne som tar över finansministerposten hördes flera expertröster som ville ge goda råd till den blivande ministern.

YLE - 06 maj 13 kl. 04:42

Ekonomiska experter dömer ut politiken

De ekonomiska experterna dömer ut regeringens ekonomiska politik. Det framgår av en enkät som Yle har gjort bland tretton sakkunniga. Enligt enkäten medförde vårens ramförhandlingar knappast några beslut alls som bidrar till att sätta fart på tillväxten.

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 13 kl. 13:23

Experterna dömer ut Sveriges chanser

Experterna ger Sverige minimala chanser att ta sig vidare från gruppspelet i basket-EM i Slovenien. ? Det skulle vara lite Busterstämpel på det.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Därför kan en gammal tjockskärm kan ge bättre bild än 4k-oled

Du har skaffat ett monster till pc, bränt sparkapitalet på ett grafikkort och nu ska du bara ha en skärm som kan göra de senaste spelen rättvisa. Välj en 20 år gammal tjockskärm med katodstrålerör, hälsar teknikexperten Richard Leadbetter..

Nyteknik - 1 timme sedan

Fukushimachefer frikänns – ”Jag kan inte acceptera detta”

En japansk domstol har frikänt tre före detta chefer för det företag som drev kärnkraftverket Fukushima, i det enda straffrättsliga målet som väckts efter den svåra olyckan 2011..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Risk att elbilssatsning skapar miljöproblem

Satsningar på elbilar kan visserligen bidra till renare luft i städerna, men på Kinas landsbygd kan de bidra till nya miljöproblem, visar en granskning av Sveriges Radio Ekot..

Nyteknik - 2 timmar sedan

St1 bygger nytt raffinaderi i Göteborg – för två miljarder

Energibolaget St1 planerar att bygga en ny anläggning för förnybara bränslen i Göteborg. Kostnaden är beräknad till drygt två miljarder kronor..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Så använder Kina ny teknik för total social kontroll

Demonstrationerna i Hongkong handlar allt mer om en protest mot Kinas övervakningssamhälle. Ny Tekniks Peter Ottsjö berättar i fem delar om teknik för att ta kontroll över människor – i Kina, men också i väst..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Kallt saltvatten hjälper datacentret minska klimatavtrycket

Fjordvatten som kyler servrar och spillvärme som används för matproduktion. Det finns många sätt för serverhallar att minska sitt klimatavtryck..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Jaguarchefen: Elbilar kommer inte att gå ner i pris i närtid

Bristande laddinfrastruktur och för dyra batterier. Det är enligt Jaguar Land Rover-chefen Ralf Speth skälen till elbilens fortsatt höga prislapp. "Priset kommer inte att gå ner de närmaste tre till fem åren", säger han i en intervju..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Trumps beslut: Kalifornien får inte ha strängare utsläppsregler

USA:s president Donald Trump har upphävt delstaten Kaliforniens rätt att sätta egna, tuffare, nivåer för hur mycket utsläpp fordon får göra..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Haverirapport: Flygplanet var för tungt lastat

Det flygplan med fallskärmshoppare som kraschade utanför Umeå var både för tungt och för baktungt när det lyfte, enligt Statens haverikommission..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Vattenfall storsatsar på Stockholmsnätet

Det råder kapacitetsbrist i elnäten i flera storstäder. Nu satsar Vattenfall Eldistribution 1,8 miljarder kronor på att få bort flaskhalsarna i regionnätet i Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.