YLE > Finland

Friday, 20 September, 05:44

YLE - 12 sep 19 kl. 05:47

Morgonkollen: Niinistö träffar Ukrainas president, det ekonomiska är inte hopplöst, Trump-administrationen hindrar centralamerikanare från att söka asylVi uppdaterar dig med nattens och morgonens nyheter..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Ukrainas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgonkollen, Niinistö, träffar, Ukrainas, presidentdet , ekonomiskaär inte , hopplöst Trump-administrationen hindrar centralamerikanare från att söka asyl
YLE - 28 aug 17 kl. 04:55

Morgonkollen: Niinistö och Trump möts redan i dag, det fortsätter regna i Texas

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes President Sauli Niinistö träffar USA:s president Donald Trump redan i dag. Mötet skulle egentligen ske i morgon, men presidentens kansli uppger att Trump ska bege sig till det orkandrabbade Texas genast efter träffen.

YLE - 03 jul 19 kl. 05:15

Morgonkollen: Japans kronprinspar träffar presidentparet, kapten Carola Rackete har släppts ur husarrest

Japanska kronprinsparet träffar i dag president Sauli Niinistö och hans fru Jenni Haukio. Kaptenen för Sea-Watch 3, Carola Rackete, har släppts ur husarresten men kan ännu bli åtalad. Landslagsanfallaren Florijana Ismaili bekräftas ha avlidit..

YLE - 22 mar 16 kl. 05:46

22 mars - Morgonkollen

God morgon! Vill du veta vad som hände medan du sov? Här är rubrikerna som sätter dig på kartan för i dag!

YLE - 15 aug 14 kl. 10:04

Forskare: EU bakom Niinistös möte med Putin

Det är osannolikt att president Sauli Niinistö skulle ha tagit initiativ till mötet med Rysslands president Vladimir Putin på egen hand. – Det här måste ha diskuterats inom EU, säger Rysslandsforskare Hanna Smith på Alexanderinstitutet. – President Sauli Niinistö är inte i Ryssland bara för Finlands del.

HBL - 17 aug 14 kl. 08:31

Niinistö hoppfull efter resan till Ukraina

President Sauli Niinistö betonade vid hemkomsten från Kiev i går gång på gång vikten av en öppen dialog. – Jag tror att jag har några samtal jag ska ringa efter det här, både inom EU och utanför, sade Niinistö.Republikens president Sauli Niinistö mötte en samlad skara journalister så snart han landat på Helsingfors-Vanda flygplats vid femtiden i går på eftermiddagen.

YLE - 18 sep 17 kl. 05:49

Morgonkollen: Fallet Raoul Wallenberg på tapeten, unga sjukpensionärer ökar, president Niinistö träffar Antonio Guterres

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Samtidigt som sjukpensionärerna blir färre i de övre åldersgrupperna har de unga sjukpensionärerna bara blivit fler. Åtgärderna finns, men resultaten låter vänta på sig; många unga pensionärer har aldrig hunnit in i arbetslivet och faller därmed helt utanför.

YLE - 14 aug 14 kl. 11:49

Niinistö träffar Putin: "Man skapar inte fred via telefon"

President Sauli Niinistö säger sig ha fått förståelse från västländerna för mötet med Rysslands president Vladimir Putin i Sotji på fredag. Niinistö sade i Helsingfors på torsdagen att det var han som kom med initiativet till mötet. Niinistö har också fått inbjudan att resa till Kiev för att träffa Ukrainas president Petro Porosjenko.

YLE - 11 jun 15 kl. 14:24

Niinistö träffar Putin nästa vecka

President Sauli Niinistö träffar Rysslands president Vladimir Putin i Moskva i mitten av månaden. - den 16 juni. Se presidentens presskonferens direkt på Arenan klockan 15:30.

YLE - 11 jun 15 kl. 14:24

Niinistö träffar Putin nästa vecka - se presskonferens

President Sauli Niinistö träffar Rysslands president Vladimir Putin i Moskva i mitten av månaden. - den 16 juni. Se presidentens presskonferens direkt på Arenan klockan 15:43.

Kristianstadsbladet - 15 aug 14 kl. 21:40

Niinistö och Putin i "arbetsmöte"


Finlands president Sauli Niinistö besökte på fredagen Sotji för samtal med Rysslands president Vladimir Putin. Det kallades för arbetsmöte och handlade bland annat om krisen i Ukraina. Det försämrade säkerhetsläget är oroande för Finland.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Våld mot kvinnor är fortfarande ett av Finlands största problem - nu ska nationell rapportör ge frågan mera tyngd

Finland kommer att få en nationell rapportör för våld mot kvinnor. Det här för att komma åt ett av Finlands största samhällsproblem. Rapportörens uppgift är att rapportera direkt till makthavarna för att hitta lösningar på problemet..

YLE - 1 timme sedan

Har Lovisa en framtid? Staden vill provocera invånarna till att komma med kreativa idéer för hur verksamheten kan förbättras

På torsdag kväll fick Lovisas invånare säga sitt om stadens framtid. Ett diskussionsmöte vid namn “Lovisa har ingen framtid” ordnades i Kuggom och närmare 60 invånare tog tillfället i akt för att komma med sina idéer..

YLE - 1 timme sedan

Nu finns miljarder att hämta inom fartygsbygge i Ryssland - finländska företag flyttar tillverkningen till Ryssland för att få beställningar

Finländska firmor är världsbäst då det gäller att bygga isbrytare och tankfartyg. Inom de närmaste tjugo åren planeras omkring 800 nya fartyg. Det ska byggas allt från fartyg för krabbfiske i fjärran östern till världens största isbrytare..

YLE - 15 minuter sedan

CKP: "Det är frågan om ett omfattande fall"- Airiston Helmis förundersökningen ännu långt ifrån klar

Det har gått ett år sedan den stora polisoperationen då Airiston Helmis fastigheter granskades. Tre personer greps och flera miljoner euro i kontanter konfiskerades. Ägaren Pavel Melnikov har ännu inte förhörts av polisen..

YLE - 9 timmar sedan

Enhälliga röster om ungdomsverkstaden Troja - Åbo stad ska trygga den svenskspråkiga servicen

Åbo stad kommer på ett eller annat sätt att säkra den svenskspråkiga ungdomsverkstadens service i framtiden. I vilken form och när vet man ännu inte..

YLE - 12 timmar sedan

Daniel Olins talkshow live på Ekenäs höstmarknad!

Daniel Olin tjuvstartade sin talkshow med två livesändningar från Ekenäs höstmarknad..

YLE - 11 timmar sedan

Borgbackens dyraste satsning någonsin gav två internationella förstapris

Berg-och-dalbanan Taiga har varit en fartfylld framgångssaga under de få månader den har funnits på Borgbacken..

YLE - 11 timmar sedan

Förr i tiden hörde cirkuslejon och slagsmål till Ekenäs höstmarknad - se gamla bilder!

Ekenäs höstmarknad har nästan 300 år på nacken men trots det har vissa delar av marknaden bestått. I dag har karusellerna tagit platsen som cirkusdjur hade förr..

YLE - 15 timmar sedan

Från Sibelius till Hurriganes - snart öppnar Finnish Music Hall of Fame sina dörrar

Om en månad öppnar Finlands musikmuseum sina dörrar i köpcentret Tripla i Böle. Finnish Music Hall of Fame är en hyllning till den finländska musikhistorien och de finländska artisterna..

YLE - 12 timmar sedan

Daniel Olins talkshow live just nu på Ekenäs höstmarknad!

Daniel Olin tjuvstartar sin talkshow med två livesändningar från Ekenäs höstmarknad klockan 18 och 18.30 på torsdag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.