Skånskan > Nyheter

Thursday, 19 September, 16:43

Skånskan - 12 sep 19 kl. 05:00

Avhoppen fortsätter: Nu slutar HR-chefen ocksåHÖRBY Chefsavhoppen fortsätter i Hörby kommun. Ett 20-tal chefer har redan lämnat sina poster. Nu hoppar HR-chefen Annika Jonasson också av – utan att ha något nytt jobb på gång.Skånskan har i flera artiklar berättat om chefsflykten från kommunen.
Sedan Sverigedemokraterna tog över styrningen av kommunen, som ett resultat av valet i höstas, har ett 20-tal chefer slutat.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HR, HÖRBY Chefsavhoppen, Hörby, Annika Jonasson, Sverigedemokraterna, Jonasson, SkD, Skånska Dagbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avhoppenfortsätter Nu , slutar, HR-chefenockså
Nerikes Allehanda - 23 maj 17 kl. 04:57

Efter 11 månader på posten - nu slutar nya chefen inom psykiatrin

Pendlingen från Stockholm blev för mycket. David Jamshidi, verksamhetschef för den psykiatriska akut- och heldygnsvården slutar 11 juni. Ännu har han ingen efterträdare och bristen på sjuksköterskor inför sommaren är inte heller löst..

Dagens Media - 08 maj 17 kl. 15:18

Därför lämnar WOO-chefen Nicklas Norrby

I samband med att WOO blir en del av TV4:s ordinarie försäljningsorganisation slutar WOO-chefen Nicklas Norrby..

Skånskan - 13 jul 19 kl. 15:30

”Skyldiga utreda avhoppen”

HÖRBY Nu ger sig Hörby kommuns förre personalchef Göran Malmström in i debatten om chefsavhoppen.
Att 19 chefer slutar inom loppet av bara några månader kan inte betraktas som normalt, hävdar han.
– Detta är något som måste utredas.

Kristianstadsbladet - 30 apr 19 kl. 12:19

Tekniske chefen slutar – fjärde höga chefen som på kort tid lämnar

Tekniske chefen Jesper Havelid slutar på Bromölla kommun. Därmed är det ännu en chef i topposition som lämnar på kort tid. .

Blekinge Läns tidning - 30 apr 19 kl. 12:19

Tekniske chefen slutar – fjärde höga chefen som på kort tid lämnar

Tekniske chefen Jesper Havelid slutar på Bromölla kommun. Därmed är det ännu en chef i topposition som lämnar på kort tid. .

NT - 13 jan 11 kl. 08:16

SON-chefen slutar efter dåligt stöd

Chefen för symfoniorkestern Peter Waldemarsson slutar efter fyra år. Han tackar nej till att fortsätta jobbet i brist på ekonomisk support. Han är missnöjd med uppbackningen av elitspelarna..

Sydsvenskan - 10 okt 11 kl. 10:38

Chefen för Sus slutar

Arkivfoto: Ingemar D Kristiansen
Chefen för Skånes universitetssjukhus, Bent Christensen, går i pension vid årsskiftet och slutar därmed som sjukhuschef.
Bent Christensen började 2004 som chef för dåvarande Universitetssjukhuset i Lund och har varit chef för Sus sedan bildandet 2010. ?

Sydsvenskan - 04 dec 12 kl. 22:40

Chefen för Malmö Konsthall slutar

Chefen för Malmö konsthall, Jacob Fabricius, slutar. Han har fått tjänsten som chef för Charlottenborgs konsthall i Danmark. Beskedet kom på tisdagskvällen..

UNT - 03 maj 16 kl. 09:28

OS-chefen i Pyeongchang slutar

Med mindre än två år kvar till vinter-OS i Pyeongchang slutar chefen för organisationskommittén, Cho Yang-Ho..

BT - 03 maj 16 kl. 09:28

OS-chefen i Pyeongchang slutar

Med mindre än två år kvar till vinter-OS i Pyeongchang slutar chefen för organisationskommittén, Cho Yang-Ho. Den sydkoreanske affärsmannen Cho säger att han måste ta hand om sitt företags rederi som har stora ekonomiska problem.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Statsministern bör åka i en Volvo

Angela Merkel åker Mercedes, Boris Johnson Jaguar, Emmanuel Macron Citroën, Vladimir Putin en ryskbyggd specialbil och Donald Trump far omkring i en Cadillac. För dessa stats- och regeringschefer är det självklart att åka i inhemska fordon. Det är ett sätt att visa nationell stolthet och stärka ett inhemskt varumärk.

Skånskan - 15 minuter sedan

Älskad och hatad Huvudledare

Värnskatten infördes genom en uppgörelse mellan Socialdemokraterna och Centern som ett led i krisuppgörelsen i mitten på 1990-talet. Det var rätt och riktigt att göra det då eftersom krispolitiken innebar kraftiga försämringar i den offentliga välfärden. Människor behövde känna att alla var med och bar bördorna.

Skånskan - 15 minuter sedan

Plastpåsen är ingen miljöbov

Om det är något jag avskyr så är det när politiker sätter upp fingret i luften och försöker surfa på opinionsvindar i sakfrågor. Beslut skall vara rationella, inte populistiska och illa underbyggda. Ett sådant beslut var att förbjuda rökning på uteserveringar, något som har noll relevans ur hälsosynpunkt.

Skånskan - 10 minuter sedan

38-åring ny ägare till stuga i Höör

Höör Fastigheten på Koltrastvägen 1 i Höör har fått en ny ägare. Köpare är Malin Persson, 38 år, och säljare är Jan-Erik och Ingela Eva-Stina Andersson. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 1 000 000 kronor.

Skånskan - 30 minuter sedan

Boksläpp och samtal på Kulturnatten

lund Skissernas Museum har tillsammans med illustratören Cecilia Heikkilä skapat en bilderbok baserad på konstnären Isaac Grünewalds djur från en fest 1923.
På Kulturnatten bjuder museet in till boksläpp, visning och samtal.Den sjunde april 1923 ägde festen En paradisisk trädgårdsfest rum i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm till förmån för Röda korset.

Skånskan - 15 minuter sedan

Dömde kvinnan kan bli av med sin legitimation

lund Lundakvinnan som dömdes till nio års fängelse för mordförsöket på sin exman riskerar nu att bli av med sin titel.
Detta efter att Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) yrkar att Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN) återkallar kvinnas legitimation som sjuksköterska.Det var i januari som den 32-åriga kvinnan var nära på att hugga ihjäl sin exmake med en kökskniv i dennes hem.

Skånskan - 30 minuter sedan

154 kvadratmeter stort kedjehus i Skurup sålt till nya ägare

Skurup Sigurdur Sigurdsson, 37, och Ida Marisa Malmin, 30, är nya ägare till kedjehuset på Rödhakevägen 63 i Skurup. Det 154 kvadratmeter stora huset är byggt 1973. Säljare är Evelin och Edvin Stenberg.

Skånskan - 2 timmar sedan

31-åring ny ägare till fastigheten på Holmby 2401 i Flyinge

Flyinge Amanda Werin, 31 år, har tagit över fastigheten på adressen Holmby 2401 i Flyinge från Ulla Solveig Birgitta Billberg. Ägarbytet blev klart i augusti 2019 och köpesumman blev 1 400 000 kronor. Huset har en boyta på 79 kvadratmeter.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lövestads aktivitetspark är nu redo för invigning

lövestad Arbetet med Lövestads nya aktivitetspark började i våras.
Nu tas de sista avspärrningarna bort och på lördag är det dags för en rejäl invigning av parken, som ännu inte fått ett officiellt namn.Lövestads nya mötesplats, så tituleras den nya centrumprofil som delar av marknadsplatsen nu fått.

Skånskan - 2 timmar sedan

Gård i Eslöv såld

Eslöv Försäljningen av fastigheten Ellinge 28:1 i Eslöv är nu klar. Nya ägare är Lena och Stig Henrik Jörgen Jeppsson, 51 och 54 år, sedan tidigare boende på just Dammstorps Gård, och säljare är Lennart Bengtsson och Gerd Gunvor Marianne Landström. På gården finns två byggnader med total boyta på 305 kvadratmeter samt 88 hektar åkermarker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.