BT > Nyheter

Thursday, 19 September, 16:56

BT - 12 sep 19 kl. 04:00

Välfärd går före sänkt skatt för SVi socialdemokrater satsar på välfärden – och då behövs det mer resurser, särskilt nu när fler blir äldre, skriver Ann-Christin Ahlberg..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ann-Christin Ahlberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Välfärd, går, före, sänkt, skattför S
Expressen - 9 timmar sedan

Misstänkt skjutning – flera personer kontrollerade

Polisen fick under onsdagskvällen in flera samtal om en misstänkt skottlossning i Västerås och flera patruller larmades ut. Men väl på plats hittades varken någon målsägande, brottsplats eller misstänkt. .

Expressen - 9 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Misstänkt skjutning i Västerås • Stormen Imelda har dragit in över Texas • Trudeau kritiseras efter rasistisk bild

Polis har larmats om en misstänkt skjutning i Västerås under onsdagskvällen.■■■Stormen Imelda har dragit in över Texas och för med sig kraftiga regnoväder. Nu håller skolor och myndigheter stängt i väntan på att översvämningarna ska rinna bort.

Politologerna - 06 dec 15 kl. 09:00

Lucka #6: Dags för sänkt rösträttsålder?

Förra årets val till Europaparlamentet innebar en ökning av det svenska valdeltagandet med 5,5 procentenheter till 51,1 procent. För första gången röstade över hälften av de röstberättigade i ett svenskt EU-val. På det hela taget var dock 2014 års EU-val ytterligare ett misslyckande sett till det medborgerliga engagemanget; visserligen sjönk valdeltagandet bara med några tiondelar av en procent, men de 42,6 procent av de röstberättigade EU-medborgarna som begav sig till valurnorna innebar den lägsta andelen någonsin.

Skånskan - 07 nov 16 kl. 09:25

Kvinna misstänkt för yxmord inför rätta

HJÄRUP Idag inleds rättegången i Lunds tingsrätt mot hustrun som misstänkt för att ha slagit ihjäl sin man med yxa och hammare.

ERWP.fif(0)Kvinnan nekar till brottet men kammaråklagare Mathias Larsson stödjer åtalet på både vittnesuppgifter och omfattande teknisk bevisning, främst i form av blodspår och stänk.

News55 - 29 sep 15 kl. 09:48

Ingemar tvingades begrava hustrun som misstänkt mördare – nu kräver han upprättelse

Skadeståndet som Ingemar nu begärt handlar enligt honom själv inte så mycket om själva pengarna, mer som en förhoppning om den ursäkt han aldrig fått från polis och åklagare. När News55 pratar med Ingemar Westlund är han fortfarande upprörd över hur han har behandlats. –Jag kan inte acceptera hanteringen av mig.

Cornucopia - 13 jun 18 kl. 12:51

Sänkt pensionsprognos - trots höjd lön

Jag har fått min statliga pensionsprognos sänkt med drygt 3% sedan 2017, trots att jag höjt min lön och tjänar över brytgränsen för statliga pensionspoäng. Samtidigt ingår inte längre någon pensionsprognos i det sk orange kuvertet, åtminstone inte i det senaste kuvertet jag fått utskickat 2018. Fortsätter utvecklingen kommer jag trots maximal intjäning bara få lite drygt garantipensionen.

Skånskan - 28 maj 19 kl. 15:24

Lättkränkt eller bara kränkt

Sverigedemokraterna är nästan ”skandalresistenta”. Det ska mycket till för att de förlorar väljarstöd på grund av att en folkvald betett sig på ett sätt som inte skulle accepteras inom andra partier. Nästan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Telia vinnare på sänkt bolagsskatt

Telia Sonera blir den största vinnaren om regeringen får igenom sänkt bolagsskatt, visar siffror från Skatteverket. Telia Sonera var nämligen det bolag som betalade mest skatt i Sverige förra året, 4,4 miljarder kronor, enligt Skatteverket. Läkemedelskoncernen Astra Zeneca tjänar också stora pengar på regeringens förslag på sänkt bolagsskatt, som tvåa på listan med 4,2 miljarder kronor.

BT - 14 sep 12 kl. 14:46

Telia vinnare på sänkt bolagsskatt

Telia Sonera blir den största vinnaren om regeringen får igenom sänkt bolagsskatt, visar siffror från Skatteverket.Telia Sonera var nämligen det bolag som betalade mest skatt i Sverige förra året, 4,4 miljarder kronor, enligt Skatteverket.Läkemedelskoncernen Astra Zeneca tjänar också stora pengar på regeringens förslag på sänkt bolagsskatt, som tvåa på listan med 4,2 miljarder kronor.

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 23:27

14-åring misstänkt för mord


En 14-årig pojke är nu också misstänkt för mordet på en 17-åring på en skolgård i Limhamn i Malmö i början av augusti. Sedan tidigare är en 16-årig pojke misstänkt för mordet.14-åringen var först misstänkt för medhjälp till mord, men nya uppgifter har kommit fram, skriver Sydsvenskan på nätet.

BT - 02 okt 14 kl. 23:27

14-åring misstänkt för mord

En 14-årig pojke är nu också misstänkt för mordet på en 17-åring på en skolgård i Limhamn i Malmö i början av augusti. Sedan tidigare är en 16-årig pojke misstänkt för mordet. 14-åringen var först misstänkt för medhjälp till mord, men nya uppgifter har kommit fram, skriver Sydsvenskan på nätet.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Kritiserade Elfsborg – stoppas från träning

Kevin Stuhr Ellegaard kritiserade häftigt Elfsborgs ledning sedan han inte fått kontraktet förlängt. Nu kontrar klubben med att ge lagkaptenen ledigt "för att i lugn och ro reflektera över situationen"..

BT - 1 timme sedan

S-krisen: Kommunalrådet polisanmäls för förtal

Socialdemokraternas kris i Borås tar nya vägar. Kommunalrådet Malin Carlsson (S) polisanmäls nu av sin tidigare politiska sekreterare..

BT - 1 timme sedan

Svåra cykelskador orsakas av singelolyckor

Singelolyckor ligger bakom de allvarligaste skadorna för cyklister. Det betyder att bättre cykelvägar och bättre vägunderhåll kan minska antalet allvarliga olyckor, visar en avhandling..

BT - 1 timme sedan

Lång konflikt bakom spänningar i Gulfregionen

Vad ligger bakom fiendskapen mellan Saudiarabien och Iran? Vems uppgifter är mest trovärdiga? Frågorna är många efter attacken mot den saudiska oljeanläggningen..

BT - 1 timme sedan

Skärpta säkerhetskrav för mobilnät

Regeringen föreslår en lag med skärpta säkerhetskrav för svenska mobilnät. Komponenter, leverantörer, operatörer och personal som kan hota rikets säkerhet ska kunna stoppas och portas. Men lagen är inte riktad specifikt mot kinesiska Huawei, enligt digitaliseringsminister Anders Ygeman (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.