Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 19 September, 01:53

Aftonbladet - 11 sep 19 kl. 23:44

Polisinsats efter larm om man med vapen
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisinsatsefter , larmom man med , vapen
Expressen - 01 mar 17 kl. 13:13

JUST NU: Massiv polisinsats – larm om pistolbeväpnad man

Det pågår på onsdagen en massiv polisinsats vid Oxie centrum.Polisen har skickat upp en helikopter och står med dragna vapen på platsen.– Det är uppgifter om att en man gått omkring med pistol i handen, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral..

Expressen - 14 nov 14 kl. 19:04

Stor polisinsats efter vapen i Enskede

En stor polisinsats genomförs i en lägenhet i Enskede. Vittnen ska ha sett en man med ett vapenliknande föremål. Polisen är företegen om händelsen..

GöteborgsPosten - 12 jan 17 kl. 16:59

Stor polisinsats - larm om vapenman

En stor polisinsats pågår just nu i Stenstorp utanför Falköping. Polisen finns just nu på plats med en förhandlare efter att en misstänkt beväpnad man stängt in sig i en bostad..

GT - 11 jun 18 kl. 11:26

Stor polisinsats – hittade vapen, uniform och löshår 

Ett industriområde i Taberg har varit avspärrat och bevakat av polis i flera dagar.Vid ett tillslag har man hittat automatvapen, polisuniformer, peruker och löshår, enligt uppgift till Aftonbladet.Nu har en man begärts häktad i ärendet, misstänkt för förberedelse till grovt rån och grovt vapenbrott.

GT - 07 nov 17 kl. 13:17

Larm om vapen i centrala Göteborg

En stor polisinsats drogs i gång i centrala Göteborg vid lunchtid på tisdagen.En man hade synts med vapen i handen när han gick ut ur en bil.Flera polispatruller och helikopter letade efter bilen.

BT - 26 okt 12 kl. 07:49

Stor polisinsats i Borås mot illegala vapen i går och i natt

I går kväll och i natt jagade polisen illegala vapen på olika platser i Sverige.
I Västra Götaland letade man bland annat skjutvapen i Sjuhärad. Flera skjutningar har inträffat i Borås och Göteborg den senaste tiden och även andra delar av landet har drabbats av skottlossningar som skakat både allmänhet och polis.

Expressen - 01 mar 17 kl. 13:13

Stor polisinsats efter larm om pistolbeväpnad man

En massiv polisinsats ägde rum vid Oxie centrum under onsdagen.Polisen skickade upp en helikopter och stod med dragna vapen på platsen.– Det är uppgifter om att en man gått omkring med pistol i handen, berättade Stephan Söderholm på polisens ledningscentral strax efter larmet.

Expressen - 16 jun 18 kl. 20:52

Polisinsats efter larm om revolverman i Kävlinge

En person med ett misstänkt vapen väckte på lördagskvällen stor oro i Kävlinge utanför Lund.Efter en polisinsats kunde man konstatera att det handlade om ett kolsyrevapen. Mannen som bar vapnet var i 55-årsåldern.

GöteborgsPosten - 19 dec 18 kl. 22:49

Stor polisinsats i centrala Göteborg

Vid kvart i elva-tiden inkom ett larm om en pågående polisinsats i centrala Göteborg. Enligt uppgifter till GP ska polisen ha haft dragna vapen och sköldar i samband med insatsen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisinsats mot skottlossningar

Sedan midsommar har minst 14 skottlossningar inträffat i Göteborg. En person har dödats.Polisen har nu inlett en särskilt satsning för att få stopp på våldet.

Blekinge Läns tidning - 22 jun 18 kl. 20:06

Stor polisinsats efter larm om skottlossning

En man har gripits efter ett larm om skottlossning i en ort utanför Vaggeryd i Jönköpings län. Mannen är misstänkt för framkallande av fara för annan. - Han är misstänkt för att ha skjutit med ett vapen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.