Expressen > Nyheter

Friday, 20 September, 16:34

Expressen - 11 sep 19 kl. 22:28

Brand i industrilokal – stor rökutvecklingDet har brunnit i en industribyggnad i närheten av Krokslätts fabriker i Mölndal.Räddningstjänsten kunde snabbt släcka elden, men det är fortfarande rök på platsen.– Det är mycket rök i lokalerna, vi söker efter ytterligare brandhärdar, säger Bosse Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Krokslätts, Mölndal, Bosse Johansson, Storgöteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , industrilokal, stor, rökutveckling
GT - 28 apr 17 kl. 15:11

Brand i villa – stor rökutveckling på platsen

En villa står i brand på en ort utanför Mellerud.Det uppges vara stor rökutveckling på platsen.– Vi har inte branden under kontroll, säger Jonas Gustafsson vid räddningstjänsten till P4 Väst..

Expressen - 11 apr 16 kl. 03:05

15-tal bilar i brand – stor rökutveckling

Ett 15-tal bilar brinner i en garagelänga på Gotland. Räddningstjänst och polis befinner sig nu på platsen i Visby. – Det är stor rökutveckling, säger Björn Tannfelt, stationsbefäl vid Gotlandspolisen..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 13 kl. 19:16

Malmöbrand ger kraftig rökutveckling

Det brinner i en fordonsfirma i Malmö hamn. Branden orsakar stor rökutveckling och röken väller in över Malmö. Räddningstjänsten uppmanar människor som besväras av röken att gå inomhus och stänga fönster och dörrar till skydd mot röken, rapporterar sydsvenskan.

TA - 06 jul 13 kl. 19:36

Malmöbrand ger kraftig rökutveckling

Det brinner i en fordonsfirma i Malmö hamn. Branden orsakar stor rökutveckling och röken väller in över Malmö. Räddningstjänsten uppmanar människor som besväras av röken att gå inomhus och stänga fönster och dörrar till skydd mot röken.

Expressen - 22 jan 16 kl. 08:11

Villa i brand – mycket stor rökutveckling

En tvåvåningsvilla står på fredagsmorgonen i lågor. Tre räddningstjänststationer ska enligt UNT ha kallats till platsen för att släcka branden..

Corren - 15 maj 18 kl. 16:30

Stor rökutveckling att vänta under onsdagen

Stor rökutveckling är att vänta när det under onsdagen är dags för ännu en naturvårdsbränning norr om Motala..

Expressen - 21 jul 19 kl. 10:25

Brand i industrilokal – kraftig rökutveckling

En brand har uppstått i en industrilokal i centrala Borås.– Vi har kraftig rökutveckling, säger Peder Liljeroth, räddningschef i beredskap.Räddningstjänsten har gått in med rökdykare i lokalen..

UNT - 09 apr 19 kl. 16:38

Brand i konstgräs orsakade stor rökutveckling

En brand i en hög med konstgräsrullar vid Limhamns IP i Malmö ledde till kraftig rökutveckling och räddningstjänst uppmanade under några timmar människor att gå inomhus samt stänga dörrar, fönster och ventilation..

GöteborgsPosten - 09 apr 19 kl. 16:38

Brand i konstgräs orsakade stor rökutveckling

En brand i en hög med konstgräsrullar vid Limhamns IP i Malmö ledde till kraftig rökutveckling och räddningstjänst uppmanade under några timmar människor att gå inomhus samt stänga dörrar, fönster och ventilation..

Expressen - 25 jul 16 kl. 22:52

Larm om brand och kraftig rökutveckling

Räddningstjänsten larmas till Stora södergatan i Lund efter ett larm om kraftig rökutveckling i en byggnad. – Det är en brand i en byggnad och kraftig rökutveckling, säger Johanna persson vid polisens ledningscentral..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Kritiken efter mötet om gängvåldet: ”Otillräckligt”

Ingen uppgörelse om åtgärder mot gängvåldet nåddes under fredagens samtal.– Det som lades på bordet i dag är otillräckligt, säger Kristdemokraternas rättspolitiske talesperson Andreas Carlson.Samtalen fortsätter i helgen.

Expressen - 45 minuter sedan

Vittne döms – svarade ”jag vet inte” i rätten

En kvinna i 20-årsåldern döms för att ha undanhållit sanningen när hon vittnade under ed i en rättegång i Malmö om ett mordförsök 2016..

Expressen - 45 minuter sedan

JUST NU: Brand i landshövdingehus

En lägenhet har börjat brinna i ett landshövdingehus i Lundby i Göteborg.Räddningstjänsten är där med flera enheter.– Vi är inne med rökdykare och släcker av, säger Lars Larsson vid räddningstjänsten..

Expressen - 1 timme sedan

Nagelterapeuten: Därför vägrar jag göra naglar på barn

Nagelterapeuten Elin Andersson, 30, märker att fler barn och unga tonåringar vill skaffa nagelförlängningar.Hon säger alltid nej, förklarar Elin.Nu berättar hon varför.

Expressen - 2 timmar sedan

Shekarabi gör sig redo att ta över efter Löfven

Efter 25 år i politiken förbereder sig Ardalan Shekarabi, 40, på att ta över som partiledare efter Stefan Löfven – och lanserar ett eget politiskt program. I det dolda har civilministern rest runt i partidistrikten och byggt upp ett starkt nätverk i hela landet. – Han har i stort sett alla rätt, säger S-statsvetaren Stig-Björn Ljunggren, som tror att Löfven avgår 2021..

Expressen - 3 timmar sedan

Bildt sågar Sjöstedts möte med Snowden

Ett möte mellan Jonas Sjöstedt och visselblåsaren Edward Snowden i Moskva sågas av förre utrikesministern Carl Bildt.”Jonas Sjöstedt är tydligen i Moskva, och ger prioritet åt att träffa en person som förrått sitt land”, skriver Bildt på Twitter. – Jag tycker att Carl Bildt ska ta frågor om personlig integritet och övervakning på större allvar, kontrar Sjöstedt..

Expressen - 2 timmar sedan

Skateboardåkare påkörd av bil

En person på skateboard blev på fredagen påkörd av en bil i Solna norr om Stockholm..

Expressen - 2 timmar sedan

Beslutet: Sverige går med i Macrons försvarssamarbete

Sverige går med i den franske presidenten Emmanuel Macrons försvarsinitiativ EI2 och listan över svenska försvarssamarbeten växer.– Det här samarbetet har ingen stående militär styrka, vår alliansfrihet påverkas inte, säger försvarsminister Peter Hultqvist till TT..

Expressen - 4 timmar sedan

Kina annonserar i DN – kritiken: ”Propaganda”

Hongkong-konflikten är ”ett pussel vi kommer att lösa på egen hand”. Så lyder en formulering i den helsidesannons från Kina som DN har tagit in i fredagstidningen. – Uppenbart att detta är propaganda, säger Jesper Bengtsson, ordförande vid Svenska Pen.

Expressen - 3 timmar sedan

Så kan Donald Trump hantera Greta Thunberg

Donald Trump har hittills mött Greta Thunberg med tystnad.Men hur länge kan presidenten fortsätta att ignorera den svenska klimataktivistens närvaro i USA – och kommer klimatfrågan att bli avgörande i nästa års presidentval?USA-kännaren Frida Stranne reder ut frågorna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.