SR > Nyheter

Thursday, 19 September, 17:11

SR - 11 sep 19 kl. 22:16

Brittiska regeringens katastrofplaner för brexitI Storbritannien har det ikväll kommit nyheter om regeringens planer för hur man ska hantera en avtalslös brexit - ett värsta tänkbara scenario..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brittiska, regeringens, katastrofplanerför , brexit
SR - 28 aug 19 kl. 11:30

Brittiska regeringens plan för att genomföra en hård brexit

Den brittiska regeringen kommer enligt brittiska medier i dag förlänga parlamentets traditionella paus i slutet av september och början av oktober för att brexit inte ska kunna stoppas av oppositionen. Regeringen kommer i dag be drottning Elisabeth att godkänna denna önskan från regeringen, enligt flera brittiska medier..

DI - 11 sep 17 kl. 07:36

AstraZenecas vd skriver inte under brittiska regeringens brexit-brev

AstraZenecas vd Pascal Soriot har på grund av de sega förhandlingarna kring brexit valt att inte underteckna ett offentligt brev som ska ge stöd till den brittiska regeringen. ”Orsaken till varför jag inte har undertecknat är för att jag känner att det finns så många områden som det fortfarande råder osäkerhet kring..

DN - 31 jul 16 kl. 22:22

Ilska bland brittiska forskare över Brexit

Storbritannien har varit en veritabel motor för upptäckter sedan vetenskapen fick sitt genombrott, med namn som Isaac Newton, Charles Darwin och Francis Crick. De löste gåtor kring gravitation, evolution och dna. Nu känner deras efterföljare, den brittiska forskarkåren, hur grunden för deras arbete darrar i och med Brexit, skriver Washington Post..

DI - 24 jan 17 kl. 11:18

Irland vill ha brittiska finansjobb efter brexit

Vissa banker har redan valt att flytta tjänster ur Storbritannien efter brexit, men det går inte att bedöma hur många banktjänster som kan försvinna. Det sade Anthony Browne, chef över den brittiska bankorganisationen BBA (British Bankers Association), till Bloomberg TV på tisdagen..

DI - 28 nov 18 kl. 10:22

Brittiska regeringen medger: Brexit kommer att belasta folket

Den brittiska allmänheten kommer att få betala för brexit med försämrad levnadsstandard. Det medger nu för första gången finansministern Philip Hammond, skriver Financial Times med hänvisning till BBC..

SVT - 15 jan 19 kl. 19:50

Nu röstar brittiska parlamentet om brexit

I kväll är det dags för det brittiska parlamentet att rösta om premiärminister Theresa Mays avtal med EU om brexit. Förslaget väntas röstas ner med stor majoritet. SVT Nyheter sänder direkt..

DN - 20 feb 17 kl. 08:06

Nu ska brittiska överhuset prata Brexit

I dag, måndag, väntas det brittiska överhuset inleda sin behandling av lagförslaget för att dra igång landets utträde ut EU..

DI - 29 mar 17 kl. 09:55

Brittiska tidningar firar brexit

De brittiska tidningarna, åtminstone tabloiderna, firar att Theresa May formellt ska starta Storbritanniens utträde ur EU..

DI - 24 jun 18 kl. 13:27

Brittiska aktier trotsar brexit: "Köpläge"

Brittiska aktier har tagit alldeles för mycket stryk under brexitprocessen. Det anser Fidelitytoppen Matthew Jennings, som ser köpläge för bland annat landets banker..

Nyheter 24 - 24 jul 13 kl. 11:38

"Åk hem eller bli gripen" ? brittiska regeringens nya reklamkampanjEtt försök som ska utökas

LONDON. "Är du i Storbritannien olagligt? Åk hem eller bli gripen".

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Iran varnar för krig vid attack

Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif varnar för att en attack mot landet kommer att leda till ett fullskaligt krig, säger han till amerikanska CNN..

SR - 2 timmar sedan

Stora investerare pressar Brasilien

230 investeringsfonder från 30 länder - däribland Sverige - ber nu Brasilien att skydda Amazonas för att bekämpa den globala uppvärmningen. Bakgrunden är den ökande avskogningen och bränderna som ökat kraftigt i år..

SR - 2 timmar sedan

Gantz vill bli premiärminister

Benjamin Netanyahus utmanare Benny Gantz sa i dag att det är han som bör ha posten som premiärminister i en koalitionsregering. Detta efter att Benjamin Netanyahu i morse föreslog att han och Gantz skulle gå samman i en bred koalitionsregering..

SR - 3 timmar sedan

Volvo ställer inga krav på hur utvinning av jordartsmetaller går till

Utvinning av jordartsmetaller i Kina skapar stora miljöproblem. Volvo Cars är ett av företagen som använder metallerna vid produktion av elbilar..

SR - 3 timmar sedan

Inte mycket tyder på att Netanyahu slipper åtal

I dagarna efter valet i Israel ställs frågan om eran Benjamin Netanyahu är över eller om han kommer lyckas hålla sig kvar vid makten genom att samregera med utmanaren Benny Gantz. Netanyahus kritiker hoppas att Gantz håller fast vid det han sagt: att han gärna samregerar med Likud, förutsatt att de överger den korruptionsanklagade Netanyahu. Gantz väntas ge besked i eftermiddag..

SR - 4 timmar sedan

Cyklister står för många allvarliga trafikolyckor

Cyklister står för nästan hälften av alla allvarliga trafikskador och det är i samband med singelolyckor som de allvarligaste skadorna inträffar.Men det finns flera åtgärder som kan göras för att minska antalet cykelolyckor. Det visar en avhandling från Göteborgs universitet som Maria Ohlin gjort..

SR - 6 timmar sedan

WHO: Barnadödligheten i världen minskar

Barn- och mödradödligheten i världen minskar. Men fortfarande dör ett barn eller en gravid kvinna var elfte sekund, enligt nya rön från Unicef och WHO..

SR - 6 timmar sedan

Norge höjer räntan

Många sänker, men inte Norge..

SR - 7 timmar sedan

Socialstyrelsen ser brister i endometriosvård

För dålig kunskap, ojämn tillgång på specialister och för lite fortbildning om endometrios. Socialstyrelsen är kritisk till hur vården av sjukdomen, som drabbar upp mot var tionde kvinna, fungerar..

SR - 7 timmar sedan

Många döda i bombattack vid sjukhus i Afghanistan

Minst 20 personer har dödats av en bilbomb vid ett sjukhus i staden Qalat i södra Afghanistan. Ytterligare 95 personer rapporteras ha skadats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.