BT > Nyheter

Sunday, 22 September, 06:14

BT - 11 sep 19 kl. 21:37

Evenemangsguiden: BollebygdJakob Romin tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Romin, Bollebygd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Evenemangsguiden, Bollebygd
BT - 04 jan 15 kl. 11:17

Bollebygd på väg in i vuxenåldern

1995 föddes en ny kommun. I år fyller Bollebygd 20 år och har lämnat både barndom och struliga tonår. – Nu är kommunen vuxen och vi har lärt oss mycket under vägen, säger kommunstyrelsens vice ordförande Christer Johansson (M).

BT - 04 mar 11 kl. 07:46

Fler turer via Bollebygd

Västtrafik har lyssnat på kritiken. Linje 101 mellan Göteborg och Borås får sex nya turer via Bollebygd varje vardag från och med den 7 mars.
Men fortfarande tar det flera timmar att åka hem från Göteborg efter klockan 23.

BT - 08 mar 12 kl. 08:03

Männen styr företagen i Bollebygd

Företagen i Bollebygd drivs jämförelsevis av väldigt många män. Det visar Företagarnas årliga index över jämställt företagande där Bollebygd är bland de sämsta i Sverige. För femte året i rad har organisationen Företagarna undersökt hur jämställdheten inom företagandet ser ut i Sveriges 290 kommuner.

BT - 11 nov 14 kl. 08:02

Kulturskolan i Bollebygd växer

Samarbetet med Härryda har på tre år gett Bollebygd en kulturskola med större utbud än kommunen annars kunnat klara. Nu utvidgas samarbetet och på sikt kan Bollebygd få ett ännu större utbud. Bollebygds kommun har tidigare gjort en del försök att anordna kulturskola på egen hand, men i och med samarbetet i BoHäM (Bollebygd-Härryda-Mark) blev det aktuellt att titta på olika former av samverkan.

BT - 01 aug 14 kl. 09:05

Skanska öppnar i Bollebygd igen

Skanskas nedlagda fabrik i Bollrbygd kommer att öppnas igen. Skanska Grundläggning tar över från Skanska Stomsystem och återanställer en del av de personer som blev av med jobbet efter varlset 2013. I november 2013 varslade Skanska Stomsystem 143 personer i hela landet och fabriken i Bollebygd var den som drabbades hårdast.

BT - 29 mar 11 kl. 07:40

C: Fler vattentäkter behövs i Bollebygd

Bollebygd är sårbart om något händer med Backa vattentäkt. Händelsen i Östersund med det förstörda dricksvattnet har fått tre centerpartister att tänka till. I en motion föreslår de att kommunen skall ta fram nya reservvattentäkter.

BT - 13 apr 11 kl. 07:39

?Fäst i Bollebygd? för tredje gången

Planerna på ?Fäst i Bollebygd? för tredje året i rad börjar ta form.

BT - 05 maj 11 kl. 07:50

Musikundervisning inget för Bollebygd

I Lärarförbundets mätning Bästa musik- och kulturskolekommun finns alla Sjuhäradskommuner med utom Bollebygd. Bollebygd har ingen musik- och kulturskola ? och kommer inte att få någon.

BT - 07 maj 11 kl. 10:04

Bollebygd satsar på bättre företagsklimat

Bollebygd är bäst i Sjuhärad i Svenskt Näringslivs senaste mätning av företagsklimatet, men nöjer sig inte med det. Via bland annat ett helt nybildat näringslivsråd kommer kommunen att samarbeta med företagen för att förbättra sig på alla punkter. Som BT berättade häromdagen ligger Bollebygd på plats 17 på rikslistan över bästa företagsklimat.

BT - 28 maj 12 kl. 07:36

Fäst i Bollebygd

Hela Bollebygd var på fötter på lördagen ? så verkade det i alla fall. Det var Fäst i Bollebygd hela dagen och hela kvällen.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Sverige klimatsatsar mer via FN

BT - 1 timme sedan

Australien vill hjälpa USA till Mars

Australien ska satsa motsvarande 950 miljoner kronor för att vara en del av Nasas planer på rymdresor..

BT - 1 timme sedan

Rolf Bååth: Tryckfelsnissar och lapplisor

I språket finns det många exempel på att man tagit hjälp av ett personnamn för att beteckna en företeelse eller helt enkelt en person..

BT - 1 timme sedan

Så sågar du säkert i skogen

Septemberstormen 1969 ledde till att tio människor miste livet. Att röja i skogen efteråt var ett riskfyllt arbete som orsakade många olyckor. Per-Erik Svenson är säkerhetsombud på Södra Skogsägarna och berättar om skillnader i skogssäkerhet då och nu..

BT - 2 timmar sedan

Nya demonstrationer i Suez

BT - 2 timmar sedan

Han vill berätta om Algot Johanssons liv

Algot Johansson ledde efter kriget Sveriges största konfektionsföretag, Algots i Borås. Nu vill skådespelaren Lennart Eriksson berätta hans historia – i en teaterpjäs som han håller på att skriva. .

BT - 2 timmar sedan

Nu minskar vi klyftan mellan stad och land

Genom januariavtalet och budgetsamarbetet gör Centerpartiet nu verklig skillnad för Sveriges landsbygd, skriver Mikael Larsson och Kerstin Hermansson..

BT - 2 timmar sedan

Låt unga kunna flyga ur boet

De mänskliga konsekvenserna av den dysfunktionella bostadsmarknaden är högst påtagliga. Det handlar om ensamhet, psykisk ohälsa och missade arbetstillfällen, påpekar skribenterna..

BT - 2 timmar sedan

PJ Anders Linder: Brott även mot det politiska förnuftet

Det finns många goda skäl för regeringen att ge brottsbekämpningen högsta prioritet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.