Skånskan > Opinion

Friday, 20 September, 09:58

Skånskan - 11 sep 19 kl. 21:11

Mer dramatik än vad slutresultatet angerBORDTENNIS Eslövs AI vann förvisso premiärmatchen i Pingisligan; maximala 4-0 hemma i Blomsterbergshallen mot Spårvägen. Men bakom siffrorna döljer sig en stor portion dramatik. EAI har en hel del att tacka två debutanter för segern.Ungraren Nandor Ecseki gjorde EAI-debut med att slå Sebastian Loso i tre raka set.
På bordet bredvid brottades från lag-EM nyss hemkomne Truls Möregårdh med en del problem mot Daniel Schaffer, men kom igen efter 0-1 och underläge 4-8 i det andra och vände till 3-1-seger.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
BORDTENNIS Eslövs AI, Pingisligan, Blomsterbergshallen, Spårvägen, EAI, Nandor Ecseki, Sebastian Loso, EM, Truls Möregårdh, Daniel Schaffer, Daniel Kosiba, Spårvägens, Tyskland, Andersson, Alex Naumi, Harald Andersson, Alex Naumis, Möregårdhs, Alex

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, dramatik, änvad , slutresultatet, anger
NT - 20 okt 17 kl. 14:48

Polisen fruktar mer dramatik

Efter bomblarm två dagar i rad fruktar polisen mer dramatik i den undre världen..

YLE - 22 jul 17 kl. 13:48

Mer dramatik i skolan - "Nog tusan flyger det en osynlig molotovcocktail genom klassrummet"

Matias Norrgrann, samhälls- och historielärare i Korsholms högstadium använder sig av dramatik i sin undervisning för att engagera sina elever. Han är en av de lärare som uppmärksammats i Svenska Yles satsning Alla tiders lärare. "Jag minns hur han när han berättade om andra världskriget själv låtsades vara en soldat.

Expressen - 29 jan 15 kl. 00:04

Det enda som är säkert är mer dramatik

Det var osannolika förutsättningar inför de sista matcherna i jämna grupp D. Allt var upplagt för dramatik. Vi fick dramatik.

Expressen - 19 dec 13 kl. 13:09

Karlsson: Utöka till 16 lag – ger mer dramatik

SHL:s nya serieförslag med i stort sett en stängd liga har fått hockey-Sverige att rasa. Jag har ett mycket bättre förslag. Utöka SHL till 16 lag, ge den allsvenska seriesegraren en direktplats till SHL - och skapa ännu mer streckdramatik..

DN - 26 okt 14 kl. 06:00

Mer dramatik är inte vad Ukraina behöver just nu

Sällan har ett folk gått till val­urnorna under mer dramatiska förhållanden: Ukrainas ekonomi är konkursfärdig och kriget i öster hotar landets själva existens. Ändå är risken stor att resultatet inte visar någon tydlig väg bort från avgrunden..

Sydsvenskan - 25 feb 18 kl. 20:50

Störst dramatik utanför planen för MFF

En lång dags färd i snöoväder mot viktiga bortapoäng i Svenska cupen. MFF:s möte mot Gefle bjöd på mer dramatik utanför planen än på ett kylslaget Gavlevallen i februarikvällen..

GöteborgsPosten - 04 nov 16 kl. 15:42

Därför var det mer drama förr

Kommer du ihåg Days of our Lives, Vita lögner eller Melrose Place? - Det är en av alla såpoperor som vunnit våra hjärtan genom åren. Här är anledningen till att det var mer dramatik på tv:n förr: såpoperorna härskade vilt.

SvD - 15 jan 11 kl. 00:01

Ge oss tv med mer dramatik

ODRAMATISKT. Umgänge och prat, prat, prat präglar Så mycket bättre och Stjärnorna på slottet, liksom andra tidigare underhållningssatsningar. Men det är inte längre ett spännande grepp..

SvD - 14 nov 13 kl. 12:49

”Det är mindre analys och mer dramatik”

Styrelseproffset om livet som vd..

SvD - 25 mar 16 kl. 13:00

”Mer dramatik får man leta efter”

Sofia Lilly Jönsson tipsar om bra påskmusik. Från Mendelssohn till musik om sommartid. Följ även SvD Kulturs lista nedan med ny klassisk musik..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Bilist påkörd bakifrån

Mossbystrand I torsdags förmiddag blev en bilist påkörd bakifrån på länsväg 101. Mannen som körde fordonet som körde in i kvinnans bil är misstänkt för att inte ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. Ingen av förarna skadades enligt polisens uppgifter.

Skånskan - 4 timmar sedan

100 elsparkar tagna

Malmö Ett 100-tal av sammanlagt 1 500 elsparkcyklar som placerats ut i Malmö har forslats bort till kommunens uppsamlingsplats på Jägersro.
Den här veckan har Parkeringsövervakning Malmö inlett en prioriterad insats mot felparkerade elsparkcyklar.Efter mängder av klagomål från uppretade Malmöbor beslutade tekniska nämnden den 3 september att prioritera problemet med elsparkcyklar som är felparkerade.

Skånskan - 4 timmar sedan

Före detta befäl tar över rodret

Skurup Kommunpolis Mikael Svensson är ett nygammalt ansikte i kommunen. Han har jobbat många år som yttre befäl och känner Skurup väl.
Med erfarenhet av att vara närpolischef också så kan han även förebyggande arbete:
– Rollen är som att sätta på sig ett par svinlädershandskar som sitter perfekt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bolaget pudlar – drar tillbaka sitt krav på avgift

ESLÖV Nu tvärvänder IP-Only och uppger att de missnöjda kunderna i Östra strö slipper betala annuleringsavgiften.
Bolaget beklagar också att allt fler kunder anmäler IP-Only till Allmänna reklamationsnämnden.
– Detta är något som vi tar på största allvar, säger Niclas Karnhill som är företagets presschef.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ja till minskad broöppning och fler filer

VELLINGE Begränsad broöppning i sommar har varit positivt för trafikflödet. Tekniska nämndens ordförande i Vellinge välkomnar ett tredje körfält på E6 och önskar två vägfiler på båda hållen längs väg 100.– Vi har varit intresserade av ett tredje körfält på E6 länge.

Skånskan - 4 timmar sedan

Anmälningarna haglar in

ESLÖV Fler och fler konsumenter hamnar i tvister med IP-Only. Anmälningarna till Allmänna reklamationsnämnden har skjutit i höjden jämfört med förra året.Missnöjet med IP-Only har ökat om man ska utgå från antalet anmälningar till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Skånskan - 4 timmar sedan

Tredje körfält på gång

VELLINGE/MALMÖ E6 från Vellinge och norr ut till Malmös trafikplats Petersborg kan få ett tredje körfält.
– Vi är i ett tidigt skede men vi måste förbättra trafikflödet och säkerheten längs sträckan, säger Jenny Åkerholm, Trafikverkets projektledare.Så här görs undersökningen på väg 100:
En lastbil kommer mellan klockan 9 och 15 att stanna till och parkera i närheten av de femtio förutbestämda undersökningspunkter längs mellan trafikplats Kungstorp och Skanör.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lekplatsföretag anmäls

lund I somras skadades en 4-årig flicka svårt när hon åkte på en rutschkana i Stadsparken.
Ansvarsfrågan är fortfarande inte utredd, men nu anmäler föräldrarna företaget som tillverkat rutschkanan till Konsumentverket.Föräldrarna lyfter i anmälan fram att de har hittat andra rutschkanor, tillverkade av samma företag, med samma fel.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bybor tar strid mot fiberbolaget IP-Only

ÖSTRA STRÖ När IP-Only dröjde långt över två år med att dra fram den utlovade fibern fick flera bybor i Östra Strö nog och ville hoppa av.
Nu kräver bolaget att de ska betala 6 900 kronor för att de ska få lämna avtalet. Pernilla Pettersson och hennes man har dessutom hotats med tvångsanslutning om man inte betalar.

Skånskan - 4 timmar sedan

Alenius lämnar politiken

Svalöv Linn Alenius Wallin – Feministiskt Initiativs frontfigur – väljer att hoppa av kommunpolitiken.
Privata skäl anges som anledning och därmed lämnar hon även sin plats i kommunfullmäktige.– Jag har suttit i fem år och känner att jag måste börja prioritera i livet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.