SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 16 September, 12:56

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 20:45

Nu hänger konstverken löst - kan hamna i arkivetKultur- och fritid ska gå igenom all konst. Sedan väntar en bantning av samlingen. Få verk följer med till nya kommunhuset..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu hänger, konstverken, löstkan , hamnai , arkivet
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

En enda drink dubblar risken att bli skadad och hamna på sjukhus

De flesta vet att en riktig drängfylla ökar risken för att råka illa ut. Vad få nog vet är att endast en liten mängd alkohol ökar risken för att hamna på sjukhus avsevärt. Det rapporterar Washington Post.

YLE - 28 jul 15 kl. 10:36

Plast i vattnet kan hamna på din tallrik

Akta dig för att skräpa ner i naturen. Den plast du slänger i naturen kan mycket väl hamna på någons tallrik i framtiden. En plastpåse som inte återvinns kan vara skadlig för djur och natur – men också för människan.

UT - 23 aug 14 kl. 11:45

Partierna vill ha samverkanmen stänger dörren för SD

Öppna dörrar åt alla håll – utom mot Sverigedemokraterna. Så ser partierna i fullmäktige på tiden efter valet. En sak förenar de partier som i dag har platser i kommunfullmäktige – ingen vill ha någon som helst samverkan med Sverigedemokraterna efter valet.

UT - 23 aug 14 kl. 11:45

Partierna vill ha samverkan ? men stänger dörren för SD

Öppna dörrar åt alla håll – utom mot Sverigedemokraterna. Så ser partierna i fullmäktige på tiden efter valet. En sak förenar de partier som i dag har platser i kommunfullmäktige – ingen vill ha någon som helst samverkan med Sverigedemokraterna efter valet.

Expressen - 10 feb 15 kl. 09:07

MS-sjuke Benny kan hamna i rullstol igen

MS-sjuke Benny, 51, i Ed behöver träna i ett specialanpassat gym. Men första april stänger det rehabgym där han brukar träna för att hålla sig i sådan form att han kan gå själv. Utan gymmet riskerar han att hamna i rullstol igen, skriver Sveriges Radio P4.

Supermiljöbloggen - 19 feb 16 kl. 20:56

75 ton gods skänktes bort istället för att hamna på tippen

Det är sajten Bortskänkes.se som i ett pressmeddelande berättar om de enorma mängder av gods som genom sajten sluppit hamna på tippen och istället funnit en ny väg in i människors hem.  Danny Wennberg, som grundat sajten, berättar för Supermiljöbloggen att Bortskänkes vill främja för en minskad konsumtion i samhället, underlätta en större omsättning inom andrahandsmarknaden, förlänga konsumtionsprodukters livslängd och på så sätt minska förbrukningen av jordens begränsade resurser samt minska avfallet på våra soptippar.

YLE - 06 jul 17 kl. 14:55

Vägbygge stänger travbanan i Lojo: "Känns väldigt illa"

Småflickor med käpphästar, småpojkar med mobilkameror, en gammal man som stöder sig på sin promenadkäpp och en liten baby som skriker i sin mammas famn. De riktar sina blickar mot kurvan i skogen: på travbanan i Lojo pågår en övningskörning. Förutom själva travbanan finns där en bana som är kilometer lång.

Supermiljöbloggen - 30 okt 18 kl. 14:37

Framtidscenariot – 30 gånger mer mikroplast i haven än i dag

Det finns en risk att havens plastproblem blir värre. Samtidigt behövs plast för klimateffektiv teknik. En rapport som släpptes tidigare i oktober går igenom problemen med plast och några lösningar.

Kristianstadsbladet - 24 jan 14 kl. 10:00

"Jag stänger inga dörrar"

Arkivfoto: Tomas Nyberg
KFF fick nobben av Joel Wedenell. Nu går anfallsjakten vidare och på profillistan står namn som Andreas Grahm och Adam Berner.
Kristianstads FF har varit tydliga med sin nya värvningsstrategi.

YLE - 18 jun 17 kl. 09:56

Efter segern: Räkna med Robbe i ringen ytterligare två gånger i år

Robert Helenius vann sin första fajt på ett halvår, och nu satsar hans team på att få en tätare matchtakt för tungviktaren. Boxarens manager vet vilka drömmotståndarna är. Domaren hade knappt avbrutit Helenius match mot Jevgenij Orlov och utropat Borgåboxaren till segrare innan blickarna riktades mot kommande duster.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Det vet vi om attackerna i Saudiarabien

Två stora oljeanläggningar i Saudiarabien började brinna i lördags efter en attack. Här listar vi vad vi vet om händelsen, där mycket fortfarande är oklart..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Rasism mot Lukaku – kommentator sparkas

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Kursrally för Norwegian

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

EU till ny attack mot otillåtet statsstöd

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Sjöbergs ungdomshall förstörd i brand

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Riksgälden vill stoppa valutaaffärer

Ett förslag om stopp för Riksgäldens valutaaffärer för att minska statsskulden har klubbats av myndighetens styrelse. Beskedet kommer efter en tid präglad av interna konflikter på myndigheten om frågan..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Karim och Sarri i konspirationskomedi

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kessidis klar för VM-semi – ordnade OS-plats

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Spansk domstol: Spionchef bör inte lämnas ut

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rysare när Växjöklubb tog andra raka SM-guldet

Växjö Distansryttaresällskap försvarade guldet när lag-SM i distansritt över 80 kilometer avgjordes utanför Vimmerby. – Det blev en rysare men det gick bra, säger lagledaren Ebba Boberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.