BT > Nyheter

Sunday, 22 September, 01:44

BT - 11 sep 19 kl. 20:37

Smarta kartan – lösningen för delningsvilliga sjuhäringarVar kan man byta, låna, skänka eller få grejor av varandra någonstans? Svar finns att hämta på internetbaserade Smarta kartan, som nu introduceras i Sjuhärad och högtidligen invigdes på onsdagskvällen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Smarta, Sjuhärad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smarta, kartan, lösningenför , delningsvilliga, sjuhäringar
Dagens PS - 24 jul 19 kl. 11:10

Startup störst i världen på smarta fönsterglas

Hur skönt skulle det inte vara om polisen tillkallades så fort en potentiell inbrottstjuv krossar en fönsterruta? Det här bolaget säger sig ha lösningen. Wall Street Journal (betallänk) skriver om View Inc.

YLE - 12 jun 17 kl. 06:01

Pargas stad hjälper deltidboende göra smarta miljöval

I Pargas, som hör till de kommuner som har flest sommarstugor i hela landet, ökar invånarna under sommarmånaderna mångfalt. Därför försöker man också från kommunens sida hjälpa de deltidsboende i staden att göra smarta miljöval. - Ingen fastighetsägare är en stor miljöbelastning eller begår något större miljöbrott, men idag så finns det goda och smarta lösningar att i mindre grad än tidigare påverka sin omgivning, säger Carl-Sture Österman som är miljövårdschef i Pargas.

IDG - 05 jun 17 kl. 10:13

Computex: Gunitech styr ditt smarta hem med bluetooth


Smarta hemmet-prylar blir bara smidigare och smidigare. Under Computex hittade vi den här fiiffiga lösningen, som kontrollerar ditt hem med hjälp av bluetooth och mech-teknik – och som håller koll på var du befinner dig. Enkelt så det förslår!.

DI - 22 apr 19 kl. 19:02

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

Barometern - 26 jul 19 kl. 06:00

Är Smarta hem är säkra? Svaret är NEJ

Sommarens reseverksamhet riktar vårt fokus på säkerhet i hemmet. Ofta följs lockrop från företag att så kallade smarta hem är lösningen på problemen. Detta är inte sant..

Världen Idag - 12 mar 19 kl. 14:44

Medan Abbas talar om tvåstatslösningen

Det palestinska självstyrets officiella tv-kanal visade den 21 februari ett barnprogram, där en tio–tolvårig flicka uppmanades att visa kartan hon ritat över ”Palestina”. Hon höll då upp en karta över hela Israel med det svart-vita kaffiyeh-mönster som associeras med Yassir Arafat och hans mål att utplåna Israel och etablera en palestinsk stat. Programledarens kommentar till teckningen var: ”Så fint!

Kristianstadsbladet - 15 apr 14 kl. 07:27

Fysisk träning ger smarta och friska barn

Foto: Claes Nyberg

Upprepade rapporter visar att den svenska skolan befinner sig i kris. Samtidigt talas det om ungdomars försämrade fysiska och psykiska hälsa. Det finns inga snabba och enkla lösningar på dessa problem, men i en tid när skolans verksamhet ska vila på ”beprövad erfarenhet och vetenskaplig grund” bör vi ändå titta närmare på metoder som är vetenskapligt utvärderade, effektiva och ytterst lönsamma.

IDG - 11 sep 15 kl. 15:07

Trött på att rätta till glasögonen? Google har lösningen.


Google har tagit patent på en helt annan sorts smarta glasögon. Fast tekniken är förmodligen avsedd för Google Glass..

DN - 02 dec 15 kl. 10:16

Smarta hus för flyktingar gick från ”bara ett jobb” till ett kall


I en verkstad i Hällefors växte idén till Ikeapackade temporära hus för flyktingar fram. Nu levererar Johan Karlsson och hans team 2 500 hus i månaden till flyktingläger runt om i världen. Och han drivs av att vara en del av lösningen på ett problem..

Supermiljöbloggen - 24 okt 16 kl. 21:21

Johanna Grant: Gröna bilister och smarta mobilister

KRÖNIKA: Gröna Bilister har i över 20 års tid varit en stark och oberoende röst i debatten kring effektivare bilar och renare bränslen. Föreningen grundades av Per Kågesson år 1994, som ville skapa en ”alternativ bilistförening” för landets alla ansvarskännande och miljömedvetna bilister. Fokus låg på att miljöanpassa utvecklingen av biltrafiken och möjliggöra för ”kommande generationer att ha glädje av bilen”.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts..

BT - 45 minuter sedan

Thomas lever på sina skräckbilder

En sjukdom satte stopp för Thomas Örn Karlssons tidigare yrke. För bara sex år sedan började han fotografera för att ha något att göra. Nu är han yrkesfotograf och har bland annat gjort bokomslag till Stephen King..

BT - 2 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

BT - 2 timmar sedan

Jordskalv skakade Albanien

BT - 2 timmar sedan

Inter i topp efter derbyseger

BT - 3 timmar sedan

Friidrottskaptenen slutar efter OS

Friidrottens förbundskapten Karin Torneklint slutar när hennes kontrakt går ut nästa år. Det säger hon i en intervju med :.

BT - 3 timmar sedan

Rallycross: Full pott för Larsson

Under söndagen avgörs finalen av RallyX Nordic i Tierp. Robin Larsson leder tävlingen efter lördagens två heat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.