SR > Nyheter

Friday, 20 September, 09:24

SR - 2019-09-11 20:41:00

Ryssland förnekar amerikansk spion i KremlUSA ska enligt anonyma källor ska haft en spion på högsta politiska nivå i Moskva. Nu svarar på Rysslands biträdande utrikesministern Sergej Rybakov på uppgifterna och kallar det "lögner" och "förtal"..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Kreml, USA, Moskva, Rysslands, Sergej Rybakov

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ryssland, förnekar, amerikansk, spioni , Kreml
YLE - 14 apr 16 kl. 09:15

Hotfull situation på Östersjön - Ryssland förnekar

Ryska jaktplan flög mycket nära ett amerikanskt fartyg på Östersjön i början av veckan. Enligt amerikanska militärkällor flög ryska jaktplan endast nio meter från den amerikanska jagaren USS Donald Cook under måndag och tisdag. Situationen upplevdes som mycket farlig och aggressiv, säger källorna.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 14 kl. 02:12

Ryssland förnekar flygkränkning

Ryssland förnekar att två stridsflygplan i september kränkte svenskt luftrum söder om Öland. — Ryssland har framfört att de inte varit där, säger Peter Ericson, chef för UD:s säkerhetspolitiska enhet, till Svenska Dagbladet. Beskedet har fått Sverige att protestera.

BT - 09 nov 14 kl. 02:09

Ryssland förnekar flygkränkning

Ryssland förnekar att två stridsflygplan i september kränkte svenskt luftrum söder om Öland. - Ryssland har framfört att de inte varit där, säger Peter Ericson, chef för UD:s säkerhetspolitiska enhet, till Svenska Dagbladet.Beskedet har fått Sverige att protestera.

SR - 28 feb 14 kl. 11:43

Ryssland förnekar trupper i Ukraina

Ukraina vänder sig i dag till FN:s säkerhetsråd och anklagar Moskva för att ryska styrkor ska ha omringat en militär ukrainsk flygplats på Krim-halvön. Ryssland förnekar att det är trupper från deras flottbas på Krim som finns vid flygplatsen..

UNT - 09 nov 14 kl. 02:09

Ryssland förnekar flygkränkning

Ryssland förnekar att två stridsflygplan i september kränkte svenskt luftrum vid Öland..

SvD - 09 nov 14 kl. 02:09

Ryssland förnekar flygkränkning

Ryssland förnekar att två stridsflygplan i september kränkte svenskt luftrum söder om Öland..

SVT - 09 nov 14 kl. 02:14

Ryssland förnekar flygkränkning

Ryssland förnekar att två stridsflygplan i september kränkte svenskt luftrum söder om Öland..

SR - 09 nov 14 kl. 06:52

Ryssland förnekar flygkränkning

Ryssland förnekar att två stridsflygplan i september kränkte svenskt luftrum söder om Öland..

Hela Gotland - 09 nov 14 kl. 11:22

Ryssland förnekar flygkränkning

Ryssland förnekar att två stridsflygplan i september kränkte svenskt luftrum vid Öland. Beskedet har fått Sverige att protestera. "Budskapet var att vi vet att ryska plan har varit inne i svenskt luftrum", säger UD.

Blekinge Läns tidning - 21 nov 17 kl. 11:01

Ryssland förnekar atomincident

Ryssland förnekar att en olycka har skett vid deras atomanläggningar. - Det har inte varit någon incident vid någon atominfrastrukturanläggning, säger en representant vid Rosatom till AFP.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Klimatet på agendan i hela världen i dag

I över 150 länder arrangeras i dag den tredje globala manifestationen för klimatet på ett år..

SR - 1 timme sedan

SD om pridetåg i Sölvesborg: Fantastisk utveckling

Efter flaggdebatten i Sölvesborg väntas ett pridetåg anordnas i staden. Vilket välkomnas av kommunalråd Louise Erixon, Sverigedemokraterna..

SR - 1 timme sedan

Flera skjutna i Washington – en död

I USA:s huvudstad Washington har ett antal människor träffats av skott i stadsdelen Columbia Heights, rapporterar lokala medier..

SR - 1 timme sedan

Gamla inspelningar av Cash och Dylan släpps

Under 60-talet gjorde Bob Dylan och Johnny Cash flera inspelningar tillsammans. Senare i år kommer de få se ljuset..

SR - 2 timmar sedan

JO-granskning: Flera misstag i utredningar mot poliser

För första gången har Särskilda åklagarkammaren, som bland annat utreder poliser för brott, granskats av Justitieombudsmannen, JO. Generellt sköts verksamheten bra, konstaterar JO - men inspektionen har även visat att flera misstänkta brott begångna av poliser inte utretts ordentligt..

SR - 3 timmar sedan

Explosion i Lund — bombskydd på väg

En bil har sprängts i ett ytterområde i Lund. Enligt polisen har platsen spärrats av i avvaktan på att nationella bombskyddet ska säkra platsen. Förhör har hållits med personer men ingen är gripen..

SR - 5 timmar sedan

Jordartsmetaller återvinns och återanvänds inte i dag

Utvinningen av jordartsmetaller som används i allt större utsträckning av bil och elektronikindustrin skapar stora miljöproblem. Men trots att brytningen av nya metaller leder till stora miljöproblem återvinns och återanvänds i princip inget alls av jordartsmetallerna i dag..

SR - 5 timmar sedan

Chefer ser stort behov av digital socialtjänst

Socialchefer vill använda mer digital teknik inom socialtjänsten, enligt en ny enkät från fackförbundet Vision. Men forskning visar att pressen på att modernisera snabbt gör att kommuner utan tydliga mål köper in teknik som egentligen kanske inte används..

SR - 4 timmar sedan

Talibanerna trappar upp attacker inför presidentvalet

Med drygt en vecka kvar till presidentvalet skakas Afghanistan nästan dagligen av självmordsattacker..

SR - 3 timmar sedan

Rättegången mot Mélenchon fortsätter i Frankrike

I Frankrike fortsätter idag rättegången emot partiledaren för vänsterradikala "Det okuvade Frankrike", Jean-Luc Mélenchon. Han står åtalad för provokation, hot och uppror mot rättsliga myndigheter. Fem av hans partikamrater är också åtalade och så här sa en av dem, Alexis Corbière utanför domstolen igår..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.