SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 21 September, 07:45

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 20:42

Aviciimässa beger sig ut på turnéLessebo-Hovmantorps pastorat ger sig ut på en miniturné med sin bejublade Aviciimässa. Det är flera som har visat intresse enligt prästen Magdalena Devall. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
hovmantorps, Aviciimässa, Magdalena Devall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aviciimässa, begersig ut på , turné
Barometern - 15 sep 19 kl. 11:30

Hyllad Aviciimässa kommer till Öland: ”Flera har hört av sig”

Lessebo-Hovmantorps pastorat ger sig ut på en miniturné med sin bejublade Aviciimässa. Det är flera som har visat intresse enligt prästen Magdalena Devall. .

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Fortsatt många fall av TBE

TBE har på senare år fått allt större spridning i landet, och sommaren 2019 är inget undantag. Totalt rapporterades 214 fall av smittan, en av de högsta noteringarna hittills..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Nytt korruptionsåtal för Kirchner

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Tahvanainen visar på vikten av att välja läppstift – och att läsa om ”Glaskupan”

Finlandssvenska Sanna Tahvanainen har två romaner om intressanta kvinnor bakom sig: ”Bär den som en krona” (2013) om drottning Victoria och ”Den lilla svarta” (2016) om Coco Chanel. ”Körsbär i snön” gestaltar Sylvia Plaths månad på modetidningen Mademoiselles redaktion i New York..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bortglömt verk av Andy Warhol säljs i Uppsala

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Sverige på tvärs mot kvinnlig chefstrend

Kvinnorna på ledande poster i svenska storbolag blir färre och bryter en långvarig trend. Dessutom går Sverige på tvärs med flera andra länder..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

20 000 svenskar väntas plocka skräp i dag

Plastmuggar, fimpar och godispapper – i dag ska det bort från gator och parker. Stora skräpplockardagen väntas locka runt 20 000 personer, som var och en tar hand om runt ett kilo skräp..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Lill-Babs-show till Alstermo och Växjö

I hyllningsföreställningen ”Hon är jag” om Barbro ”Lill-Babs” Svensson förflyttas vi till 1960-talet och tv-showen ”Solveigs hörna”. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Bergtäkt får negativa miljökonsekvenser

Hanteringen av ärendet i fråga om samråd och information inom kommunen och till allmänheten är ett flagrant exempel på hur samhällsplanering fungerar vid ett stort projekt med stor inverkan på både boendemiljö och den naturmiljö (luft, vatten och växlighet) som berörs i Alvestas närområde, skriver Jan Franzén, Alvesta Alternativet, angående Swerocks planer på en bergtäkt i Alvesta..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Simhallsområdet – dags för nya beslut?

Simhallsfrågan har diskuterats under en längre tid av många Växjöbor och alla har varit tydliga med att man vill behålla den nuvarande placeringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.