SR > Nyheter

Friday, 20 September, 10:08

SR - 11 sep 19 kl. 20:36

Kollegornas uppmaning: Minska splittringen inom unionenAtt lösa upp knutarna i migrationsfrågan blir Ylva Johansson allra svåraste uppgift som EU-kommissionär. Det säger flera svenska EU-parlamentariker som jobbar med hennes frågor i parlamentet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ylva Johansson, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kollegornas, uppmaning, Minska, splittringeninom , unionen
Posh24 - 20 jun 17 kl. 06:01

Zoe Kravitz berättar om kollegornas misstycke för varandra

Tom Hardy, 39, har kallat Charlize Theron, 41, för en jävla mardröm enligt Aftonbladet. Kollegan Zoe Kravitz berättar om misstycket mellan de två skådisarna under inspelningen av "Mad Max: Fury road". Han har kallat henne ”en jävla mardröm”.

E24 - 13 maj 11 kl. 11:05

Så hanterar du kollegornas kritik

Att bli kritiserad på jobbet är ett svårt slag för självkänslan. Här kommer tipsen på hur du hanterar kollegornas attacker, vare sig kritiken är befogad eller inte..

UNT - 21 nov 14 kl. 22:15

EU-parlamentet vill minska dominans

Europaparlamentet vill minska dominansen som vissa sökmotorer har genom en uppmaning om att företagen ska separera söktjänst från övrig affärsverksamhet..

Dagen - 29 mar 11 kl. 03:00

Lögnen om den oundvikliga splittringen

Det verkar pågå någon sorts separationsepidemi i min närhet just nu. Par som jag - tydligen helt utan grund - betraktat som solida flyttar isär och ytterligare några barn får prova på det tveksamma nöjet med "växelvis boende". De vuxna pratar om vilken "lättnad" det inneburit (efter den initiala sorgen att tvingas ge upp drömmen om ett gemensamt liv) och hur "bra" barnen tar det, hur anpassningsbara de är.

Politologerna - 23 nov 18 kl. 12:01

Den politiska splittringen ökar i landets kommuner

Jag vet inte om du hört, men det är svårt att få till en regering i riksdagen. Orsaken är naturligtvis att det numera är åtta partier som delar på mandaten, och att de stora partierna tappat. Det blir fler så kallade veto-spelare – aktörer som kan stoppa processen.

Nyteknik - Igår: 06:00

Kallt saltvatten hjälper datacentret minska klimatavtrycket

Fjordvatten som kyler servrar och spillvärme som används för matproduktion. Det finns många sätt för serverhallar att minska sitt klimatavtryck..

Affärsvärlden - 27 apr 12 kl. 07:10

Geithners uppmaning till Kina

USA:s finansminister Timothy Geithner uppmanade i ett tal på torsdagen Kina att minska de statliga kontrollerna av det finansiella systemet och höja taket för inlåningsräntorna..

Kristianstadsbladet - 25 feb 14 kl. 22:35

M vill minska elevers dataspelande


Mer tid för läxor och mindre tid för dataspelande. Det är Moderaternas uppmaning till Sveriges föräldrar för att förbättra skolresultaten, rapporterar TV4 Nyheterna. - Jag är väldigt orolig för att många barn och ungdomar, särskilt pojkar, är på väg att spela bort sin framtid.

UNT - 25 feb 14 kl. 22:35

M vill minska elevers dataspelande

Mer tid för läxor och mindre tid för dataspelande. Det är Moderaternas uppmaning till Sveriges föräldrar för att förbättra skolresultaten. För att underlätta för föräldrarna vill M införa webbaserad läxhjälp.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 14 kl. 22:37

M vill minska elevers dataspelande

Mer tid för läxor och mindre tid för dataspelande. Det är Moderaternas uppmaning till Sveriges föräldrar för att förbättra skolresultaten, rapporterar TV4 Nyheterna. — Jag är väldigt orolig för att många barn och ungdomar, särskilt pojkar, är på väg att spela bort sin framtid..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Fler lärare jobbar kvar efter 65 år

Fler lärare jobbar efter pensionsåldern – dubbelt så många som för åtta år sedan..

SR - 1 timme sedan

Klimatet på agendan i hela världen i dag

I över 150 länder arrangeras i dag den tredje globala manifestationen för klimatet på ett år..

SR - 1 timme sedan

SD om pridetåg i Sölvesborg: Fantastisk utveckling

Efter flaggdebatten i Sölvesborg väntas ett pridetåg anordnas i staden. Vilket välkomnas av kommunalråd Louise Erixon, Sverigedemokraterna..

SR - 1 timme sedan

Flera skjutna i Washington – en död

I USA:s huvudstad Washington har ett antal människor träffats av skott i stadsdelen Columbia Heights, rapporterar lokala medier..

SR - 2 timmar sedan

Gamla inspelningar av Cash och Dylan släpps

Under 60-talet gjorde Bob Dylan och Johnny Cash flera inspelningar tillsammans. Senare i år kommer de få se ljuset..

SR - 3 timmar sedan

JO-granskning: Flera misstag i utredningar mot poliser

För första gången har Särskilda åklagarkammaren, som bland annat utreder poliser för brott, granskats av Justitieombudsmannen, JO. Generellt sköts verksamheten bra, konstaterar JO - men inspektionen har även visat att flera misstänkta brott begångna av poliser inte utretts ordentligt..

SR - 4 timmar sedan

Explosion i Lund — bombskydd på väg

En bil har sprängts i ett ytterområde i Lund. Enligt polisen har platsen spärrats av i avvaktan på att nationella bombskyddet ska säkra platsen. Förhör har hållits med personer men ingen är gripen..

SR - 6 timmar sedan

Jordartsmetaller återvinns och återanvänds inte i dag

Utvinningen av jordartsmetaller som används i allt större utsträckning av bil och elektronikindustrin skapar stora miljöproblem. Men trots att brytningen av nya metaller leder till stora miljöproblem återvinns och återanvänds i princip inget alls av jordartsmetallerna i dag..

SR - 6 timmar sedan

Chefer ser stort behov av digital socialtjänst

Socialchefer vill använda mer digital teknik inom socialtjänsten, enligt en ny enkät från fackförbundet Vision. Men forskning visar att pressen på att modernisera snabbt gör att kommuner utan tydliga mål köper in teknik som egentligen kanske inte används..

SR - 5 timmar sedan

Talibanerna trappar upp attacker inför presidentvalet

Med drygt en vecka kvar till presidentvalet skakas Afghanistan nästan dagligen av självmordsattacker..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.