Barometern > Nyheter

Sunday, 22 September, 12:32

Barometern - 11 sep 19 kl. 20:00

Krönika: Så kan Swedbank vända krisenMan hör det på själva ordet. En ledares främsta arbetsuppgift handlar om att leda – helt enkelt gå först i ledet. Problemet med Swedbank, och bankens före detta ordförande Lars Idermark de senaste året, är att de inte har gått före och berättat vad som har hänt och vad som händer i banken och i vilken riktning som banken är på väg..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Swedbank, Lars Idermark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krönika, kan , Swedbank, vända, krisen

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Man gripen för våldtäkt i Johanneshov

Barometern - 15 minuter sedan

Sex gripna i drogtillslag i Indien

Barometern - 45 minuter sedan

Blågult rent stål modell på toppmöte

Med en klump fossilfritt stål i fickan intar SSAB:s vd Martin Lindqvist talarstolen på FN:s klimattoppmöte i New York. Han ska berätta om det blågula profilprojektet Hybrit, ett av få som kvalat in på mötet eftersom det visar att det går att ställa om tunga industrier..

Barometern - 30 minuter sedan

Ny utredning om påskdåd i Sri Lanka

Barometern - 1 timme sedan

Larm om trafikolycka i Mönsterås

Barometern - 45 minuter sedan

Danskar inför rätta för haschsmuggling

Barometern - 1 timme sedan

Rapport: Ökad barnadödlighet i Syrienläger

Allt fler barn dör i al-Hol-lägret i norra Syrien, enligt en ny rapport från hjälporganisationen International rescue committee (IRC). Enligt Rädda Barnen kan uppemot 70 svenska barn finnas i området..

Barometern - 1 timme sedan

Internt brev pekar ut FN som klimatbov

FN.s verksamheter orsakar lika mycket koldioxidutsläpp som ett mindre land. Nu kräver över 1 000 anställda inom organisationen att man ser över sina utsläpp och vill bland annat se neddragningar i lyxiga förmåner som flygresor i business class..

Barometern - 1 timme sedan

Undervattensdrönare ska säkra hummerbeståndet

Nu startar årets hummerfiske. På måndag morgon slängs tinorna i vattnet i jakten på havets svarta guld. Samtidigt sätter länsstyrelsen i Västra Götaland in undervattensdrönare i jakten efter kvarlämnade hummertinor som på lång sikt skulle kunna hota hela hummerbeståndet..

Barometern - 1 timme sedan

Therese Karlström och Michael HenellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.