Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 21 September, 07:11

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 19 kl. 20:00

Attendo medger brister på Valltorp – men hoppas få en sista chansÄven anhöriga talar om förbättringar. Erik Pettersson, 94, är inte helt nöjd..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Valltorp, Pettersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Attendo, medger, brister, Valltorpmen , hoppas, en , sista chans
BT - 08 okt 14 kl. 11:02

Sexåtalet: Stadsdelen medger brister i informationen

Efter sexåtalet mot en anställd på en förskola kommer stadsdelen att se över hur man hanterar tillfällig personal och man medger brister i information till föräldrar, med mera. – Rutinen att stänga av och plocka bort den aktuella personen har varit klockren. Men där vi brast var att informera brett nog, säger områdeschefen för förskolor.

Affärsvärlden - 02 okt 15 kl. 07:16

Nordea medger brister i kärnprimärkapitalrelation

Banken medger brister och har redan börjat vidta åtgärder..

DN - 01 feb 19 kl. 13:32

Svenska kraftnät medger brister med säkerheten

Svenska kraftnät medger brister efter avslöjandet om att utländska it-tekniker som inte var säkerhetsprövade har haft tillgång till system som styr det svenska stamnätet för el. Det uppger myndighetens säkerhetsskyddschef för Sveriges Radio..

YA - 26 okt 18 kl. 21:00

Kommunen bryter med Attendo efter brister

Attendo har inte skött driften av äldreboendet Lillevång. Trots uppmaningar om att rätta till brister har ingen bättring skett och nu säger kommunen upp avtalet..

BT - 04 sep 16 kl. 18:08

Minister medger brister i vården

Vårdpersonalen har fått nog. Tusentals samlades i dag på gator och torg för att demonstrera för bättre vård och arbetsmiljö. – Det är bra att anställda inom vården påtalar brister och utmaningar, säger sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S) som medger att det finns brister i vården..

Jönköpingsnytt - 19 maj 11 kl. 11:52

Landstingsdirektören medger brister i Cosmic

Landstingsdirektören Agneta Jansmyr medger nu att det finns problem och brister i det elektroniska journalsystemet Cosmic. Journalsystemet har väckt stor frustration och har vid flera tillfällen varit föremål för granskning. - Vi gör vårt bästa för att hitta lösningar, säger Agneta Jansmyr..

SVT - 26 jan 12 kl. 17:55

Vetlanda kommun medger brister

Vetlanda kommun medger att det finns brister i hur Kvarngårdens äldreboende har skötts. Vård- och omsorgsnämndens ordförande Carina Bardh (M) har just nu svårt att känna förtroende för Carema Care..

VBL - 16 nov 12 kl. 12:32

Universitet medger brister i studie om D-vitamin

Östra Finlands universitet medger att det fanns brister i dess studie om olika D-vitaminpreparat. Universitetet hade inte heller tillräckliga metoder för att analysera preparaten..

NSD - 22 dec 12 kl. 15:29

Medger brister om Afghanistan-soldat

Efter en incident 2010 med en svensk soldat i utlandsstyrkan i Afghanistan medger Försvarsmakten brister i det egna omhändertagandet av personal som drabbats av mental ohälsa..

Sydsvenskan - 22 dec 12 kl. 15:50

Försvarsmakten medger brister

Efter en incident 2010 med en svensk soldat i Afghanistan medger Försvarsmakten brister i omhändertagandet av personal som drabbats av mental ohälsa. Förslag på förbättringar lämnas av en undersökningskommission..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

20 000 svenskar väntas plocka skräp i dag

Plastmuggar, fimpar och godispapper – i dag ska det bort från gator och parker. Stora skräpplockardagen väntas locka runt 20 000 personer, som var och en tar hand om runt ett kilo skräp. Håll Sverige Rent (HSR) arrangerar för andra året en riktig städda.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hedwall vill utmana Stenson: ”Rätt i tiden”

Än så länge är det bara ett envist rykte. Men de svenska damgolfstjärnorna hoppas att planerna på en mixedtävling i Sverige blir verklighet. – Det ligger helt rätt i tiden, säger Caroline Hedwall.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

"Signora, ni måste spela på numren!"

Kristina Kappelin om förseningen som blev till en lottorad..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Torekovsborna: Ta bort parkeringarna på hamnplan

Både byborna och sommargästerna får säga sitt i nytt framtidsprojekt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Så vändes ett nej till ja – därför ändrade sig politikerna om Pytteleden

Två dagar i Tylösand ändrade spelplanen i frågan som splittrat ängelholmarna i decennier..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Facebook portar tiotusentals appar

Tiotusentals applikationer har stängts av från Facebook. Apparna misstänks kunna ha spridit användares personliga information på ett olämpligt sätt. "Avstängningarna är inte nödvändigtvis en indikation på att dessa appar utgör ett hot", betonar dock Ime.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

”Det är genom ny teknik, inte förbud, som Sverige kan ta itu med klimatproblemen.”

Mats Persson, Louise Eklund och Philip Sandberg, Liberalerna..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Mystisk människosläkting kartlagd

De mystiska denisovanerna har, i alla fall så smått, trätt fram ur historiens dunkel. Mycket är fortfarande okänt om denna människoart, som dog ut för 50 millennier sedan, men israeliska forskare har nu lyckats återskapa hur en flicka kan ha sett ut. Te.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Slog runt efter biljakt i Varberg

En man fick klippas loss ur sin bil efter att ha voltat vid en polisjakt i Varberg natten till lördagen, skriver polisen på sin sajt. En polispatrull hade försökt kontrollera nykterheten på föraren, som i stället försökte smita i sin bil. Polisen tog up.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Tårgas mot egyptiska demonstranter

Hundratals demonstranter tog på fredagskvällen till gatorna i Kairo och flera andra egyptiska städer för att demonstrera mot president Abd al-Fattah al-Sisi och korruption på hög myndighetsnivå. I Kairo försökte demonstranterna ta sig till Tahrirtorget,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.