Skånskan > Nyheter

Friday, 20 September, 09:27

Skånskan - 11 sep 19 kl. 20:00

Varnas för våldsamt beteende



ESLÖV En kommunanställd ska ha uppträtt våldsamt och oprofessionellt mot en medborgare. Utbrottet innebär att den anställde nu fått en skriftlig varning.Det är en anställd inom kultur- och fritidssektorn i kommunen som nu fått en skriftlig varning som är undertecknad av förvaltningschefen Stefan Persson.
Av varningen framgår det att den anställde ”uppträtt våldsamt och oprofessionellt”, samt bemött en medborgare ”på ett felaktig sätt”.
I varningen står det att kommunen anser att den anställde har brutit mot sina skyldigheter i anställningsavtalet.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV En, Stefan Persson, Persson, Kultur, Fritid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varnasför , våldsamt, beteende
Sydsvenskan - 20 maj 11 kl. 15:34

Skånska politiker varnas efter fylleresa

Sex medarbetare i Kristianstads kommun varnas efter en tjänsteresa till Bornholm, där det förekommit "grovt fylleri och oanständigt beteende", skriver kommunen i ett pressmeddelande.
Kristianstad. "Sådant här beteende är helt oacceptabelt och skadar kommunen som arbetsgivare", säger kommundirektör Göran Persson i pressmeddelandet.

Sydsvenskan - 20 maj 11 kl. 15:55

Kommunanställda varnas efter fylleresa

Sex medarbetare i Kristianstads kommun varnas efter en tjänsteresa till Bornholm, där det förekommit "grovt fylleri och oanständigt beteende", skriver kommunen i ett pressmeddelande.
Kristianstad. "Sådant här beteende är helt oacceptabelt och skadar kommunen som arbetsgivare", säger kommundirektör Göran Persson i pressmeddelandet.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 11 kl. 15:26

Anställda varnas efter spritresa

Sex medarbetare i Kristianstads kommun varnas efter en tjänsteresa till Bornholm, där det ska ha förekommit "grovt fylleri och oanständigt beteende", skriver kommunen i ett pressmeddelande. Det sex har fått en skriftlig varning. "Sådant här beteende är helt oacceptabelt och skadar kommunen som arbetsgivare", skriver kommundirektör Göran Persson i pressmeddelandet..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 11 kl. 15:16

Varnas efter fylleri på tjänsteresa

Sex medarbetare i Kristianstads kommun varnas efter en tjänsteresa där det förekommit "grovt fylleri och oanständigt beteende", skriver kommunen i ett pressmeddelande..

SvD - 20 maj 11 kl. 15:16

Varnas för fylleri på tjänsteresa

?Ggrovt fylleri och oanständigt beteende?. Nu varnas sex anställda..

BT - 14 okt 11 kl. 13:49

Föräldrar varnas för blottaresom setts i Asklandaområdet

Föräldrar i Asklandaområdet i Fristad varnas för en ung man som blottat sig för flickor. Efter ett par händelser den senaste tiden har Asklandaskolan och Asklandagårdens förskola skriftligt informerat om att en misstänkt blottare setts i området.
?

Nyheter 24 - 03 feb 12 kl. 21:50

Sköterska varnas för skallbild på Facebook


En röntgensköterska varnas efter att han lagt upp en röntgenbild av en skalle på Facebook. TROLLHÄTTAN. Enligt utredningen går det inte att identifiera personen genom röntgenbilden.

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 06:10

Professor varnas - inte skött sitt jobb

En professor på Linnéuniversitetet varnas. Professorn har med uppsåt åsidosatt sina skyldigheter mot arbetsgivaren. Dessutom har han brutit mot arbetsplatsens regler enligt personalansvarsnämnden.

Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 07:30

O"Learys varnas

Restaurang O’Learys varnas av kommunen för att alkoholserveringen inte har skötts i enlighet med alkohollagen.
Det är bland annat en tillsyn i samband med kommunens jubileumsfirande i slutet av maj som ligger till grund för beslutet. Vid tillfället konstaterades dels att ”märkbart berusade” personer vistades i lokalen, dels att gäster under hela kvällen tog med sig alkohol in på toaletten.

YLE - 18 aug 17 kl. 15:15

Regn och åska på väg - men inte lika våldsamt som ovädret förra veckoslutet

Fuktig och varm luft strömmar in över landets södra delar på lördag morgon. Efter det närmar sig en regnfront. Tidigt på lördagsmorgonen är det uppehåll i södra och mellersta Finland men under förmiddagen närmar sig ett regnområde som vid tolvtiden når sydvästra Finland, säger Yles meteorolog Toni Hellinen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Hus på 92 kvadratmeter från 1968 sålt i Kungshult, Eslöv

Eslöv Ida Thomsen, 40, och Daniel Westgren, 43, är nya ägare till fastigheten på Gamla Vägen 17 i Kungshult, Eslöv. Huset byggdes 1968 och har en boyta på 92 kvadratmeter. Säljare är Sara Elisabeth Mårtensson och Dan Alex Henrik Mårtensson.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilbrand i parkeringshus

En bil totalförstördes och flera fick skador i samband med en bilbrand i ett parkeringshus natten till fredagen. Strax efter midnatt larmades polis och räddningstjänst till ett parkeringshus på Bennets väg med anledning av en bilbrand.
På plats konstateras att en bil är utbränd och andra bilar som fått skador i samband med branden.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sprängde bil i Lund

Lund En bil sprängdes i stadesdelen Gunnesbo i nordvästra Lund natten till fredag.Klockan halv fem på fredag morgon inkommer samtal från flera uppringare som har hört en kraftig smäll i området. Polisen rycker snabbt ut till platsen och kan konstatera att en bil har sprängts.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tågstopp efter elfel

Malmö/Lund På grund av ett elfel i Arlöv ställs samtliga tågresor mellan Malmö och Lund in på fredagsmorgonen.
Tågstoppet varar, enligt nuvarande prognos, åtminstone till klockan 08.Trafikverket utlyste tågstoppet strax efter klockan 05, när strömfelet i Arlöv upptäcktes.

Skånskan - 3 timmar sedan

Skånska regissörer gästar Nordisk Panorama

Kulturredaktionen ställer fyra frågor till två skånska regissörer, Ida Persson Lännerberg och John Skoog, som medverkar under under kort- och dokumentärfilmfestivalen Nordisk Panorama som pågår i Malmö 19-24 september.På vilket sätt medverkar ni under Nordisk Panorama? Ida Persson Lännerberg: – Min dokumentär Lindy the Return of Little Light visas söndagen 22 september och måndagen 23 september på Spegeln och jag kommer att vara på plats för en Q & A.

Skånskan - 13 timmar sedan

Tennisklubben har till sist fått en egen hall

Södra Sandby Sedan slutet av 1960-talet har Södra Sandby Tennisklubb (SSTK) funnits. Men byn har inte haft någon tennishall.
Förrän nu.

Skånskan - 13 timmar sedan

Kommunen blir granskad efter anmälan

Sjöbo Arbetsmiljöverket meddelar nu att de kommer att genomföra en inspektion i Sjöbo med anledning av den anmälan som gjorts om allvarliga risker för skolpersonalens hälsa.Skånskan berättade i tisdagens tidning att huvudskyddsombudet för Lärarnas Riksförbund i Sjöbo, Fredrik Andersson, har anmält kommunen till Arbetsmiljöverket. Han anser att de ansvariga politikerna först måste riskbedöma om budgetbesluten för skolan går att verkställa utan att bryta mot arbetsmiljöreglerna.

Skånskan - 13 timmar sedan

Skurup kommunala AB söker en ny ledare

Skurup Bolaget Skurup kommunala AB söker ny vd. Jane Bergman har sagt upp sig.
Hon stannar kvar till och med januari nästa år.

Skånskan - 13 timmar sedan

En person påkörd i Svedala

Svedala Enligt inledande uppgifter ska personen ha blivit påkörd på Börringevägen.Polis och ambulans har åkt till platsen för kontroll. En person förs med ambulans till sjukhus med okända skador.

Skånskan - 14 timmar sedan

Peter Molanders sjunde para-EM

BORDTENNIS För Peter Molander från FIFH Malmö började hans sjunde para-EM på bästa tänkbara sätt.I första gruppmatchen i klass 6 besegrades Polen med 2-0 efter att Peter Molander och lagkompisen Michael Azulay visat vägen genom att vinna den inledande dubbeln med minst möjliga marginal, 3-2 i set och 11-9 i skilje.
– Den segern var viktig, som dubbeln alltid är i lag, konstaterar Peter och Michael glatt.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.