Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 20 September, 15:55

Sydsvenskan - 11 sep 19 kl. 20:00

Man tog stryptag på akutsköterskaEn 39-årig man attackerade sköterska på akuten..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man tog, stryptag, akutsköterska
UNT - 01 jan 13 kl. 14:56

Tog stryptag på akutläkare

En läkare på akuten på Sahlgrenska i Göteborg attackerades i dag av en man kom in och tog stryptag på honom. Även en sjuksköterska hotades. Mannen greps och misstänks nu för misshandel.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 07:48

Tog stryptag på sjuksköterska

Vid 03.00-tiden på tisdagsmorgonen larmades polisen till SUS i Malmö på grund av en våldsam man.Den 60-årige mannen, som var patient på sjukhuset, hade tagit stryptag på en jämnårig sjuksköterska.

Kristianstadsbladet - 27 aug 14 kl. 01:30

Akutsköterska utan behörighet


En man arbetade i två månader på akutmottagningen på länssjukhuset Ryhov i Jönköping trots att han saknade legitimation för jobbet och därmed inte hade behörighet.Mannen studerar till sjuksköterska men har fått underkänt i flera kurser, ändå fick han ett semestervikariat vid sjukhuset.Hans Dahlberg, personalchef för Jönköpings sjukvårdsområde, säger till Jönköpings-Posten att kontrollen har brustit.

BT - 27 aug 14 kl. 01:30

Akutsköterska utan behörighet

En man arbetade i två månader på akutmottagningen på länssjukhuset Ryhov i Jönköping trots att han saknade legitimation för jobbet och därmed inte hade behörighet. Mannen studerar till sjuksköterska men har fått underkänt i flera kurser, ändå fick han ett semestervikariat vid sjukhuset.Hans Dahlberg, personalchef för Jönköpings sjukvårdsområde, säger till Jönköpings-Posten att kontrollen har brustit.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 14 kl. 01:32

Akutsköterska utan behörighet

En man arbetade i två månader på akutmottagningen på länssjukhuset Ryhov i Jönköping trots att han saknade legitimation för jobbet och därmed inte hade behörighet. Mannen studerar till sjuksköterska men har fått underkänt i flera kurser, ändå fick han ett semestervikariat vid sjukhuset. Hans Dahlberg, personalchef för Jönköpings sjukvårdsområde, säger till Jönköpings-Posten att kontrollen har brustit..

Sydsvenskan - 06 mar 19 kl. 15:46

Patient tog stryptag på undersköterska

Den 57-årige mannen misshandlade en undersköterska och smet från sjukhuset..

Västerbottens Folkblad - 09 okt 12 kl. 13:49

Vårdplatser och akutsköterska till Dorotea

På tisdagen träffade Dorotea kommun och Västerbottens läns landsting en avsiktsförklaring om sjukvården i Dorotea de närmaste åren. I det avtal som ska skrivas snarast [...].

UNT - 27 aug 14 kl. 01:30

Akutsköterska utan behörighet

En man arbetade i två månader på akutmottagningen på länssjukhuset Ryhov i Jönköping trots att han saknade behörighet..

SvD - 27 aug 14 kl. 01:30

Akutsköterska utan behörighet

En man arbetade i två månader på akutmottagningen på länssjukhuset Ryhov i Jönköping trots att han saknade legitimation för jobbet och därmed inte hade behörighet..

ÖstersundsPosten - 27 aug 14 kl. 01:30

Akutsköterska utan behörighet

En man arbetade i två månader på akutmottagningen på länssjukhuset Ryhov i Jönköping trots att han saknade legitimation för jobbet och därmed inte hade behörighet..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

De Blasio ger upp sin presidentkampanj

New Yorks borgmästare Bill de Blasio ger upp sin kampanj att bli demokraternas presidentkandidat inför valet 2020, rapporterar CNBC. Hans besked kommer efter flera månader av lågt eller obefintligt töd i opinionsundersökningar. I början av september vis.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Klimatstrejk på 109 platser i Sverige

På minst 109 platser pågår i dag klimatstrejker i Sverige. – Jag tycker att stödet för oss har ökat, säger 18-åriga Isabelle Axelsson som skolstrejkat under året. En av platserna är Mynttorget i Stockholm där skolstrejkande ungdomar har samlats för att.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Sveamatea firar 40 år på scen med klassisk fars

Skaffa mig en tenor sätts just nu upp på kulturhuset Flamman i Svedala..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Man åtalas för dödskjutning i Umeå

En 30-årig man åtalas för mord och försök till mord efter en skottlossning i Umeå tidigare i år, meddelar Åklagarmyndigheten. Det var den 23 januari som en man dödades och tre skadades vid en skottlossning i stadsdelen Ersboda i Umeå. Enligt åtalet hand.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Med inblick i partiturets alla skrymslen

Carlhåkan Larsén hörde Bruckner få nytt liv när Bertrand de Billy gästade MSO..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ternheim om LA-livet: Inte så glamouröst

Inte ens solskensdränkta stränder i änglarnas stad kunde få Anna Ternheim att komma bort från sin mörka skandinaviska ton. Nu är hon tillbaka med nya lågmälda poplåtar om kärlek. På nya "A space for lost time” vill Anna Ternheim att lyssnaren ska "föras.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stockholm stryks i DL-programmet

Den svenska Diamond League-galan i friidrott stryks från programmet nästa år när serien ska bantas från 14 till tolv tävlingar. "Detta påverkar dock inte alls vår ambition att Bauhaus-galan även i fortsättningen ska vara en av världens bästa friidrottsg.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Småbanker bildar gemensamt bolånebolag

Ålandsbanken, Icabanken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo bildar ett gemensamt hypoteksbolag för att serva sina kunder. Tanken är att det gemensamma bolånebolaget ska flytta fram positionerna för de mindre finansiella spelarna och därmed kunna.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Svag fördel för Gantz i rösträkningen

Valresultatet i Israel fortsätter vara jämnt när rösträkningen i princip är färdig. Benny Gantz parti är har ett litet övertag men det finns inga uppenbara vägar till att bilda en majoritetskoalition. Gantz parti Blåvita alliansen ser ut att få 33 manda.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

LO: Arbetslösa invandrare kan ta jobben

Det finns många arbetslösa invandrare som skulle kunna ta jobben som i dag går till arbetare utanför EU, enligt LO. Den utländska arbetskraften behövs eftersom matchningen på svensk arbetsmarknad inte fungerar, kontrar Företagarna. Enligt fackförbundet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.