Skånskan > Nyheter

Friday, 20 September, 09:55

Skånskan - 11 sep 19 kl. 19:39

Krog på Södergatan i konkurs efter ett årMalmö Skatteskulder blev Anders Risbergs och restaurang Södergatan 14:s fall. Fordringarna ledde till att krogveteranen förlorade alkoholtillståndet.
Nyligen lämnade han in konkursansökan till Malmö tingsrätt.– Det har gått jättebra. Vi har kört livemusik tre-fyra dagar i veckan, och haft fullbokat i restaurangen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Södergatan, Skatteskulder, Anders Risbergs, Malmö, Anders Risberg, Personalen, Malmöfestivalen, Risberg, Skatteverket, Gustafsson, Johan Schubert, Maqs Advokatbyrå, Schubert, Harrys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krog, Södergatani , konkursefter ett , år
Sydsvenskan - 08 maj 14 kl. 14:50

Konkurs stoppar 23 års festande på Malmökrog

Efter snart 25 års party är det nu slutfestat på nattklubben Breeze på Södergatan.
Konkursen är ett faktum.
– Alla nattklubbar i Malmö blöder, säger nattklubbschefen Thomas Thell..

BT - 27 aug 11 kl. 12:51

Bollebygds krog i konkurs

Efter en tuff sommar har ägaren till Bollebygds krog begärt företaget i konkurs. ? Det handlar inte om stora skulder utan det är ett par hundra tusen kronor, säger konkursförvaltaren Johan Hermansson.

Sydsvenskan - 25 maj 13 kl. 16:58

Klassisk Malmökrog i konkurs

Klassiska Natalie på Pers krog, som serverat mat på Limhamnsvägen sedan 1969, har gått i konkurs..

UNT - 12 jan 16 kl. 18:25

Fullerö krog i konkurs

Efter bara 15 månader har krögaren som driver Fullerö Krog gått i konkurs..

UNT - 12 jan 16 kl. 18:25

Fullerö krog i konkurs

Efter bara 15 månader har krögaren som driver Fullerö Krog gått i konkurs..

Skånskan - 03 aug 19 kl. 15:30

Färgstark krog ska berika stans nöjesliv

lund Färgstarkt heter det nya tillskottet till Lunds krogvärld. Namnet anknyter till byggnadens historia på Stora Södergatan.
En annan anspelning är den rom, starka varor, som ska serveras i lokalen.

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 16:26

Ny ägare på Krog Clemens

Krog Clemens på Sankt Petri kyrkogata får nya ägare. Rickard Ljung, som drivit den klassiska Lundarestaurangen i åtta år, har försatt sitt bolag i konkurs.
– Jag har gjort några tabbar längs vägen, säger han..

GöteborgsPosten - 09 maj 19 kl. 20:57

Ännu en krog i centrala Varberg slår igen dörrarna

Oscars Niteclub och Restaurang Cibon har gått i konkurs - nu har ytterligare en krog stängt..

UNT - 14 nov 12 kl. 10:54

Skatteverket tar strid för konkurs

Skatteverket begärde ägarbolaget till Magnussons krog i konkurs. Samtidigt ansökte bolaget om företagsrekonstruktion och fick det beviljat av tingsrätten. Men Skatteverket ger sig inte och har överklagat beslutet till Svea hovrätt..

UNT - 19 dec 12 kl. 09:42

Magnussons i konkurs

Ägarbolaget till Magnussons krog, Åcool AB, försattes på onsdagsmorgonen i konkurs vid Uppsala tingsrätt. Förhandlingen var över på ett par minuter..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Hus på 200 kvadratmeter sålt i Höör

Höör Stefan Karol Chlopecki och Philippa Ekstam, båda 33 år, har köpt huset på adressen Kärleksstigen 5 i Höör av säljaren Ingert Britt-Mari Nilsson och Jan Erik Kent Nilsson. Köpesumman blev 3 375 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i augusti 2019. Husets byggår är 1980 och det har en boyta på 200 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Hus på 92 kvadratmeter från 1968 sålt i Kungshult, Eslöv

Eslöv Ida Thomsen, 40, och Daniel Westgren, 43, är nya ägare till fastigheten på Gamla Vägen 17 i Kungshult, Eslöv. Huset byggdes 1968 och har en boyta på 92 kvadratmeter. Säljare är Sara Elisabeth Mårtensson och Dan Alex Henrik Mårtensson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bilbrand i parkeringshus

En bil totalförstördes och flera fick skador i samband med en bilbrand i ett parkeringshus natten till fredagen. Strax efter midnatt larmades polis och räddningstjänst till ett parkeringshus på Bennets väg med anledning av en bilbrand.
På plats konstateras att en bil är utbränd och andra bilar som fått skador i samband med branden.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sprängde bil i Lund

Lund En bil sprängdes i stadesdelen Gunnesbo i nordvästra Lund natten till fredag.Klockan halv fem på fredag morgon inkommer samtal från flera uppringare som har hört en kraftig smäll i området. Polisen rycker snabbt ut till platsen och kan konstatera att en bil har sprängts.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tågstopp efter elfel

Malmö/Lund På grund av ett elfel i Arlöv ställs samtliga tågresor mellan Malmö och Lund in på fredagsmorgonen.
Tågstoppet varar, enligt nuvarande prognos, åtminstone till klockan 08.Trafikverket utlyste tågstoppet strax efter klockan 05, när strömfelet i Arlöv upptäcktes.

Skånskan - 3 timmar sedan

Skånska regissörer gästar Nordisk Panorama

Kulturredaktionen ställer fyra frågor till två skånska regissörer, Ida Persson Lännerberg och John Skoog, som medverkar under under kort- och dokumentärfilmfestivalen Nordisk Panorama som pågår i Malmö 19-24 september.På vilket sätt medverkar ni under Nordisk Panorama? Ida Persson Lännerberg: – Min dokumentär Lindy the Return of Little Light visas söndagen 22 september och måndagen 23 september på Spegeln och jag kommer att vara på plats för en Q & A.

Skånskan - 13 timmar sedan

Tennisklubben har till sist fått en egen hall

Södra Sandby Sedan slutet av 1960-talet har Södra Sandby Tennisklubb (SSTK) funnits. Men byn har inte haft någon tennishall.
Förrän nu.

Skånskan - 13 timmar sedan

Kommunen blir granskad efter anmälan

Sjöbo Arbetsmiljöverket meddelar nu att de kommer att genomföra en inspektion i Sjöbo med anledning av den anmälan som gjorts om allvarliga risker för skolpersonalens hälsa.Skånskan berättade i tisdagens tidning att huvudskyddsombudet för Lärarnas Riksförbund i Sjöbo, Fredrik Andersson, har anmält kommunen till Arbetsmiljöverket. Han anser att de ansvariga politikerna först måste riskbedöma om budgetbesluten för skolan går att verkställa utan att bryta mot arbetsmiljöreglerna.

Skånskan - 13 timmar sedan

Skurup kommunala AB söker en ny ledare

Skurup Bolaget Skurup kommunala AB söker ny vd. Jane Bergman har sagt upp sig.
Hon stannar kvar till och med januari nästa år.

Skånskan - 14 timmar sedan

En person påkörd i Svedala

Svedala Enligt inledande uppgifter ska personen ha blivit påkörd på Börringevägen.Polis och ambulans har åkt till platsen för kontroll. En person förs med ambulans till sjukhus med okända skador.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.