Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 20 September, 18:30

Jönköpingsnytt - 11 sep 19 kl. 19:02

Invigde nya lokalen med mingelFöretaget finns på flera platser i Sverige och i Jönköping har de expanderat från 4 till 37 anställda på tre år. Nu har de flyttat in i nya lokaler.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Sverige, Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Invigdenya , lokalenmed , mingel
Jönköpingsnytt - 01 mar 19 kl. 17:56

Invigde nya lokalen med bubbel

Nu har Jönköpings senaste kontorskollektiv sett dagens ljus. På fredagen invigdes Friendly corner med bubbel och mingel.
– Vi visar och firar att vi äntligen har blivit klara, säger Åsa Andreasson och Tinna Ahlander som står bakom satsningen.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Invigning med tröjutdelning och mingel

Vård- och omsorgseleverna och representanter från Hagfors och Munkfors kommuner invigde veckan med tröjutdelning och mingel.– Vi tycker det är jätteviktigt att eleverna har bra samarbete med oss som arbetsgivare, eftersom det är vi som ska anställa dem sedan, säger Louise Jonasson, enhetschef Hagfors..

Jönköpingsnytt - 21 mar 13 kl. 17:48

Skinnarebo golfklubb invigde nysatsning

Under torsdagen var det mingel på Skinnarebo golfklubb. Detta i samband med att klubben invigde ett nytt Cobra-center för både proffs och nybörjare..

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 15 kl. 15:12

Mingel och glada ansikten

I ett år har Klippans kommun saknat turistbyrå. Det har helt enkelt inte funnits medel för verksamheten. Men på måndagen var det dags för nyöppning med mingel när lokalen fräschats upp och åter slog upp portarna för allmänheten..

YA - 19 jan 18 kl. 18:00

S och Per-Albin invigde nya lokalen: ”Blir ett lyft”

Socialdemokraterna i Tomelilla invigde på fredagen sin nya lokal på Bangatan 19. Detta efter att ha varit ”hemlösa” i ett halvår..

NSD - 01 mar 13 kl. 20:09

Tingsrätten invigde nya lokaler

Gällivare tingsrätt inbjöd till festlig invigning av sina nyrenoverade lokaler. Det blev högtidstal, mingel och rundvandring i de nya lokalerna där alla konst bytts ut och ett nytt övervakningssystem installerats..

UT - 08 sep 16 kl. 10:38

Hundklubben invigde inomhuslokaler

Med mingel och uppvisning invigdes brukshundsklubbens nya anläggning i Kinnared. – Nu kan vi träna och ha kurser även på vintern..

Kristianstadsbladet - 29 nov 12 kl. 21:53

Mode och mingel bland närproducerat

Foto: Clifford Johansen
Över 70 personer trängdes i gårdsbutiken för att delta i Rinkabys första modemingel. Det var i Butik 118 som allt från klädesbutiker och guldsmeder till chokladtillverkare samlades för att lysa upp vintermörket.
Modeller går på upphöjda betongbord mitt i den fullpackade lokalen, runt omkring står kvinnor i alla åldrar och beundrar modellerna när de en efter en kommer ut på catwalken.

SmålandsPosten - 05 jun 13 kl. 07:58

Mingel med årets sommarspanare

Många är kallade, men få är utvalda för att bli Smålandspostens sommarspanare. Mina kollegor Gun-Britt Iderheim och Kristina Bingström har läst igenom nästan hundra bidrag och de fastnade för 45 av dessa som ska publiceras. Det var jämnt fördelat mellan kvinnor och män som skribenter i denna femte upplaga av sommarspanare.

Nya Wermlands Tidningen - 04 okt 13 kl. 17:08

Centrum för service invigdes med mingel

Hur ska man kunna få bussgods till Lesjöfors? Och hur ska man göra för att komma i kontakt med rätt myndighet? Det är två exempel på frågor som Lesjöfors nya centrum för service kan komma att jobba med.

Skånskan - 23 nov 13 kl. 14:00

Behovet av mingel ifrågasätts av SPI


Kommunstyrelsen har nu beslutat att fastigheten Hasslarp 13, lokalen intill Metropolbiograf, ska köpas in för 3,1 miljoner kronor.
Men SPI opponerade sig mot beslutet, och tycker inte att det låter som någon särskilt lysande idé att lägga flera miljoner på mingelutrymmen..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Två drabbade i trafikolycka

Två personbilar var inblandade i en krock på Lovsjövägen mellan Råslätt och Barnarp på fredagseftermiddagen.
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Lurade till sig medicin på Ryhov

Efter att ha utgett sig för att vara sjuksköterska har en kvinna lurat till sig narkotikaklassad medicin. Nu åtalas hon vid Jönköpings tingsrätt.
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Unikt samarbete för innebandyn

Jönköping IK och Östra SK har ingått ett unikt samarbete med primärt syfte att tillsammans möjliggöra för fler barn och unga att träna och spela innebandy.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

KLART: Stor modekedja öppnar på Asecs

I höst öppnar e-handelskedjan NA-KD en fysisk pop up-butik på Asecs.
– Det här ökar köpcentrets attraktivitet. Det är något som både breddar och toppar oss, säger centrumchef Lars Bröms.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Nyförvärvet om den långa flytten

I ett Jönköpings IK där mycket är sig likt sett till vilka spelare som ska göra poäng, har ett av nyförvärven gjort lång flytt för nästa del i sin karriär.
– JIK var väldigt intresserade och det var viktigt för mig, säger hon till Jnytt.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Lurigt lag väntar: "Svårast att scouta"

Norrby IF är laget som väntar J-Södra när jakten på Allsvenskan går vidare. Jönköpingsklubbens tränare Andreas Brännström säger att Boråslaget är svårast i serien att scouta.
– Jag har inte visat någon video på dem, säger han till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Hotfull man fick handfängslas

På fredag morgon fick polisen flera samtal om en hotfull och utåtagerande man i Norrahammar.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Här är Jönköping bäst i landet

En granskning av ekonomin i den svenska sjukvården som P4 Örebro har gjort visar att 20 av 21 regioner inte har ekonomin i balans. Det är Region Jönköpings län som bedöms ha ekonomin under kontroll.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Klart idag: Elmia lanserar ny motorfest

Påskhelgen innebär motormässa på Elmia. Nästa år kommer det arrangeras ytterligare en motorfest på området. Detta i form av en motorcykelfestival.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Man körde åt fel håll på E4

Under natten mot fredag blev ett antal trafikanter vittnen när en bilist körde åt fel håll på E4. Polisen kunde få fatt på en äldre man som beklagade att han hamnat på fel sida vägen.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.