Sydsvenskan > Opinion

Friday, 20 September, 16:40

Sydsvenskan - 11 sep 19 kl. 19:15

Nu tatuerar jag in AUTUMNUS på armen och häller stramt vin i glasetDeppa inte – välj bordeaux till viltsteken och barolo till svamprisotton!.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
AUTUMNUS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu tatuerarjag in , AUTUMNUS, armenoch , häller, stramt vin i glaset
Eurosport - 10 maj 14 kl. 15:56

Armen håller - Djokovic spelar Rom och Franska Öppna

Novak Djokovic har gett klartecken för spel både i nästa veckas turnering i Rom och i Franska Öppna. ”Jag har gått igenom allt helt utan smärtor”, säger serben i en kommentar på sin hemsida..

GöteborgsPosten - 18 jan 13 kl. 17:12

"Man nyper sig i armen"

I dag fick göteborgska Forsman & Bodenfors bland de finaste kvitton man kan få i reklamvärlden. Av The Directory Big Won Rankings hamnar F&B på tionde plats av alla världens reklambyråer. Företaget anses dessutom vara världens andra bästa digitala byrå.

Expressen - 10 maj 15 kl. 12:02

Möller i ny cykelkrasch – 'Skrapat hela armen'

Måns Möller har kraschat under en cykelfärd i USA – igen. Komikern har skadat armen, benet och rumpan. – Men det är inget brutet i alla fall, säger han till TV4:s Nyhetsmorgon..

Expressen - 29 apr 17 kl. 09:17

"Gäller att inte stoppa huvudet under armen"

2004 avgjordes den hittills sjunde matchen i SM-slutspelets historia. Då, som nu, hade HV 71 hemmaplan och Johan Davidsson fanns med i det HV 71 som efter två raka nollor vände och vann matchserien mot Färjestad. Nu finns Davidsson med i HV 71:s, och han vet vad som krävs för att lyfta Le Mat senare i afton.

Skånskan - 24 apr 18 kl. 21:34

”Det är så att man får nypa sig i armen”

Eslöv Han har uppträtt för fulla hus runtom i landet och i världsstäder som Buenos Aires, San Francisco, Tokyo och Sydney.
Men när det är dags för final på World Tour of the World återvänder Johan Glans till sin hemmaplan i Eslöv – som den självklaraste sak i världen.– Det var min plan hela tiden.

DI - 08 jul 14 kl. 18:07

Jonas Sjöstedt tatuerar in kampanj-logga

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt har tidigare lovat att tatuera in loggan för Fatta-rörelsen, en kampanj som kämpar mot sexuellt våld. Det har nu visat sig att partiledaren håller vad han lovar, rapporterar Folkbladet..

Kristianstadsbladet - 06 jul 18 kl. 06:00

”Folk tatuerar in 'Football is coming home'”

På lördag smäller det när Sverige ställs mot England i kvartsfinal i fotbolls-VM. Rebecca Harsten jobbar i London, och där är fotbollsfebern påtaglig. .

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 02:46

Skjuten i armen av maskerad person


En man i 25-årsåldern har blivit skjuten i en by utanför Luleå. Mannen vårdas på sjukhus med en skottskada i ena armen. - Det är inga livshotande skador.

BT - 21 maj 14 kl. 02:46

Skjuten i armen av maskerad person

En man i 25-årsåldern har blivit skjuten i en by utanför Luleå. Mannen vårdas på sjukhus med en skottskada i ena armen. - Det är inga livshotande skador.

UNT - 21 maj 14 kl. 02:46

Skjuten i armen av maskerad person

En man i 25-årsåldern har blivit skjuten i en liten by utanför Luleå. Mannen vårdas på sjukhus med en skottskada i armen. "Det är inga livshotande skador.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 14 kl. 02:48

Skjuten i armen av maskerad person

En man i 25-årsåldern har blivit skjuten i en by utanför Luleå. Mannen vårdas på sjukhus med en skottskada i ena armen. — Det är inga livshotande skador.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Konst av och med Hjalmar Söderberg ställs ut

150-åringen Hjalmar Söderberg var inte bara författare. Han var även ett tacksamt objekt för sin tids konstnärer – och själv bildkonstnär. Den sidan lyfts fram i en ny utställning på Thielska galleriet i Stockholm.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Västtrafik trappar upp jakten på fuskåkare

Västtrafik, länstrafikföretaget i Västra Götalandsregionen, trappar upp jakten på fuskåkare. Bolaget har skrivit ett avtal med tjänsteföretaget ISS som ska ta över biljettkontrollerna. Avtalet innebär att antalet biljettkontroller i regionen ska ökas fr.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Tippa resultat – vinn biljetter till MFF-HIF

Kan MFF närma sig täten i den allsvenska guldjakten. Vad tror du?.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Hemligt förslag till avtal om ringvägen spreds på Facebook – kommunalrådet rasar

Enligt förslaget skulle Trelleborg stå för hela kostnaden – uppemot 700 miljoner..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Män som hatar kvinnor mer

Rasande på feminismen ger de kvinnorna skulden för sin misär..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Planer på tredje körfält mellan Vellinge och Malmö

Trafikverket vill lätta trycket på ett av Skånes pendlarstarkaste stråk..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vittne döms – svarade ”jag vet inte” i rätten

En kvinna i 20-årsåldern döms för att ha undanhållit sanningen när hon vittnade under ed i en rättegång om ett mordförsök 2016. I förhör med polisen hade hon bland annat berättat vem som sköt offret med ett skott i magen och vad det möjliga motivet kund.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Explosivt kokainfynd i Franska Guyana

Fartyget skulle transportera raketdelar från Franska Guyana till Frankrike. Men den här gången innehöll lasten dessutom åtta kilo kokain. Fyndet gjordes i samband med att fartyget skulle avresa från hamnen i Pariacabo.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Begärs häktad för våldtäkt av barn

Våldtäkterna har inträffat i Malmö under sommaren..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tysk klimatöverenskommelse efter nattmangling

Förbundskansler Angela Merkels regering har nått en bred klimatöverenskommelse för Tyskland, uppger en källa inom koalitionen. Beskedet kommer efter förhandlingar som pågått i 18 timmar, där koalitionen till slut ska ha nått "en överenskommelse med mång.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.