YA > Lokalt

Sunday, 22 September, 04:21

YA - 11 sep 19 kl. 18:30

Aktivt i Hammenhögs bokcaféQigong och allsång, författarbesök och julpyssel. Hösten bjuder på aktiva torsdagar i Hammenhögs bokcafé..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Hammenhögs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktivti , Hammenhögs, bokcafé
YA - 31 jan 17 kl. 03:00

Hammenhögs bokcafé i ny lokal

På torsdag öppnar Hammenhögs bokcafé för säsongen - i ny lokal..

YA - 19 jun 14 kl. 12:00

Halv miljon i stipendier

Ett antal Ystadsbor fick dela på 453 965 kronor när Sparbanken Syds stipendiefond hade sin vårutdelning.
Det var idel glada miner i VIP-rummet på banken när Eva Löwgren från stiftelsen hälsade alla välkomna.Vd Susanne Kallur berättade kort om bankens 187-åriga historia och att man i dag är Sveriges tionde största sparbank.

Fler nyheter från YA

YA - 21 timmar sedan

Förening vill ha mer pengar till vägunderhåll – Turismen har skadat vägen

Trafiken har ökat och vägen tar stryk. Vägföreningen vid Knäbäckshusen anser att Simrishamns kommun måste hjälpa till med mer pengar. Det framgår av en skrivelse som skickats till kommunalråd Jeanette Ovesson (M).

YA - Igår: 16:00

Ny tv-serie spelar in i polisens arrest

Arresten i Simrishamns polishus är full – av filmfolk. SVT är i full färd att spela in dramaserien ”Den tunna blå linjen” och i Simrishamn fann filmteamet just den miljö de sökte..

YA - Igår: 16:00

Dom: Lät körkortslös köra hans bil – "mådde inte bra”

Mannen lät en person utan körkort köra hans avställda bil. Nu döms mannen till böter för tillåtande av olovlig körning..

YA - Igår: 10:54

Poliskontroll: Full lastbilsförare och snabb epa stoppades

En full lastbilschaufför och en förare i en alldeles för snabb epa. Polisen hade kontroll på Kristianstadsvägen i Simrishamn och i Östra Herrestad på torsdagen och två trafikanter åkte dit..

YA - Igår: 09:15

Musteriet lanserar ny fiberprodukt

Kiviks musteri lanserar en ny produkt som riktar sig mot tarmhälsan. ”Fiber” börjar att säljas i denna veckan. .

YA - I förrgår: 16:00

Läkaren slog fru och barn – får sex månaders fängelse

Den läkare som vid upprepade tillfällen slagit sin fru och sina barn får sex månaders fängelse. Mannen döms för åtta fall av misshandel och olaga hot mot sin familj..

YA - 18 sep 19 kl. 15:40

Utredning kring gräsklipparköp avskrivet – ärendet inte prioriterat

Konkurrensverket fick tips om att Simrishamns kommun köpt åkgräsklippare utan upphandling. Myndigheten, som inledde en utredning, har nu skrivit av ärendet. Detta utan att ta ställning i frågan.

YA - 19 sep 19 kl. 00:00

Kvinna misshandlades av man – Fängelsedom överklagades

Kvinnan blev upprepade gånger utsatt för misshandel och hot. Det skedde bland annat i en ort i Simrishamns kommun. Mannen överklagade fängelsedomen, men HD väljer att inte pröva fallet,.

YA - I förrgår: 15:29

Äldre avvek från boende – hittades mitt på en väg

En äldre person försvann från ett boende i Simrishamns kommun. Senare hittades personen mitt på en väg. Händelsen dokumenterades aldrig.

YA - I förrgår: 15:01

Bokbussen: Turerna ställs in en dryg vecka – krockskadad

Bokbussen har råkat ut för en parkeringsskada och den måste in på verkstad. Det gör i sin tur att bokbussens turer måste ställas in mellan den 26 september till 4 oktober..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.