Nyan > Svenskfinland

Saturday, 21 September, 02:27

Nyan - 11 sep 19 kl. 18:18

Narkotikafynd vid husrannsakanPolisen genomförde på onsdagen en husrannsakan där ett antal piller av olika narkotikaklassade preparat påträffades. Ärendet rubriceras som straffbart bruk av narkotika. (fb)  
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Narkotikafyndvid , husrannsakan
BT - 23 okt 18 kl. 21:43

JUST NU: Narkotikafynd efter husrannsakan

En poliskontroll i Svenljunga ledde till ett mindre narkotikafynd på tisdagskvällen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Husrannsakan i "knarkcentral" gav inget

Under onsdagskvällen gjordes en husrannsakan i lägenheten som i förra veckan utpekades som knarkcentral. Detta sedan den 24-årige lägenhetsinnehavaren påträffats narkotikapåverkad och förd till polisstationen för provtagning. Efter det beslutades om en husrannsakan som dock inte resulterade i några narkotikafynd..

Alingsås tidning - 29 jul 19 kl. 09:07

Åtalas efter narkotikafynd i bostad

En 25-årig man åtalas för narkotikabrott där han misstänks ha innehaft droger i försäljningssyfte.
Under våren genomförde polis husrannsakan hemma hos en 25-årig man. I hans bostad hittade de då bland annat drygt 100 gram cannabis, samt mindre mängder av andra narkotikaklassade substanser.

Skånskan - 28 apr 17 kl. 13:46

Tre anhållna efter stort narkotikafynd

MALMÖ Två män och en kvinna sitter anhållna misstänkta för narkotikabrott.
Stora mängder hasch har beslagtagits efter att en av personerna blivit stoppad av polis på Lindeborg. ERWP.

Nyan - 26 feb 19 kl. 19:36

Obesiktad bil ledde till narkotikafynd

Polisen stannade på tisdagen ett fordon som konstaterades vara obesiktad. – Vid närmare kontroll av föraren kunde patrullen observera tydliga drogtecken varpå misstanke om körning under påverkan av rusmedel förelåg, skriver polisen. Man valde på basen av detta att göra en husrannsakan i den misstänktes fordon och kunde där påträffa misstänkt narkotika, såväl som narkotika rekvisit.

YLE - 14 feb 14 kl. 15:15

Tingsrätten: Husrannsakan hos narkotikapolisen onödig

Åklagarna i härvan kring narkotikapolisens chef Jari Aarnio kan komma att överklaga tingsrättens beslut om att husrannsakan var omotiverad. De konstaterar att tingsrätten nu bara tagit ställning till en av de husrannsakningar som har utförts i samband med brottsutredningen. Helsingfors tingsrätt har i dag fredag fattat beslutet att den husrannsakan som gjordes i arbetsrummet hos en kriminalinspektör vid narkotikaroteln i Helsingfors var omotiverad.

YLE - 14 feb 14 kl. 15:37

Tingsrätten: Husrannsakan hos narkotikapolisen omotiverad

Åklagarna i härvan kring narkotikapolisens chef Jari Aarnio kan komma att överklaga tingsrättens beslut om att husrannsakan var omotiverad. De konstaterar att tingsrätten nu bara tagit ställning till en av de husrannsakningar som har utförts i samband med brottsutredningen. Helsingfors tingsrätt har i dag fredag fattat beslutet att den husrannsakan som gjordes i arbetsrummet hos en kriminalinspektör vid narkotikaroteln i Helsingfors var omotiverad.

Nyan - 29 aug 14 kl. 08:02

Polisen hade rätt till husrannsakan

En man som tidigare i år dömdes för ärekränkning ansåg att polisen under utredningen inte hade rätt att göra husrannsakan i hans bostad. Tingsrätten bedömde att husrannsakan var lagenlig, och nu har Åbo hovrätt fastställt det avgörandet. Ett fel begicks dock i och med att mannen inte upplystes om att han hade rätt att kalla ett vittne under husrannsakan.

Nyan - 14 jan 16 kl. 05:45

Vapen hittades i husrannsakan

En Mauser-pistol hittades när polisen gjorde husrannsakan hemma hos den 60-åriga åländske mannen som misstänks för grova brott mot en äldre kvinna.

Mannen är nu misstänkt även för vapenbrott.
I september avslöjade Nya Åland att ålänningen misstänks för grov förskingring, grovt ocker och försök till grov förskingring mot en äldre kvinna, också hon med rötter på Åland, som han gift sig med och sedan skinnat på pengar och egendom.

Nyan - 19 jun 17 kl. 14:24

Två släppta efter gripandet vid husrannsakan

Under söndagen släpptes två av de tre personer som greps i samband med lördagens husrannsakan i en bostad i Mariehamn. Vid husrannsakan påträffades narkotika och tre personer greps misstänkta för grovt narkotikabrott.
– Två är försatta på fri fot sedan söndagen.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 7 timmar sedan

Tidigare Birka Queen på återbesök

På lördag, den 21 september, har ålänningarna chansen att återse före detta Birka Queen. Fartyget gick under en säsong, år 1992, i trafik på Mariehamn. Numera drivs fartyget av Fred Olsen Line under namnet m/s Boudicca.

Nyan - 8 timmar sedan

Ökning igen på hotellen

Liksom i juli ökade antalet övernattningar på hotellen i augusti, jämfört med motsvarande månader i fjol. I juli var ökningen sex procent, i augusti närmare tre procent. Totala antalet övernattningar i augusti var 34 857, framgår av Åsub:s statistik.

Nyan - 9 timmar sedan

Magazinplan fick grönt ljus

Stadsutvecklingsnämnden har gett grönt ljus för de ändringar som gjorts – bland anant har den nya lindrigare parkeringsnormen implementerats – i förslaget till reviderad stadsplan för Magazintomten i Mariehamns centrum. Stadsstyrelsen tar upp ärendet på torsdagens möte. Stadsdirektörens förslag blir att planförslaget ställs ut för allmänt påseende i 30 dagar.

Nyan - 10 timmar sedan

Viking Line slänger mindre mat

Genom att väga all mat och göra ändringar i arbetsrutinerna på Mariella har Viking Line lyckats minska matsvinnet med 40 procent. .

Nyan - 12 timmar sedan

Åländsk författare rasar mot SVT

Den 6 oktober har den sexdelade dokumentärserien ”Gryningspyromanen” premiär på SVT. .

Nyan - 14 timmar sedan

Nytt bolag för Ålandsbanken

Ålandsbanken lanserar ett nytt hypoteksbolag tillsammans med etablerade, starka svenska partners. ÅAB och dotterbolaget Crosskey ska bland annat tillhandahålla plattformslösningar för det nya hypoteksbolaget.
Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo har tecknat ett avtal om att etablera ett gemensamt hypoteksbolag på den svenska marknaden.

Nyan - 15 timmar sedan

Close Enough bjuder på a cappella

Nu på lördag den 21 september klockan 19 ger den åländska vokalensemblen Close Enough en a cappella-konsert på Alandica i Mariehamn. .

Nyan - 16 timmar sedan

Olovlig körning åttonde gången

I mars i år påträffades mannen, 23 år gammal, när han körde en personbil på Hammarlandsvägen, trots att han inte har giltigt körkort. Det var enligt domen åttonde gången inom ett år som mannen gjorde sig skyldig till olovlig körning. Straffet blev 50 dagsböter, sammanlagt 300 euro.

Nyan - 17 timmar sedan

Åland Post öppnar e-handel i Vanda

Från mitten av oktober ska Åland Post serva sina nya fastländska e-handelskunder tre kilometer från Vanda flygplats utanför Helsingfors. .

Nyan - 18 timmar sedan

Vill utreda nytt Jomaladaghem

Ge kommunstyrelsen och förvaltningen i uppdrag att brådskande reda ut förutsättningarna för att bygga ett nytt daghem på den nuvarande A-tomten i Möckelö strand. Det föreslår Hedvig Stenros (S) och Sarah Holmberg (MSÅ) i en motion i Jomalafullmäktige. Undertecknarna skriver att antalet barnfamiljer i västra Jomala, till exempel i nya bostadsområdet Möckelö strand, ökar stadigt och stor brist på daghemsplatser råder i området.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.