YA > Lokalt

Saturday, 21 September, 13:06

YA - 11 sep 19 kl. 18:00

Branterögens toalett – ett hett och högt diskussionsämneEfter att ha varit stängd den gångna sommaren rustas Branterögen nu för nästa säsong. Toaletten, som kommunen kräver för att restaurangen ska få öppna, är klar – och hög. Så hög att en stormig debatt brutit ut om utformningen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Branterögen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Branterögens, toalettett , hettoch , högt, diskussionsämne
YA - 20 jan 16 kl. 03:00

De värnar Branterögen

Branterögens framtid oroar näringsidkare i hela samhället. Nu skriver flera av dem brev till politikerna och på Facebook har 345 personer anslutit sig till gruppen "Vi som vill att Branterögen ska vara kvar"..

Fler nyheter från YA

YA - 6 timmar sedan

Förening vill ha mer pengar till vägunderhåll – Turismen har skadat vägen

Trafiken har ökat och vägen tar stryk. Vägföreningen vid Knäbäckshusen anser att Simrishamns kommun måste hjälpa till med mer pengar. Det framgår av en skrivelse som skickats till kommunalråd Jeanette Ovesson (M).

YA - 21 timmar sedan

Ny tv-serie spelar in i polisens arrest

Arresten i Simrishamns polishus är full – av filmfolk. SVT är i full färd att spela in dramaserien ”Den tunna blå linjen” och i Simrishamn fann filmteamet just den miljö de sökte..

YA - 21 timmar sedan

Dom: Lät körkortslös köra hans bil – "mådde inte bra”

Mannen lät en person utan körkort köra hans avställda bil. Nu döms mannen till böter för tillåtande av olovlig körning..

YA - Igår: 10:54

Poliskontroll: Full lastbilsförare och snabb epa stoppades

En full lastbilschaufför och en förare i en alldeles för snabb epa. Polisen hade kontroll på Kristianstadsvägen i Simrishamn och i Östra Herrestad på torsdagen och två trafikanter åkte dit..

YA - Igår: 09:15

Musteriet lanserar ny fiberprodukt

Kiviks musteri lanserar en ny produkt som riktar sig mot tarmhälsan. ”Fiber” börjar att säljas i denna veckan. .

YA - Igår: 16:00

Läkaren slog fru och barn – får sex månaders fängelse

Den läkare som vid upprepade tillfällen slagit sin fru och sina barn får sex månaders fängelse. Mannen döms för åtta fall av misshandel och olaga hot mot sin familj..

YA - I förrgår: 15:40

Utredning kring gräsklipparköp avskrivet – ärendet inte prioriterat

Konkurrensverket fick tips om att Simrishamns kommun köpt åkgräsklippare utan upphandling. Myndigheten, som inledde en utredning, har nu skrivit av ärendet. Detta utan att ta ställning i frågan.

YA - I förrgår: 00:00

Kvinna misshandlades av man – Fängelsedom överklagades

Kvinnan blev upprepade gånger utsatt för misshandel och hot. Det skedde bland annat i en ort i Simrishamns kommun. Mannen överklagade fängelsedomen, men HD väljer att inte pröva fallet,.

YA - Igår: 15:29

Äldre avvek från boende – hittades mitt på en väg

En äldre person försvann från ett boende i Simrishamns kommun. Senare hittades personen mitt på en väg. Händelsen dokumenterades aldrig.

YA - Igår: 15:01

Bokbussen: Turerna ställs in en dryg vecka – krockskadad

Bokbussen har råkat ut för en parkeringsskada och den måste in på verkstad. Det gör i sin tur att bokbussens turer måste ställas in mellan den 26 september till 4 oktober..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.