BT > Nyheter

Wednesday, 18 September, 05:18

BT - 11 sep 19 kl. 17:41

KÄLLOR TILL BT: Misstänkte 25-åringen dömd för uppseendeväckande stöldkupperEnligt uppgift till BT är den anhållne 25-åringen sedan tidigare dömd för en mängd olika stölder – bland annat en uppmärksammad klädkupp..
Läs mer på BT
Läs mer om:
KÄLLOR TILL BT, BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KÄLLORTILL BT , Misstänkte, 25-åringen, dömdför , uppseendeväckande, stöldkupper
BT - 20 apr 13 kl. 08:47

Misstänkte bombaren gripen i morse

Den misstänkte för attentatet mot maraton i Boston, 19-årige Dzjochar Tsarnajev, har gripits. Gripandet föregicks av skottlossning och 19-åringen har förts svårt skadad till ett sjukhus i Massachusetts. President Barack Obama hyllade Bostonpolisens insatser i jakten på attentatsmännen.

BT - 20 apr 13 kl. 08:47

Misstänkte bombaren greps i morse svensk tid

Den misstänkte för attentatet mot maraton i Boston, 19-årige Dzjochar Tsarnajev, har gripits. Gripandet föregicks av skottlossning och 19-åringen har förts svårt skadad till ett sjukhus i Massachusetts. President Barack Obama hyllade Bostonpolisens insatser i jakten på attentatsmännen.

Barometern - 15 jul 14 kl. 06:19

Misstänkte 21-åringen har rätt att se barnporrkopian

Domaren får med rikspolisens logik inte spela in den misstänkte 21-åringens inspelningar. Men själv kan 21-åringen nu laglig se kopian av sitt misstänkta barnporrmaterial. Videoupptagningen som domaren i pedofilmålet beslutade om förvaras på Domstolsverkets server som en centralt lagrad fil.

Skånskan - 17 mar 18 kl. 08:19

Även den misstänkte mördaren var skadad

Den man i 30-årsåldern som dödades i ett bostadsområde i västra Lund igår hittades utomhus.
Även den misstänkte mördaren hade skador. ERWP.

Expressen - 03 feb 17 kl. 06:00

Misstänkte mördaren grät vid Albins kista

Den mordmisstänkte 20-åringen har erkänt att han dödade 16-årige Albin Einarsen. Erkännandet kom under gårdagens häktningsförhandling.Den misstänkte 20-åringen och Albin Einarsen var väl bekanta med varandra.

Expressen - 18 nov 13 kl. 10:24

I dag kan misstänkte 22-åringen släppas

Under dagen kommer besked om huruvida Vatchareeya Bangsuans misstänkte mördare ska sitta fortsatt häktad. Om den frihetsberövade 22-åringen nu släpps lär han heller inte dömas för brottet. – Helt klart.

Expressen - 08 maj 17 kl. 14:39

Misstänkte 20-åringen om dödsmisshandeln av Albin

På måndagseftermiddagen har den misstänkte 20-åringen – misstänkt för mordet på Albin – hörts i Halmstads tingsrätt. Han berättar ingående om den nära vänskapen med Albin. Till sist kommer åklagaren in på frågor om den ödesdigra kvällen som slutade med Albins död.

Barometern - 03 sep 13 kl. 10:57

Den misstänkte 55-åringen tittar ned i bordet

Under förmiddagen går åklagare Thomas Hagman metodiskt och detaljerat genom polisens utredning av morden. Det är en mängd uppgifter, analysresultat och bilder som ska redovisas innan förhören kan påbörjas. Efter lunchpaus återupptogs förvandlingarna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkte 35-åringen omhäktas igen för mordet på Lisa Holm

35-åringen som är misstänkt för mordet på 17-åriga Lisa Holm kan via dna kopplas till offret, skriver Sveriges Radio. Det är åklagare Lars-Göran Wennerholm som berättar att den misstänktas dna kan kopplas till offrets kropp.LÄS MER: Försvarsadvokaten: Polisens missar kan göra att Lisa Holm-fallet aldrig blir löstUnder onsdagsförmiddagen beslutades att omhäkta mannen, trots att han fortfarande hävdar sin oskuld.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lisa Holm kände sig betraktad – av misstänkte mördaren

I kväll har tv-programmet "Nya Efterlyst" premiär och i det första avsnittet pratar man bland annat om mordet på 17-åriga Lisa Holm. Enligt Expressen kommer man då även att presentera nya uppgifter – som att Lisa och hennes kollegor kände sig betraktade av den nu häktade 35-åringen och hans bror. LÄS MER: 35-åringens kollegor: "Sådan var han"Detta då de jobbat på taket av den lada som ligger mittemot det café där Lisa arbetade och försvann ifrån.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Då hålls sista förhören med Lisa Holms misstänkte mördare

Utredningen kring mordet på 17-åriga Lisa Holm går in i sitt absoluta slutskede, men enligt P4 Skaraborg kommer åtal troligen inte att kunna väckas förrän nästa onsdag. Det betyder i sin tur att häktningstiden behöver förlängas ytterligare en gång.Bild: TTLÄS MER: GW ilsken efter Efterlysts Lisa Holm-inslag: "Säger saker som inte stämmer"Anledningarna är flera – något som bland annat beror på att polisen fått den tekniska slutrapporten men begärt vissa kompletteringar och att den misstänkte 35-åringens advokat, Inger Rönnbäck, ska få tid på sig att gå igenom utredningen när den väl är klar.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Så blir nya bostadsområdena i Länghem

Länghem fortsätter att utvecklas. 18 nya lägenheter är i bygg- och planeringsfasen, och de flesta är redan bokade. – Det är en mer långsiktig investering, det går inte att göra snabba pengar som i stan, säger Länghemsbon Per Andersson, som är en av dem som valt att satsa på bostäder i Länghem..

BT - 30 minuter sedan

Dyra droppar står tjuven dyrt

BT - 1 timme sedan

Humberto närmar sig Bermuda

BT - 1 timme sedan

Saudiarabien: Vi har bevis

BT - 1 timme sedan

Så kommer vi vidare med Säs Skenes utmaningar

Svar till Claes Redberg (S), Hanne Jensen (S) och Helén Eliasson (S), BT 4/9..

BT - 1 timme sedan

Riskkapitalet vräker människor

Globala kapitalplaceringar gör det allt svårare för vanliga människor att betala hyran. Budskapet till svenska städer är tydligt: Gör motstånd, skriver Anna Tibblin..

BT - 1 timme sedan

Stjernkvist: Jag är skeptisk till nya AF

Förnyelsen av regeringen var en typisk Löfvenare. En mycket måttlig förändring av laguppställningen, endast tre justeringar. .

BT - 1 timme sedan

Borås ska inte vissla falskt

Det får inte råda tvivel om att exempelvis utredningar efter ett visselblåsarlarm genomförs utan politisk påverkan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.