Sydsvenskan > Opinion

Friday, 20 September, 07:22

Sydsvenskan - 11 sep 19 kl. 17:39

RF-basen rasar mot dåliga stödet: ”Dags att leverera”Allt fler äldre idrottar men de får betala allt själva. Eriksson tycker de äldre blir svikna..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RF-basen, rasarmot , dåliga, stödet, Dagsatt , leverera
YLE - 06 jun 14 kl. 11:15

Automobilförbundet: Fem bilbarnstolar mycket dåliga i test

Fem bilbarnstolar som Automobilförbundet testat får dåligt vitsord. Bara en av de testade stolarna fick utmärkta poäng i testet. 33 bilbarnstolar testades i ett samarbete mellan de olika automobilförbunden i Europa.

YLE - 06 jun 14 kl. 11:15

Fem bilbarnstolar mycket dåliga i test

Fem bilbarnstolar som Automobilförbundet testat får dåligt vitsord. Bara en av de testade stolarna fick utmärkta poäng i testet. 33 bilbarnstolar testades i ett samarbete mellan de olika automobilförbunden i Europa.

LV - 20 mar 15 kl. 09:06

Rasar mot den dåliga vattenkvalitén

Johan Sandberg, ägare av Corner hamburger restaurang, rasar mot det dåliga vattnet som produceras ut till Västerviks borna. Han kräver att få kompensation för det otjänliga och illasmakande vattnet.
‑ Jag är vansinnig, hur ska man kunna laga mat med hjälp av detta dåliga vatten, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 11 kl. 13:06

MLS-basen drömmer om Zlatan

MLS-basen Don Garber drömmer om att se Zlatan Ibrahimovic i sin liga ? som ersättare till David Beckham. ?

Dagens PS - 11 sep 19 kl. 10:51

Snabbmatskedja stäms – aktien rasar

Snabbmatskedjan Chipotle Mexican Grill har blivit stämda av staden New York för brott mot arbetslagen Fair Workweek. Det rapporterar Yahoo Finance. Det handlar om att Chipotle bland annat gjort dåliga scheman och sista-minuten-ändringar utan att kompensera anställda.

YLE - 12 maj 14 kl. 16:37

Dåliga odds för hjärtkirurgin i Vasa

Regionförvaltningsverket anser att det inte räcker med att den kirurg som utför operationen är ansvarig för verksamheten, utan hela organisationen som står för hjärtkirurgin borde vara samma hela tiden och ha fler operationer. - Vi har två problem. Ingen sökte de lediganslagna hjärtkirurgitjänsterna och för att få fler operationer borde vi ha ett större upptagningsområde, säger Vasa sjukvårdsdistrikts direktör Göran Honga.

Skånskan - 23 jan 16 kl. 08:00

Dåliga vintervägar oroar åkeribranschen

HÖRBY Åkeriföretagen Syd, med ordförande Stefan Espersson i Hörby i spetsen, rasar mot vinterväghållningen på de svenska vägarna. Snöröjningen och halkbekämpningen är under all kritik och trafiksäkerheten äventyras, anser han.
– Det är våra chaufförers arbetsmiljö det handlar om!

Dagens PS - 15 dec 17 kl. 09:23

JUST NU: H&M störtdyker – rasar 13 procent

Mardrömsmorgon på börsen för klädbolaget. Bakgrunden till kursslakten på H&M är förstås bolagets rapportbesvikelse, som kom in nu på morgonen och som visar att försäljningen går mycket sämre än analytikerna räknat med. Som en följd av det här tvingas H&M nu stänga flera butiker.

Dagens PS - 19 dec 17 kl. 06:29

Stefan Persson rasar mot kritikerna

”Att kräva någons avgång när vi år efter år växer globalt är inte seriöst”, dundrar miljardären. SvD Näringsliv har intervjuat det just nu svårt stukade klädbolagets styrelseordförande, Stefan Persson, som också är huvudägare i H&M. Han slår tillbaka mot dem som tycker att han borde avsätta Karl-Johan Persson, hans son, som vd som en effekt av bland annat klädjättens dåliga försäljningssiffror, som fått aktiekursen att rasa ned i källaren.

Eurosport - 24 feb 14 kl. 10:43

Ishockey - IOK-attacken mot Tre Kronor: ”Bara dåliga förlorare”

Såväl Per Mårts som Tommy Boustedt rasar mot IOK där den senare menar att politik ligger bakom dopningsavslöjandet inför finalen. Nu slår pampen tillbaka. ”De är bara dåliga förlorare.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Minnesord om Fredrik Ramel

Friherre Fredrik Ramel, Gårdstånga, har avlidit vid 83 års ålder..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Lugi lämnar över favoritskapet i derbyt

Lugis Lucas Pellas har klivit fram: ”Andra förväntar sig mer av mig i år”.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Stenströms vinner mark med nya målgrupper

Klädsam tillväxt för den 120-årsjubilerande skjortfabriken..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Fler utländska städare till Sverige

Allt fler medborgare utanför EU invandrar till Sverige för att arbeta. Och många av dem som kommer är lågutbildade. De senaste fem åren har antalet städare som kommer från länder utanför EU mer än trefaldigats.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Unga i klimatmanifestation i New York

Vid lunchtid i dag lämnar svenske Dante Wretblad sin skola i New York för att delta i samma klimatprotest som affischnamnet Greta Thunberg. – Klimatproblemet är jättestort globalt, det är inte så många som förstår det i USA, säger han till TT. Manifesta.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Explosion i Lund – bombskydd på väg

En bil har sprängts i ett ytterområde i Lund. Enligt polisen har platsen spärrats av i avvaktan på att nationella bombskyddet ska säkra platsen. Förhör har hållits med personer men ingen är gripen.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Jagade elever med kofot och kniv

En elev i Umeå fick ett raseriutbrott under en lektion för drygt en vecka sedan och började jaga två andra elever med kofot, kniv och hammare, skriver Västerbottens-Kuriren. I tumultet skadades en lärare som försökte stoppa elevens framfart. När läraren.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Amazon vill leda klimatkampen

Amazon ska bli klimatneutralt till år 2040, och nyttja enbart grön energi redan 2030. Bland åtgärderna finns en jätteorder på eldrivna leveransbilar. Planen beskrivs som ett epokskifte i USA.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Elever avstängda efter storbråk

Sex elever är avstängda efter ett stort bråk på en grundskola i Hudiksvalls kommun under torsdagen, skriver helahälsinggland.se. Två pojkar började munhuggas, vilket övergick i sparkar och slag.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Saudisk offensiv nära al-Hudaydah

Den saudiskledda militäralliansen har inlett en offensiv mot "legitima militära mål" norr om den viktiga hamnstaden al-Hudaydah (Hodeida) i Jemen. Enligt en kommuniké har man i offensiven förstört minst fyra baser för "attacker och terroroperationer som.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.