SR > Nyheter

Friday, 20 September, 09:26

SR - 11 sep 19 kl. 17:13

Jättebudet på Londonbörsen väcker debattHongkongbörsen har lagt ett bud på Londonbörsen värt totalt motsvarande ca 375 miljarder kronor. Det överraskande och stora budet ramlar rakt in i den intensiva brexitdebatten i Storbritannien..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Londonbörsen, Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jättebudet, Londonbörsen, väcker, debatt
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Böcker i fusionssamtal med LSE

Londonbörsen (LSE) för samtal med börsen i Singapore (SGX), ledd av svenske vd:n Magnus Böcker, om ett samgående, skriver Daily Telegraph. En sådan affär skulle skapa världens tredje största börsoperatör, med ett värde på motsvarande cirka 760 miljarder kronor. Enligt tidningen har LSE:s vd Xavier Rolet haft flera informella samtal med Magnus Böcker.

BT - 20 jul 12 kl. 07:53

Böcker i fusionssamtal med LSE

Londonbörsen (LSE) för samtal med börsen i Singapore (SGX), ledd av svenske vd:n Magnus Böcker, om ett samgående, skriver Daily Telegraph. En sådan affär skulle skapa världens tredje största börsoperatör, med ett värde på motsvarande cirka 760 miljarder kronor.
Enligt tidningen har LSE:s vd Xavier Rolet haft flera informella samtal med Magnus Böcker.

Realtid - 20 jul 12 kl. 09:11

Singaporebörsen kan expandera

Magnus Böcker i fusionssamtal med Londonbörsen..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 12 kl. 10:12

Böcker spelar ner fusionsrykte

Singaporebörsens (SGX) svenske vd Magnus Böcker fokuserar mer på produkter och tjänster än på fusioner och förvärv. Det säger han till Financial Times, apropå medieuppgifter om att SGX för samtal med Londonbörsen (LSE) om ett samgående..

Cornucopia - 07 feb 18 kl. 10:28

Ny matematik i börsrörelsernas spår

Samtidigt som USA-börserna rekylerade upp igår och Stockholmsbörsen idag är svagt på plus, nås vi av en ny form av matematik via börsrapporteringen. Såväl börsen som bitcoin och andra kryptovalutor kan nämligen falla flera hundra procent om man ska tro experterna inom börsmedia.
Dagschart amerikanska breda indexet S&P-500.

Affärsvärlden - 20 maj 14 kl. 10:13

Mobiloperatör faller efter rapport

Brittiska mobiloperatören Vodafone faller med över 3 procent på Londonbörsen efter att ha rapporterat en sjunkande rörelsevinst samt minskade intäkter för helåret som sträcker sig till och med mars 2014..

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Fler lärare jobbar kvar efter 65 år

Fler lärare jobbar efter pensionsåldern – dubbelt så många som för åtta år sedan..

SR - 1 timme sedan

Klimatet på agendan i hela världen i dag

I över 150 länder arrangeras i dag den tredje globala manifestationen för klimatet på ett år..

SR - 1 timme sedan

SD om pridetåg i Sölvesborg: Fantastisk utveckling

Efter flaggdebatten i Sölvesborg väntas ett pridetåg anordnas i staden. Vilket välkomnas av kommunalråd Louise Erixon, Sverigedemokraterna..

SR - 1 timme sedan

Flera skjutna i Washington – en död

I USA:s huvudstad Washington har ett antal människor träffats av skott i stadsdelen Columbia Heights, rapporterar lokala medier..

SR - 1 timme sedan

Gamla inspelningar av Cash och Dylan släpps

Under 60-talet gjorde Bob Dylan och Johnny Cash flera inspelningar tillsammans. Senare i år kommer de få se ljuset..

SR - 2 timmar sedan

JO-granskning: Flera misstag i utredningar mot poliser

För första gången har Särskilda åklagarkammaren, som bland annat utreder poliser för brott, granskats av Justitieombudsmannen, JO. Generellt sköts verksamheten bra, konstaterar JO - men inspektionen har även visat att flera misstänkta brott begångna av poliser inte utretts ordentligt..

SR - 3 timmar sedan

Explosion i Lund — bombskydd på väg

En bil har sprängts i ett ytterområde i Lund. Enligt polisen har platsen spärrats av i avvaktan på att nationella bombskyddet ska säkra platsen. Förhör har hållits med personer men ingen är gripen..

SR - 5 timmar sedan

Jordartsmetaller återvinns och återanvänds inte i dag

Utvinningen av jordartsmetaller som används i allt större utsträckning av bil och elektronikindustrin skapar stora miljöproblem. Men trots att brytningen av nya metaller leder till stora miljöproblem återvinns och återanvänds i princip inget alls av jordartsmetallerna i dag..

SR - 5 timmar sedan

Chefer ser stort behov av digital socialtjänst

Socialchefer vill använda mer digital teknik inom socialtjänsten, enligt en ny enkät från fackförbundet Vision. Men forskning visar att pressen på att modernisera snabbt gör att kommuner utan tydliga mål köper in teknik som egentligen kanske inte används..

SR - 4 timmar sedan

Talibanerna trappar upp attacker inför presidentvalet

Med drygt en vecka kvar till presidentvalet skakas Afghanistan nästan dagligen av självmordsattacker..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.