Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 21 September, 04:50

Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 16:50

Blekinge: öretagare frias från mutbrottDe bägge företagare från Blekinge som kopplats ihop med en muthärva kring ambulansverksamheten i Småland frias. de hade tidigare dömts för mutbrott i tingsrätten..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Blekinge, Småland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blekinge, öretagare, friasfrån , mutbrott
Blekinge Läns tidning - 22 feb 19 kl. 10:55

Åtalad företagare frias från bokföringsbrott

Tingsrätten friar en kvinnlig företagare och en anhörig till henne som båda stått åtalade för bokföringsbrott. Tingsrätten motiverar det med att de ser den försenade bokföringen som en engångsföreteelse. .

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 15:55

Företagare frias från mutbrott

Ägarna till ett företag i Ronneby kommun frias nu helt av hovrätten. Därmed ogillas tingsrättens dom om givande av muta. .

Sydöstran - 26 jan 17 kl. 16:27

Företagare frias för miljöbrott

En företagare i kommunen som stått åtalad för miljöbrott frias från anklagelserna av Blekinge tingsrätt..

Skånskan - 27 sep 18 kl. 16:02

Företagare frias från dataintrång

Kävlinge En företagare i 40-årsåldern som driver verksamhet i kommunen frias efter att en tidigare anställd anklagat honom för dataintrång.– Jag kommer inte att ge några som helst kommentarer utöver det som framkommer i domen utan lägger detta nu bakom mig, skriver företagaren i en sms-kommentar till Skånskan.
Mannen blev polisanmäld för dataintrång sedan han gått in och ändrat i en före detta anställds konto på Linkedin, ett nätverk för yrkespersoner.

HBL - 18 sep 13 kl. 16:30

Bärföretagare frias från misstankar om människohandel

En bärföretagare i Kajanaland är inte längre misstänkt för människohandel. Thailändska bärplockare polisanmälde Sotkamoföretagaren i Saarijärvi Mellersta Finland förra veckan som en följd av en tvist om lönen.Bärplockarna uppger att de i Thailand fått en för positiv bild av möjligheterna att tjäna pengar i Finland.

Blekinge Läns tidning - 15 feb 19 kl. 11:09

Teliachefer frias från mutbrott

Ex-vd Lars Nyberg och två andra tidigare Teliachefer frias från anklagelserna om mutbrott, meddelar Stockholms tingsrätt. "De tilltalade frikänns på samtliga åtalspunkter", skriver tingsrätten i ett pressmeddelande. Rätten var enig i sitt beslut.

Blekinge Läns tidning - 07 dec 15 kl. 11:37

Mutdömd tjänsteman frias

En fängelsedömd före detta tjänsteman vid Migrationsverket frias av Hovrätten över Skåne och Blekinge. Av tingsrätten dömdes han till tre års fängelse för grovt mutbrott och medhjälp till grov urkundsförfalskning. Men hovrätten underkänner bevisningen.

Blekinge Läns tidning - 14 jul 18 kl. 04:00

Företagare misstänks för mutbrott

Två företagare från Blekinge misstänks för att ha mutat en tidigare anställd inom ambulansverksamheten i Småland. Verktygsskåp, värda 25 000 kronor, levererades direkt hem till två anställda i Region Kronoberg, varav en satt i en nyckelposition..

SmålandsPosten - 10 sep 19 kl. 12:14

Företagare frias för mutbrott inom Region Kronoberg

Hovrätten frikänner de båda företagarna som tidigare dömts för inblandning i muthärvan runt ambulansverksamheten inom Region Kronoberg. Trotjänaren inom regionen som också dömdes i tingsrätten valde att inte överklaga..

Blekinge Läns tidning - 10 dec 18 kl. 14:45

Företagare gav bort en Volvo - döms för mutbrott

En företagare med kopplingar till Sölvesborg döms för grovt givande av muta i form av en helt ny Volvo. Straffet blir villkorlig dom i kombination med dagsböter på sammanlagt 30 000 kronor. .

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Mystisk människosläkting kartlagd

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Facebook portar tiotusentals appar

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

De är stensäkra på sin sak

Tillsammans med Mörrum Gräv lägger Martin Windeborn och hans anställda bokstavligt grunden till de nya rondellerna längst väg 15. Fantastiskt roligt att få göra detta på hemmaplan, menar entreprenören som strävar efter att behålla familjekänslan i sitt företag..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Blekinge: Grisiga campinggäster får vara kvar

De tre grisarna Sven, Svea och Sune får leva vidare på Tredenborgs camping. Grannarnas klagomål på besvärande lukt får tummen ned av länsstyrelsen. ”Jag känner mig lättad”, säger Jenny Grönlund som driver campinganläggningen.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Slog runt efter biljakt i Varberg

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Tårgas mot egyptiska demonstranter

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Biden: Offentliggör samtalet

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Mycket rök från brand i Dalarna

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

USA-soldater till Saudiarabien

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Kommission ska utreda journalistmord

Maltas regering har tillsatt en kommission som ska se över om mordet på den undersökande journalisten Daphne Caruana Galizia skulle kunna ha förhindrats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.