Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 18 September, 00:05

Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 16:43

Toppmoderna kliniken på BTH färdig – på fredag invigs denPå fredag kommer socialminister Lena Hallengren till Karlskrona och BTH. Där ska hon inviga den nya forsknings- och utbildningskliniken som blir toppmodern. Men redan på onsdagen fick BLT och andra medier en förhandstitt på lokalerna..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
BTH, Lena Hallengren, Karlskrona, BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppmoderna, kliniken, BTH, färdig, fredag, invigsden
SmålandsPosten - 13 jan 15 kl. 06:41

Folktandvården bygger ny klinik

Trycket är stort på Folktandvården, inte minst i Växjö. Nu planerar Region Kronoberg att bygga en helt ny klinik på Teleborg. I april nästa år beräknas den stå färdig.

YLE - 25 mar 17 kl. 07:00

På Pixnekliniken hjälper man människor att finna sitt värde

Att vara missbrukare handlar inte om att vara svag, säger Alex Granqvist. Han, Susanna Gröndahl och Maria Hagberg berättar om sina erfarenheter om missbruk och den hjälp de fått på Pixnekliniken i en ny radiodokumentär. Det är en lång och snirklig väg de gått igenom för att landa i en rätt vanlig, trist vardag.

Cornucopia - 29 aug 13 kl. 12:23

EU (Cypern) inom räckhåll för Syriens robotar

För tillfället har det sunda förnuftet talat i Storbritannien, där krigshetsande premiärminister Camerons försök att få igenom en attack mot Syrien tillfälligt stoppats. Samtidigt ombaserar nu Storbritannien stridsflyg till Cypern (AFP) för att kunna försvara brittiska intressen från eventuella motanfall från Syrien - Cypern och med det EU är nämligen inom räckhåll för Syriens ballistiska robotar och även kryssningsrobotar. Dessutom har Storbritannien två områden och baser att nästan jämföra med Gibraltar på Cypern.

Sydsvenskan - 30 sep 14 kl. 19:27

Läkare dömd för sexofredande

En 17-årig flicka som sökte jobb på en privat klinik i Malmö blev sexuellt ofredad av chefen på kliniken. Mannen döms nu till villkorligt straff och 48 000 kronor i böter.Den 17-åriga flickan hade tidigare behandlats på kliniken och hon kände chefen genom sin mamma.

Sydsvenskan - 03 apr 14 kl. 05:30

Lennart Andersson

Professor emeritus Lennart Andersson, Stockholm, har avlidit, 89 år gammal. Han sörjs närmast av sin maka Eva Brehmer-Andersson och deras barn Bodil, Sven, Marianne och John Brehmer med familjer.Lennart Andersson var född och uppvuxen i Karlshamn.

YLE - 01 aug 14 kl. 04:30

Eliten finns nu i Pojo och Karis

- Det är bra att ha barnasinnet kvar. Även vuxna ska leka, säger Joakim Mäkelä ivrigt, men också uppmanande. Joakim Mäkelä ser allvarlig ut, men har ändå inget emot att klättra upp i en klätterställning.

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 08:30

Ögonklinik ej tillbaka

För åtta månader sedan stängde ögonklinikens filial i Hässleholm efter att personalen blivit sjuk av mögel. Nu är lokalerna renoverade men ledningen har beslutat att behålla hela verksamheten i Kristianstad.
?

Skånskan - 15 maj 18 kl. 16:54

Modern tandklinik öppnad

lund Landets kanske modernaste tandvårdsklinik öppnade på tisdagen portarna för de första patienterna.
Folktandvården Skånes nya center ligger i det nybyggda Posthornet precis bredvid Kristallen.
Här samlas både allmän- och specialisttandvård, käkkirurgi, undervisning, ny teknik, forskning och ledning.

Skånskan - 15 mar 19 kl. 10:00

Hoppas att en svamp kan hjälpa cancersjuka

HOPP. Kan en substans i en svamp som växer på döda träd hjälpa patienter med prostatacancer till bättre överlevnad? Det undersöker professor Anders Bjartell och hans forskarlag.

YLE - 22 nov 12 kl. 11:38

Konsertsalen i Jakobstad ska heta Schaumansalen

Schaumansalen blev namnet på Campus Allegros nya konsertsal i Jakobstad. Namnet passar bra för bygden eftersom det har en så stark historisk anknytning och förknippas med Jakobstad, säger Novias rektor Örjan Andersson. Bokningarna är redan många trots att salen är lång ifrån färdig, berättar Annika Mylläri, vd på Jakobstads Konsertsal Ab.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Thunberg hyllas av Obama efter möte

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ökad press på samlingsregering i Israel

Valet i Israel verkar inte leda till en tydlig regeringsmajoritet. Osäkerheten ökar pressen på de två stora partierna att bilda en samlingsregering, bedömer Mellanösternkännaren Anders Persson. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fans kan hyra rum på "Downton Abbey"-slottet

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"En topphäst som kan allt"

Aetos Kronos blir favorit i Svenskt Travkriterium nästa söndag. Treåringen imponerade åter när han vann ett av sex uttagningslopp på Solvalla på tisdagskvällen. Han har tidigare vunnit båda finalerna i E3 och sprungit in drygt tre miljoner kronor i år..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Oskarshamn vann historisk SHL-seger

Det blev en historisk afton då tidernas första SHL-match spelades i staden. Festens temperatur nådde kokpunkten när slutsignalen förkunnade att hemmalaget Oskarshamn besegrat Leksand med 4-1..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Klättring på Wall Street i väntan på räntan

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Slavia Prag tog poäng av Inter

Inter fick en rejäl påminnelse om att en tuff höst kan vänta i Champions Leagues gruppspel. Slavia Prag knep oväntat en poäng på San Siro. Även tisdagskvällens andra tidiga match – Lyon mot Zenit S:t Petersburg – slutade 1–1..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Tvåmålsskytten Holtz: "Börjar flyta på nu"

Djurgårdens supertalang Alexander Holtz fortsätter att samla på sig SHL-poäng. Efter assisten i premiären stod 17-åringen för två mål i 5–3-segern mot Växjö..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Sport: Starten sänkte Mjällby – orkade inte resa sig

Mjällby var väl medvetna om att de behövde stoppa Degerfors offensiva styrka. Av det syntes intet i den första halvleken. Tack, sa värmlänningarna och avgjorde matchen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Seger får stadens hedersteckenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.