Sydöstran > Nyheter

Saturday, 21 September, 07:47

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 16:30

Nu säljer kommunen travbananFör två år sedan köpte Karlshamns kommun travbanan i Tostarp för cirka åtta miljoner kronor. Nu är det dags för anläggningen att få en ny ägare när området läggs ut till försäljning..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Karlshamns, Tostarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu säljer, kommunen, travbanan
LV - 30 okt 13 kl. 08:53

Drygt 85 procent väljer kommunen

Nära 90 procent av de med hemtjänst som har städning väljer att kommunen ska utföra tjänsten. Bara drygt 30 av 235 har valt en privat utförare..

Nya Wermlands Tidningen - 26 jun 14 kl. 06:00

Nu säljer kommunen golfbanan

Efter flera års arbete är affären i hamn. Kils kommun säljer området vid golfklubben. Köpare: Karlstadsföretagaren Gunnar Nilsson.

UT - 18 nov 15 kl. 09:51

Kommunen säljer oljefonder

Ulricehamns kommun har investerat i oljebolag, i strid med sin egen miljöpolicy. Men nu säljer kommunen fonderna..

YA - 19 nov 18 kl. 22:09

Nybrostrand: Ny chans för villabyggare – kommunen säljer fler tomter

Nu säljer kommunen ytterligare 21 tomter på det nya exploateringsområdet i västra delen av Nybrostrand för villabyggare. – De ligger i den norra halvan av området, säger Ida Olofsson, mark- och exploateringsingenjör på Ystads kommun..

YLE - 19 dec 14 kl. 15:02

Ingå säljer hamnen i Svenviken

Ingå kommun säljer Svenvikens båthamn till båtplatsinnehavarna. Det har fullmäktige beslutat. Ett bolag bildas för den sakens skull av Håkan Fagerström och Roger Sjöholm.

Sydöstran - 15 feb 16 kl. 06:00

Kommunen drar ner på investeringstakten

Sölvesborgsbron, Ljungaviken, Fyra årstiders park, förskolorna Midhall och Kanehall och ombyggnationen av Högtofta skola är några av de investeringar som kommunen har gjort under den senaste tiden. Nu väljer kommunen att dra ner på investeringstakten..

Kristianstadsbladet - 17 okt 18 kl. 09:21

Kommunen varnar för oseriöst företag – säger sig ringa på uppdrag av kommunen

Det företag som säger att sig ringa på uppdrag av Bromölla kommun fortsätter med sina oseriösa samtal. Nu väljer kommunen att gå ut med en varning på sin hemsida..

NSD - 16 okt 13 kl. 01:30

Kommun säljer tomter för en krona

I takt med att gränshandeln i Värmland expanderar med flera hundra nyanställningar spås bostäderna i Eda kommun ta slut inom kort. För att locka fler till att bygga nytt säljer kommunen nu 69 tomter på drygt 1 000 kvadratmeter vardera, för en krona styck, skriver Nya Wermlands-Tidningen..

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 13 kl. 01:35

Kommun säljer tomter för en krona

I takt med att gränshandeln i Värmland expanderar med flera hundra nyanställningar spås bostäderna i Eda kommun ta slut inom kort. För att locka fler till att bygga nytt säljer kommunen nu 69 tomter på drygt 1 000 kvadratmeter vardera, för en krona styck, skriver Nya Wermlands-Tidningen..

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 01:30

Kommun säljer tomter för en krona


I takt med att gränshandeln i Värmland expanderar med flera hundra nyanställningar spås bostäderna i Eda kommun ta slut inom kort. För att locka fler till att bygga nytt säljer kommunen nu 69 tomter på drygt 1 000 kvadratmeter vardera, för en krona styck, skriver Nya Wermlands-Tidningen.Intresset har hittills varit stort utifrån men man hoppas även att personer boende i eftertraktade lägenheter, i främst Charlottenberg, ska nappa..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Fortsatt många fall av TBE

TBE har på senare år fått allt större spridning i landet, och sommaren 2019 är inget undantag. Totalt rapporterades 214 fall av smittan, en av de högsta noteringarna hittills..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Nytt korruptionsåtal för Kirchner

Sydöstran - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Blekinge län. .

Sydöstran - 10 minuter sedan

Olofström: Larm om bil i trädgård

Räddningstjänst och ambulans larmades om en personbil som ska ha kört in i en trädgård utanför Kyrkhult på lördagsmorgonen. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Sverige på tvärs mot kvinnlig chefstrend

Kvinnorna på ledande poster i svenska storbolag blir färre och bryter en långvarig trend. Dessutom går Sverige på tvärs med flera andra länder..

Sydöstran - 1 timme sedan

20 000 svenskar väntas plocka skräp i dag

Plastmuggar, fimpar och godispapper – i dag ska det bort från gator och parker. Stora skräpplockardagen väntas locka runt 20 000 personer, som var och en tar hand om runt ett kilo skräp..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kylig morgon på Ekenäs

Sydöstran - 1 timme sedan

Högtidsstunder för den som gillar sport

Nu råder det högtidsstunder för alla sportälskare. Det är nu vintersporterna drar i gång och den svenska fotbollssäsongen lider mot sitt slut. Det är så mycket som händer nu att man knappt vet vad man ska välja att se på ….

Sydöstran - 1 timme sedan

Kommunalrådet utmanar rallyeliten

Om en vecka står rallysverige på startlinjen i Olofström. Det blir med kommunalrådet Morgan Bengtsson i en av bilarna. – Jag älskar utmaningar, men jag måste erkänna att jag bli mer nervös för varje dag som går.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.