Barometern > Nyheter

Thursday, 19 September, 19:13

Barometern - 11 sep 19 kl. 16:41

TV: Här räddas katten i trädtoppen – efter fem dygnEfter flera dygn i en trädkrona räddades katten Leia av en hjälpsam kranförare. – Har man grejerna är det kul att få hjälpa till, säger Magnus Strömberg. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Leia, Magnus Strömberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV Här räddas, katteni , trädtoppenefter , fem, dygn
BT - 08 jan 15 kl. 15:26

Dramat: Här räddas katten

Det blev en dramatisk räddning av katten som klättrat upp i ett träd i Annelundsparken. Aktionen slutade med att katten föll 25 meter men räddades av en lila fleecefilt. En arborist, en fiskehåv och en lila fleecefilt spelade huvudrollerna i den dramatiska räddningen i Annelundsparken nu på eftermiddagen.

Alingsås tidning - 16 sep 15 kl. 21:21

Katten Zorro räddades ur trädtopp efter två dygn

Efter ett par dagar fast högt uppe i ett träd på Hedvigsberg fick katten Zorro fast mark under fötterna igen på onsdagskvällen.
Det var i måndags kvällen som Linda Tunström och Seth Bergqvist saknade sin katt Zorro. På tisdagen uppmärksammade en granne att den svarta katten satt längst upp på en smal gren i en trädtopp.

GöteborgsPosten - 06 jan 14 kl. 10:25

Kattungen Mysans skräcknatt i trädtoppen

Livrädda kattungen Mysan satt fast i ett dygn i toppen på ett träd i Masthugget och kunde inte komma ner. Ägarna och grannar försökte länge förgäves hjälpa katten..

YLE - 07 jul 17 kl. 05:44

Inte olagligt att hålla katten lös

Hur ska man bära sig åt med katter? Vad har du för skyldigheter som kattägare och vad får du göra om du hittar en katt som förstör blomrabatten på gården? Det finns inget i lagen som egentligen förbjuder att ha katten löst, men många djurskyddsföreningar och veterinärer rekommenderar att katten hålls i koppel då man vistas ute.

UT - 01 sep 13 kl. 10:57

Lyckligt slut för bortsprungna katten Prius

Prius äventyr är slut. På lördagsförmiddagen lockades den bortsprungna katten fram med en burk fisk och fick åka hem till Småland. Historien om den bortsprungna katten Prius från Vimmerby började den 25 juli.

YLE - 07 jul 17 kl. 05:44

Inte olagligt att hålla katten löst

Hur ska man bära sig åt med katter? Vad har du för skyldigheter som kattägare och vad får du göra om du hittar en katt som förstör blomrabatten på gården? Det finns inget i lagen som egentligen förbjuder att ha katten löst, men många djurskyddsföreningar och veterinärer rekommenderar att katten hålls i koppel då man vistas ute.

Nyan - 01 feb 17 kl. 16:21

På liv och död när fem kattungar kom till världen

Det var ingen vanlig dag hos familjen Fagerlund i Finström Bamböle i söndags.

Katten Neitsi som skulle föda fick föras akut till veterinär då allting inte gick som planerat.
Miina Fagerlunds katt Neisti hade redan gått över tiden i sin dräktighet då katten väckte Miina på söndagsmorgonen vid klockan åtta.

YLE - 04 nov 16 kl. 19:00

Katten Linus får hälsningar i Tongåvan

Sirpa och John Mannil är ett gästvänligt par som gärna bjuder hem vänner. De bor ett stenkast från Vörå centrum och är två av kommunens drygt 3 500 invånare. Då man besöker dem kan man vara säker på att bli bjuden på allt möjligt gott.

Dalarnas tidningar - 05 nov 13 kl. 17:46

Katten däddad – efter fem dygn

Efter fem dagar i trädet – nu har katten i Hälsinggården kommit ner. – Jag bara kände att katten måste ner, barnen blir påverkade, säger Sara Peltokorpi, rektor för Haraldsbogymnasiet.

BT - 20 sep 11 kl. 14:36

Instängda katten äntligen räddad

Strax efter fyra lyckades fem VVS-tekniker få upp katten som suttit fast i ett dagvattenrör vid Brunnsbotorget på Hisingen i Göteborg. ? Den rev mig när jag lyfte i den, så den mår nog bra, säger Christoffer Bidestedt, som var den som plockade upp katten.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Peabmannen gav ny förklaring om fakturorna

Peabmannen har tidigare erkänt att han känt till luftfakturorna som är kopplade till Östersunds FK och som är centrala i rättegången mot honom, Daniel Kindberg och Sollefteåföretagaren som står åtalade för ekonomisk brottslighet. I torsdagens förhör gav han en annan berättelse..

Barometern - 45 minuter sedan

Asteroidkrock ökade jordens biologiska mångfald

För 466 miljoner år sedan inträffade en enorm kollision i asteroidbältet som radikalt förändrade livet på jorden. Den biologiska mångfalden exploderade. Bakom upptäckten ligger forskare vid Lunds universitet – och utgrävningar på Kinnekulle..

Barometern - 30 minuter sedan

Pangstart för Haeggman i Paris

Barometern - 30 minuter sedan

Rikslarm utfärdat efter försvunnen flicka

Barometern - 45 minuter sedan

Försvarsmakten kickar koppleridömd chef

Barometern - 1 timme sedan

Så här ska nytt trafikkaos undvikas vid skördefesten

Turismen på Öland bör öka, men helst på klimatvänligt sätt. Annars är risken att köer och trafikkaos skrämmer besökarna – som det till viss del blivit vid Ölands skördefest..

Barometern - 1 timme sedan

Invigning av nytt området för rekreation i Örsjö

Under söndagen inviger kommunalrådet det nya rekreationsområdet Kvillen på Örjsö vandringsled..

Barometern - 1 timme sedan

Airbnb vill börsnoteras 2020Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.