Expressen > Nyheter

Wednesday, 18 September, 13:29

Expressen - 11 sep 19 kl. 16:45

Alingsås Tidning distribueras i pappersform i morgonAlingsås Tidnings framtid är fortfarande oviss.VTD, som distribuerar tidningen i pappersform beslutar inför varje enskild publiceringsdag om tidningen ska komma ut eller ej.Något som resulterat i att Alingsåsborna blivit utan papperstidning två gånger på en vecka.På torsdagen kommer den emellertid ut..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tidning, Tidnings, VTD, Alingsåsborna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alingsås, Tidning, distribuerasi , pappersformi , morgon
Blekinge Läns tidning - 23 jun 16 kl. 16:23

Alingsås Tidning i rekonstruktion

Michelsens Boktryckeri, som äger Alingsås Tidning och tre andra lokaltidningar, har försatts i rekonstruktion på grund av ekonomiska problem. För höga kostnader uppges vara orsaken till krisen. Besparingar har redan inletts.

Sydsvenskan - 05 sep 19 kl. 17:23

Alingsås Tidning tillbaka på lördag

Krisande Alingsås Tidning ger sig inte. På lördag trycks och distribueras papperstidningen som vanligt, meddelas på hemsidan där även e-tidningen kommer att finnas tillgänglig gratis. Torsdagens tidning kunde – efter 154 års utgivning – inte levereras i.

Helsingborgs Dagblad - 05 sep 19 kl. 17:23

Alingsås Tidning tillbaka på lördag

Krisande Alingsås Tidning ger sig inte. På lördag trycks och distribueras papperstidningen som vanligt, meddelas på hemsidan där även e-tidningen kommer att finnas tillgänglig gratis. Torsdagens tidning kunde – efter 154 års utgivning – inte levereras i.

GT - 05 sep 19 kl. 16:49

Beskedet: Alingsås tidning kommer ut på lördag

Alingsås tidning kom på torsdagen inte ut.Anledningen: Ekonomiska problem.Men på lördag kommer tidningen att tryckas och distribueras som vanligt, skriver tidningen på sin hemsida..

DI - 05 sep 19 kl. 18:29

Krisande Alingsås Tidning tillbaka på lördag

Krisande Alingsås Tidning ger sig inte. På lördag trycks och distribueras papperstidningen som vanligt, meddelas på .

GöteborgsPosten - 05 sep 19 kl. 17:25

Alingsås Tidning tillbaka på lördag

Krisande Alingsås Tidning ger sig inte. På lördag trycks och distribueras papperstidningen som vanligt..

Dagens Media - 06 sep 19 kl. 10:27

Alingsås Tidning trycks igen

Efter distributionsbolaget VTD:s stopp – Alingsås Tidning trycks och distribueras på lördag igen..

Alingsås tidning - 31 mar 17 kl. 14:28

Förlängd rekonstruktion för Alingsås Tidning

På torsdagen blev det klart. Alingsås Tingsrätt medger att företagsrekonstruktionen för Alingsås Tidnings ägarbolag AB William Michelsens boktryckeri förlängs ytterligare tre månader, till 22 juni 2017.
– Verkligen skönt.

Expressen - 09 sep 19 kl. 16:49

Alingsås Tidning kommer inte ut i morgon

Det är fortsatt kris i tidningskoncernen som står bakom bland annat Alingsås tidning.Under måndagseftermiddagen stod det klart att Alingsåsborna inte får någon pappersutgåva tidningen i morgon.– VTD kommer inte att distribuera tidningen i morgon och det handlar om att vi vill ha betalt för våra tjänster, säger VTD:s vd Johan Hansson..

Helsingborgs Dagblad - 23 jun 16 kl. 16:24

Alingsås Tidning i rekonstruktion

Michelsens Boktryckeri, som äger Alingsås Tidning och tre andra lokaltidningar, har försatts i rekonstruktion på grund av ekonomiska problem. För höga kostnader uppges vara orsaken till krisen. Besparingar har redan inletts..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Självmordsattack mot regeringsbyggnad i Afghanistan

Flera beväpnade män och minst en självmordsbombare attackerade en regeringsbyggnad i Jalalabad i Afghanistan på onsdagen. Minst nio personer är skadade, enligt Reuters..

Expressen - 30 minuter sedan

Två fall av harpest – kan smitta människor

Länsstyrelsen har hittat två fall av harpest i Halland, ett i Falkenberg och ett i Halmstad, skriver Hallands Nyheter.  – Nu försöker vi kartlägga om det är vanligare i något specifikt område, men de två fall vi fått in är ganska långt ifrån varandra, säger länsveterinär Christa von Limburg-Stirum till HN.Sjukdomen kan också smitta människor och kan leda till lunginflammation.

Expressen - 1 timme sedan

Utpekade skytten häktad i sin utevaro i annat ärende

Mannen som enlig Aftonbladet pekas ut som skytten bakom Henrik Olsson Lilja-attacken är sedan tidigare häktad i sin utevaro, skriver Dagens Juridik.Häktningen rör ett annat ärende där han är misstänkt..

Expressen - 1 timme sedan

Heilande elever frikänns: ”Ungdomligt oförstånd”

De heilande eleverna i Stockholm frikänns.Bilden på tonårseleverna från en gympasal spreds via Instagram och Snapchat och ledde hela vägen till rättegång.Men Södertörns tingsrätt anser att det rört sig om ”ungdomligt oförstånd” och frikänner allihop..

Expressen - 2 timmar sedan

Tre viktiga förslag S tvingades dumpa

Finansminister Magdalena Andersson lägger i dag fram en budget som gör rika män till vinnare. Den enskilt största reformen är 6 miljarder på slopad värnskatt - en av flera smärtsamma eftergifter för S. Det Andersson lyfter fram som sina största framgången är pengarna till kommunerna, men de 580 miljoner man tillför - utöver det som redan var presenterat - lär inte lugna stämningen bland upprörda S-kommunalråd.

Expressen - 2 timmar sedan

Greta Thunberg pryder Teen Vogues omslag – uppmanar alla att strejka

I somras satte Meghan, hertiginnan av Sussex, Greta Thunberg på omslaget till Vogue tillsammans med 14 andra framstående kvinnor. Nu pryder klimataktivisten ensam omslaget till en specialutgåva av Teen Vogue. – Hur vill du se tillbaka på ditt liv om 20 till 30 år?

Expressen - 2 timmar sedan

Sörjande samlas vid brofästet

Småbarnsmamman och läkaren Karolin Hakim, 31, sköts till döds på Sergels väg i Malmö för tre veckor sedan.I dag begravs hon och familjen har bjudit in alla som vill deltaga. .

Expressen - 3 timmar sedan

Göteborgsregionen är stark i ny rapport

Göteborgsregionen står emot en konjunkturnedgång – både arbetsmarknaden och lönesumman växer mer än i andra storstäder, framgår det i Business Region Göteborgs senaste konjunkturrapport.Kronan som är svag just nu gynnar bilexporten och antalet påbörjade bostäder ökas, finns som delar av förklaringen till siffrorna. .

Expressen - 4 timmar sedan

Efterlyst svensk gripen för sprängning vid Skatteverket

En person har gripits på Kastrup, misstänkt för inblandning i sprängattentatet mor skatteverket i Köpenhamn..

Expressen - 4 timmar sedan

Busch Thors kritik – från festflygplanet med eliten

I ett inlägg på Instagram rasar Ebba Busch Thor mot Stefan Löfvens prioriteringar.Samtidigt som inlägget publicerades satt hon själv på ett flygplan med kändiseliten på väg till Micael Bindefelds 60-årsfest i Tel Aviv.”Min kompis och jag har nåt på G inför en härlig crazy exklusiv födelsedagsresa”, skriver Carola på Instagram om festplanerna med Ebba Busch Thor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.