PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 15 September, 16:52

PrivataAffärer - 11 sep 19 kl. 16:32

Han blir tillförordnad vd för TeliaSom tillförordnad finanschef utses Douglas Lubbe som har rollen som finanschef för Telia Sverige. Tidigare vd Johan Dennelind, som den 4 augusti sade upp sin anställning, lämnar nu sin befattning men står till förfogande tills han lämnar bolaget under 2020. ”Han kommer under denna period att fungera som rådgivare i slutförandet av förvärvet av Bonnier Broadcasting och i andra viktiga bolagsangelägenheter”, uppger Telia. Telias styrelse har tidigare meddelat att en process för att rekrytera en ny permanent vd till bolaget pågår.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Telia, Douglas Lubbe, Telia Sverige, Johan Dennelind, Bonnier Broadcasting

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir tillförordnadvd för , Telia
Affärsvärlden - 01 feb 13 kl. 11:40

Finanschef Per-Arne Blomquist blir tillförordnad vd på Telia

Telia Soneras finanschef och vice vd blir tillförordnad vd på Telia Sonera..

DI - 11 sep 19 kl. 16:01

Telia har utsett Christian Luiga till tillförordnad koncernchef

Telia har utsett finanschefen Christian Luiga till tillförordnad koncernchef, enligt ett pressmeddelande..

SVT - 19 dec 17 kl. 16:08

Kulturhuset Stadsteatern får ny tillförordnad vd

Sture Carlsson blir ny tillförordnad vd på Kulturhuset Stadsteatern, skriver Stockholms stad i ett pressmeddelande. Lena Joelsson, som först blev tillförordnad chef när Benny Fredriksson avgick, blir istället tillförordnad vice vd..

Skånskan - 07 dec 18 kl. 17:10

Anders Pålsson blir tillförordnad ordförande i MFF

Sport Efter Håkan Jeppssons tragiska bortgång meddelar MFF att Anders Pålsson blir tillförordnad ordförande fram till medlemsmötet i mars 2019.På fredagen kom beskedet om att Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson hastig gått bort vid 57 års ålder. En ny ordförande kommer att väljas vid ett medlemsmöte i mars 2019, fram till dess har styrelsen beslutat att Anders Pålsson blir tillförordnad ordförande för klubben.

Magazin24 - 01 mar 13 kl. 14:17

Lena är ny tillförordnad VD på KBAB

På fredagen meddelade Köpings Bostad AB att Lena Ekman är den nya tillförordnade VDn för företaget och dess dotterbolag. Under torsdagen beslutade sig styrelsen för Köpings Bostads AB och dotterbolagen KBAB Service AB och Köpings Kabel-TV AB för att utse Lena Ekman till tillförordnad VD för företagen tills en ny VD är utsedd. Hon ersätter Fredrik Millertson som på egen begäran lämnar posten som VD för att bli teknisk chef inom Örebro kommun.

Vimmerby Tidning - 02 apr 13 kl. 08:46

Pia Carlgren in som tillförordnad vd

Pia Carlgren går nu in som tillförordnad vd för Östsvenska Handelskammaren istället för Johanna Palmér som går hem ett tag för att föda barn. Palmér har själv gjort resan som vice vd sedan i juni 2011, därefter tillförordnad vd och sedan utsågs hon av styrelsen till verkställande direktör..

Västerbottens Folkblad - 19 okt 16 kl. 12:45

Han blir tillförordnad kommunchef

Lycksele kommun har utsett en tillförordnad kommunchef. Det blir Finnbacksskolans rektor, Olli Joenväärä, som tar över efter Rickard Sundbom. Vid årsskiftet slutar kommunchefen Rickard Sundbom sin anställning hos Lycksele kommun.

DI - 28 jun 19 kl. 07:35

Sven Rohmann utsedd till tillförordnad vd för Oasmia

Sven Rohmann, styrelseledamot och tillförordnad chief medical officer för Oasmia, har på fredagen utsetts till tillförordnad vd för bolaget. Nuvarande vd Mikael Asp övergår till en roll som teknikchef i bolaget. .

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 15 kl. 10:49

Jobs tillförordnad sportchef

Tore Jobs blir tillförordnad sportchef i SHL-laget Leksand. Det blir en tillfällig lösning, men för hur länge är oklart. "Vi söker en långsiktig lösning, men ingen av de kandidater som vi förhandlar med kan börja med så kort varsel som vi önskar.

Sydsvenskan - 01 feb 15 kl. 10:49

Jobs tillförordnad sportchef

Tore Jobs blir tillförordnad sportchef i SHL-laget Leksand. Det blir en tillfällig lösning, men för hur länge är oklart. "Vi söker en långsiktig lösning, men ingen av de kandidater som vi förhandlar med kan börja med så kort varsel som vi önskar.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - I förrgår: 15:26

Uppgifter: EQT:s notering redan övertecknad

En källa med djup och bred erfarenhet av noteringsprocesser säger till tidningen att intresset tycks vara oerhört stort för noteringen i marknaden, inte minst eftersom beloppet som ska tas in är relativt litet visavi den mängd krut EQT lagt på processen. Priset i noteringen av riskkapitalbolaget EQT förväntas ligga i intervallet 62-68 kronor per aktie, vilket motsvarar ett marknadsvärde om cirka 59,1-64,8 miljarder kronor efter erbjudandets genomförande, en besked från EQT på torsdagen..

PrivataAffärer - I förrgår: 11:29

Hernhag: Fyra utländska aktier för portföljen

Aktiespararen: Hej Marcus, har mer än 70 procent av mitt innehav i svenska aktier, men vill fördela risken och köpa utländska aktier. Vilka utländska aktier kan du rekommendera på medellång och lång sikt?
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - I förrgår: 11:34

Trading Direkt om handelskrig, EQT och makroläget


Dessutom snackar vi handelskrig mellan USA och Kina, EQTs börsnotering och Hongkongbörsens bud på Londonbörsen. Avslutningsvis pratar vi med vår reporter Michael Bernander om förväntningarna inför H&Ms försäljningsstatistik som släpps på måndag. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Easy Jet Tobbe Roséns val: DAX, S&P500, OMXS30, Swedbank, H&M, Astra Zeneca, USD/SEK, GBP/SEK, Koppar, Guld, Olja (Brent) Tittarönskemål: CD Project Red, Raybased, Bublar, SSAB, Nolato, AAK, Nobina, Haldex, Neurovive Pharmaceuticals, Nokia, Epiroc, Scandinavian Health Innovations, Rejlers, Sectra  .

PrivataAffärer - I förrgår: 11:00

Förvaltare spår 10-procentig uppgång på indiska börsen

Det kan ta lite tid för den indiska marknaden att studsa upp, men Suresh Tantia, senior investeringsstrateg på Credit Suisses Asia Pacific CIO Office, är säker på sin sak. – Jag tror att på sex månader blir avkastningen med lätthet 10 procent, säger han till CNBC. Ett skäl till hans positiva syn på Indien är att det för tillfället inte finns några externa hot mot landet, varken politiska eller ekonomiska.

PrivataAffärer - I förrgår: 10:06

EQT:s notering kostar en kvarts miljard

  Läs också: EQT värderas till cirka 60 miljarder - prospektet släppt Av detta beräknas 11 miljoner euro påverka resultaträkningen. 6 miljoner euro är inkluderade i EQT:s redovisning fram till och med halvårsskiftet. ”Utöver direkta transaktionskostnader kommer, i samband med erbjudandet, ett antal medarbetare erhålla ytterligare ersättning, villkorad av att erbjudand

PrivataAffärer - I förrgår: 09:29

Anmäl dig till Stora Placeringskvällen i Umeå 14 oktober

Evenemanget i korthet: Vad: Stora Placeringskvällen i Umeå
Var: Umeå Folkets Hus, Vasaplan, Skolgatan 59
När: Måndag 14 oktober kl 18-2130 (cirka). Insläppet öppnar 1730 På scen finns bland annat representanter från DNB, Splitan Fonder, Danske Invest, Didner & Gerge och Odin Fonder. Dessutom får du höra Privata Affärers fondreporter Sofia Ullerstam tipsa om intres

PrivataAffärer - I förrgår: 08:55

Två nya köprekar bland analyserna

SEB Equities höjer sin rekommendation för Norwegian till köp från behåll. Riktkursen höjs till 53 från 31 norska kr. Det skriver Bloomberg First Word.

PrivataAffärer - I förrgår: 08:18

Uppgifter: Trump kan tänka sig tillfälligt Kina-avtal

Han kommenterade uppgifter om att Trump-administrationen förbereder någon form av interimsavtal som skulle minska spänningarna med Kina. Bland annat skulle de kunna minska eller ta bort en del tullar på kinesiska varor. Trump sade att han helst skulle vilja ha ett helt avtal.

PrivataAffärer - I förrgår: 07:59

Hemnet: Allt mer budgivning på bostadsrätter

”Vi ser en tydlig procentuell ökning av budpremien från i augusti i fjol. När marknaden var som hetast var budpremien upp mot 15 procent ibland, sedan störtdök den hösten 2017 och var nere i noll som lägst. Sedan har vi sett en stadigt ökande trend och vi är nu på den högsta nivån sedan oktober 2017”, säger Hemnets talesperson Staffan Tell till Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - I förrgår: 04:00

Latinamerikafonder klarade pärsen

Latinamerikafonderna har i snitt tappat cirka 1,51 procent senaste månaden. Med tanke på de genomgripande och dramatiska händelserna på kontinenten borde kanske tappet vara betydligt större. Valet i Argentina ledde till en kris i relationen med grannlandet Brasilien, som i sin tur plötsligt befann sig i ett skarpt läge gentemot EU på grund av president Bolsonaros hållning till bränderna i Amazonas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.