PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 19 September, 21:37

PrivataAffärer - 11 sep 19 kl. 16:35

Preliminära siffror från Kappahl inför budPreliminär nettoomsättning för kvartalet uppgick till 1.322 miljoner kronor (1.239) med ett preliminärt rörelseresultat på 108 miljoner kronor (66). Nettoomsättningen och rörelseresultatet för helåret 2018/2019, perioden september 2018 – augusti 2019, uppgick preliminärt till 4.902 miljoner kronor (4.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Kappahl, KappAhl, Mellby Gårds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Preliminära, siffrorfrån , Kappahlinför , bud
DI - 11 sep 19 kl. 15:56

Kapp-Ahl släpper preliminära siffror – ökar rörelseresultat

Modebolaget Kapp-Ahl presenterar preliminära siffror för fjärde kvartalet med anledning av huvudägaren Mellby Gårds bud….

DI - 08 jan 18 kl. 07:26

Preliminära siffror från LG visar vinst

LG Electronics presenterar idag preliminära siffror för det fjärde kvartalet och intäkterna bedöms bli nära 16,9 biljoner koreanska won med ett rörelseresultat på 366,8 miljarder won, motsvarande cirka 2,82 miljarder kronor..

PrivataAffärer - 18 jan 18 kl. 13:30

Doro släpper preliminära siffror - försäljningen backade i fjol

Ett rejält förbättrat resultat men en försäljning som oväntat minskade. Det visar preliminära siffror som Doro släppt i dag....

DI - 05 nov 18 kl. 12:33

Stillfront stiger efter preliminära siffror

På måndagsmorgonen presenterade spelutvecklaren Stillfront preliminära siffror för det tredje kvartalet. Sifferskörden verkar ha fallit marknaden i smaken och aktien var vid lunchtid upp omkring 3 procent. .

SvD - 21 okt 15 kl. 07:34

Axfood i linje med preliminära siffror

Axfood, som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige, redovisar definitiva siffror för det tredje kvartalet som ligger exakt i linje med de tidigare publicerade preliminära siffrorna..

SR - 28 jul 13 kl. 17:19

Preliminära siffror: Hun Sen backar i valet i Kambodja

I Kambodja tyder de senaste preliminära uppgifterna på att premiärminister Hun Sen backar ordentligt jämfört med förra valet. Men han behåller majoriteten i parlamentet med ganska liten marginal, rapporterar vår utsände i Phnom Penh..

E24 - 25 jan 16 kl. 09:00

Starka preliminära siffror för Jyske Bank

Jyske Bank förväntas att uppnå ett årsresultat före skatt på 3 204 miljoner kronor. Detta då fjärde kvartalets resultat före skatt preliminärt blir 1 075 miljoner. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 19 apr 16 kl. 08:32

Lägre omsättning än väntat i Zalandos preliminära siffror

Den Kinnevikdelägda nätmodehandlaren Zalando omsatte preliminärt 788–801 miljoner euro under årets första kvartal (643), motsvarande en försäljningstillväxt på 22,5–24,5 procent..

Nerikes Allehanda - 17 sep 17 kl. 22:21

Preliminära siffror: Så gick det i kyrkovalet

Här är det preliminära valresultatet i kyrkovalet. Socialdemokraterna fick flest röster samtidigt som Sverigedemokraterna ökade kraftigt..

DI - 25 okt 18 kl. 07:13

NCC redovisar i linje med preliminära siffror

Byggkoncernen NCC redovisar ett rörelseresultat om -1.108 miljoner kronor för det tredje kvartalet, även enligt de preliminära siffrorna angavs -1.108 miljoner kronor..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Carnegie: Köp det snabbväxande gamingbolaget

Bolaget utvecklar spel inom genren free-to-play onlinestrategispel via såväl mobil plattform som browser. ”Via organisk tillväxt och en serie förvärv har Stillfront lyft omsättningen till drygt 2 miljarder kronor i år med en rörelsemarginal kring 28 procent”, konstaterar Carnegie. Stillfront består i dagsläget av tretton fristående spelutvecklingsföretag som tillsammans har en spelportfölj med 36 olika intäktsgenererande spel.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Airbnb vill till börsen nästa år

Det uppger det kontroversiella bolaget i ett kort meddelande på sin hemsida, utan att ge några detaljer om vilken börs som avses eller vilka villkor som kan komma att gälla. Airbnb gundades i San Francicso 2008 och är i dag verksamt i omkring 100.000 städer världen över.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

UBS varnar för extremt låga oljereserver

Många kunder med saudiska oljekontrakt har ännu inte känt av effekterna från anfallet mot processanläggningarna då saudierna kunnat nyttja reserver. Det innebär dock att utbudsrisken ökar i marknaden som helhet, vilket driver upp priset. ”Globalt är buffertkapaciteten extremt låg för närvarande, vilket innebär mycket lite utrymme för nya störningar.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Fredag kl 10: Aktiechatt med Marcus Hernhag

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Handelsbanken: Så ska du placera i höst

Det är Handelsbankens allokeringschef Johann Guggi som konstaterar att ökad marknadsoro och svagare konjunktursignaler ökar osäkerheten. Dessutom riskerar handelskriget att slå mot företag i både Europa och Sverige. ”Vi har minskat aktierisken i våra Multi Asset-portföljer och i stället ökat andelen räntebärande placeringar genom att investera i tillväxtmarknadsobligationer.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Här är Blechers nya fond

– Det finns massor av historiska exempel på avknoppningar, både i Sverige och internationellt. Och det finns fler affärer att göra. Min portfölj består av flera företag som har gjort en spin-off eller bestämt sig för att göra en, eller som vi tycker borde göra det, säger Simon Blecher som tillsammans med Mattias Montgomery kommer att ansvara för fonden.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Danskes nya syn på fastighetsbolagen

Det framgår av ett marknadsbrev i vilket Danske Bank förutser ”mycket attraktiv avkastning över tid” från fastighetssektorn och bankens nya analytiker Philip Hallberg ser ”värde” i flera aktier trots att sektorn har gått bättre än de flesta andra under de senaste åren. * Wihlborgs höjs till köp, från behåll (när bevakningen pausades under senare delen av 2018). Riktkursen sätts till 160 kronor (111).

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Nu sänker toppaktörerna sparräntorna

Nordax, Qliro och PRA Spar har under en tid tillsammans toppat listan med högsta rörliga sparräntan utan uttagsrestriktioner. Den som satt in pengar hos dessa aktörer har fått 0,95 procent. Men nu är det slut med det.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

SHB: Wärtsiläs vinstvarning riktigt ”hemsk”

Wärtsilä, som i vinstvarningen hänvisar till överraskande svag orderingång och till projektrelaterade kostnader efter en översyn, spår att det jämförbara rörelseresultatet i år kommer att bli cirka 100 miljoner euro lägre än 2018, det vill säga kring 480 miljoner euro. Konsensus kring mitten av augusti låg enligt Infront Datas sammanställning 639 miljoner kronor på denna punkt. ”Den nya guidningen implicerar en potentiell sänkning av konsensus för ebita helåret 2019 om 25 procent”, sammanfattar Morgan Stanley i en kommentar Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.