Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:58

Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 16:27

Pidde P fick hela skolgården att skaka lossArtisten Pidde P:s framgångar började med ett nederlag. Nu får han skolbarn över hela Sverige att vilja röra sig mera och satsa på att kämpa för att göra verklighet av sina drömmar..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Pidde, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PiddeP fick hela , skolgårdenatt , skaka, loss
YLE - 26 apr 17 kl. 04:28

I Kvarnbackens skola i Borgå springer barnen maraton på skolgården

De barn som under rasterna sprungit så många gånger runt skolgården att det blir en halvmaraton eller maraton får ett diplom. Kvarnbackens skola ordnar "kvaba-maraton" för att uppmuntra barnen att röra på sig mera. Kvabamaraton startade på måndagen och på tisdag förmiddag hade 8-åriga Oliver Leskinen redan sprungit 40 varv.

Skånskan - 23 mar 18 kl. 05:00

Avgränsa skolgården – ett måste

Skurup Arbetsmiljöverket har gjort en tillsyn på Mackleanskolan efter att rektor blev slagen när han motade bort en obehörig.
Nu vill både verket och rektor se förbättringar – bland annat en avgränsad skolgård.Skånskan har tidigare berättat att kommunen gjort en polisanmälan mot en 16-åring som vistades på Mackleanskolan den första mars.

YA - 18 sep 13 kl. 11:58

Gärsnäs barn invigde skolgården

Foto: Bass Nilsson
? Nu är skolgården invigd och vi ska hålla den hel och ren, manade dagens invigningstalare, Maja Johansson i klass sex på Gärsnäs skola.
När skolans nära 170 elever samlades i går för att inviga sin nyrenoverade skolgård var det eleverna själva som höll i taktpinnen.

YLE - 27 sep 16 kl. 11:23

Spelplanen gör skolgården mysigare i Tenala

Eleverna i Höjdens skola i Tenala har en ny spelplan på sin skolgård. Höjdens Hem och Skola har samlat in pengar för att eleverna ska få en bättre skolgård. Vanja Snabb och Wilma Kraufvelin från elevkåren är nöjda med spelplanen där man kan spela basket, fotboll och innebandy.

Dalarnas tidningar - 10 sep 14 kl. 11:28

De vill ha parkour på skolgården

Elever från årskurs 4-6 på Gruvrisskolan har samlats i ett hörn av skolgården, på en gräsmatta mellan några träd. Det var i samband med elevens val som eleverna tog bilder på skolgården och skickade in en skrivelse till kommunen om att man ville ha en roligare skolgård. Jonny Gahnshag svarade att han ville komma på besök..

BT - 26 maj 13 kl. 09:27

Här är bästa skolgården

Skolgårdar har varit på tapeten den senaste tiden. BT åkte runt till alla skolgårdar i Borås och satte betyg. Borgstena vann.

NSD - 18 sep 12 kl. 21:47

"Tänk, den här skolgården har vi skapat tillsammans"

- Det har varit så roligt att vara med och påverka. Tänk, den här skolgården har vi skapat tillsammans!Orden kommer från Oscar Johansson i sjätte klass, Innanbäckens skola, i samband med invigningen av den nya skolgården..

Kristianstadsbladet - 08 okt 13 kl. 08:31

"Ett lyft för hela skolgården"

Foto: Bosse Nilsson
I fredags hade Norretullskolan invigning av sin nya multiplan på skolgården. ?Det har tagit lite tid, men vi är hemskt nöjda med den nya planen?

Expressen - 19 sep 14 kl. 16:21

Elev påkörd av moped – inne på skolgården

En elev blev under torsdagseftermiddagen påkörd - mitt på skolgården. – En bil hade på något sätt lyckats ta sig in på skolgården, säger Åbyskolans rektor Anna Wååg till smålänningen.se..

Skånskan - 07 nov 15 kl. 08:00

Lekplatsen blir kvar på skolgården

Vanstad Efter att Mimmi Blomgren dragit sig ur köpet av Vanstad skola fick byalaget åter erbjudande om att ta över lekredskapen - men tackade nej.– Vi konstaterade att det skulle bli ett för stort ingrepp, säger Christina Arvidsson, från byalaget. Det var i samband med att skolan stängdes ned och skulle bli privatbostad som frågan först väcktes.

Dalarnas tidningar - 06 sep 17 kl. 16:21

Förskoleläraren såg vansinneskörningen på skolgården

Under onsdagsmorgonen körde en bil in på Hälssinggårdsskolans skolgård jagad av en polisbil. Jakten resulterade i en misstänkt drograttfylla. Rektor Anette Blomqvist är kritisk till biljakten på skolgården som inträffade strax innan elever gick på rast..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Efterskalv skakade Albanien

Efter lördagens jordskalv i Albanien väcktes invånarna av ett efterskalv tidigt under natten till söndag. Inga svenskar rapporteras ha skadats i skalven..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Colt slutar med ökänt vapen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

FN välkomnar Huthi-besked

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Polarstern på väg mot Arktis

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Åtal för "yrkesmässig" knarkhandel

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Island fick böter efter Eurovision

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Jordskalv skakade Albanien

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Inter i topp efter derbysegerOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.