Skånskan > Opinion

Friday, 20 September, 07:29

Skånskan - 11 sep 19 kl. 16:18

Efterlyst åkte dit med 65 kilo amfetaminMalmö Den 29-årige mannen från Mellansverige tog taxi över bron med 65 kilo amfetamin i bagaget. Vid identitetskontrollen vid Lernacken stoppades han då han var internationellt efterlyst. Nu åtalas han för synnerligen grov narkotikasmuggling.Den var i början på maj som en taxi ankom till Lernacken.
Vid slagning på passagerarens personnummer visade det sig att den 29-årige mannen var internationellt efterlyst för att ha avvikit från frivården.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Den, Mellansverige, Lernacken, Amsterdam, Malmö, Örebro, Kastrup, Holland, Öresundsbron

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efterlyst, åkte, ditmed 65 , kilo, amfetamin
Eurosport - 07 aug 13 kl. 21:38

Fotboll - Champions League - Elfsborg mållöst och utslaget: "Vi åkte dit på ett skitmål"

Elfsborg var piskade att vinna på hemmaplan men fick bara 0-0 mot Celtic på Borås Arena och åkte därmed ur Champions League-kvalet. "Vi åkte dit på ett skitmål", säger Anders Svensson..

Nyheter 24 - 17 okt 13 kl. 19:30

Rånarna åkte dit ? efter supermiss på GoogleInte ensamma

WEYMOUTH. Det är inte lätt att vara dum. Sarah McLoud, hennes pojkvän Robert Owens och Daniel Murphy bestämde sig för att tjäna lite pengar på illegal väg.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Åkte dit för att dricka öl på jobbet – det visade sig vara mycket värre

Ron verkar vara en rätt oskön snubbe i alla fall om man väljer att lita på det som en person delat med sig av en historia på Imgur. En berättelse om "Ron" som åkte dit för att han hade öl på jobbet.Något som han ska ha fått en skriftlig varning för.

Magazin24 - 11 mar 15 kl. 21:43

”Vi gjorde det vi åkte dit för att göra”

IFK Arboga IK är fortsatt obesegrade i Hockeyettans kvalserie.I onsdagens möte mellan Valbo HC och IFK Arboga IK var det ett stabilt Arboga som tog hem den femte raka segern.– Vi gjorde det vi åkte dit för att göra, konstaterar IFK-tränaren Martin Klintberg.

Expressen - 30 maj 15 kl. 08:30

Pojken vinkade till polisen – far åkte dit

På plats i bilen såg pojken en polisbil och vinkade glatt åt konstaplarna. Det ledde till att hans pappa åkte dit för att ha kört omkring med pojken utan bilbälte, skriver Sydsvenskan..

Skånskan - 09 dec 16 kl. 13:43

Kontantlösa tjuvar åkte dit

Lernacken Männen skulle föra ut en stulen bil ur landet, men åkte dit då de inte kunde betala broavgiften. ERWP.fif(0)Vid åttatiden på torsdagskvällen anlände två män i en lätt lastbil med släp till Lernacken.

YA - 04 okt 17 kl. 11:45

Ingen åkte dit i polisens hastighetskontroll

Polisen genomförde i veckan hastighetskontroller på platser i kommunen som de får in många klagomål om. Men ingen åkte dit i kontrollerna..

YA - 05 sep 18 kl. 11:39

Körde rattfull och åkte dit i kontroll

En man i 55-årsåldern körde rattfull och åkte dit i en poliskontroll på Svaneholms allé i Skurup sent på natten till onsdagen..

Västerbottens Folkblad - 23 sep 18 kl. 12:03

Flera åkte dit för fortkörning i Umeå

Polisen i Umeå hade under söndagen trafikkontroller på två platser vilket resulterade i flera böter. Under söndagsmorgonen har polisen haft trafikkontroller i både Haddingen och på Nya Skravelsjövägen/Riksvägen i Röbäck. I Haddingen var det en person som åkte dit för fortkörning medan det i Röbäck delades ut hela fyra fortkörningsböter.

BT - 26 okt 18 kl. 06:16

Drack starköl kvällen innan - åkte dit dagen efter

Samhällstjänst motsvarande en månads fängelse. Så lyder konsekvenserna för en man i 40-årsåldern som åkte dit för grov rattfylla efter att han nu dömts i Borås tingsrätt. .

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

100 elsparkar tagna

Malmö Ett 100-tal av sammanlagt 1 500 elsparkcyklar som placerats ut i Malmö har forslats bort till kommunens uppsamlingsplats på Jägersro.
Den här veckan har Parkeringsövervakning Malmö inlett en prioriterad insats mot felparkerade elsparkcyklar.Efter mängder av klagomål från uppretade Malmöbor beslutade tekniska nämnden den 3 september att prioritera problemet med elsparkcyklar som är felparkerade.

Skånskan - 2 timmar sedan

Före detta befäl tar över rodret

Skurup Kommunpolis Mikael Svensson är ett nygammalt ansikte i kommunen. Han har jobbat många år som yttre befäl och känner Skurup väl.
Med erfarenhet av att vara närpolischef också så kan han även förebyggande arbete:
– Rollen är som att sätta på sig ett par svinlädershandskar som sitter perfekt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bolaget pudlar – drar tillbaka sitt krav på avgift

ESLÖV Nu tvärvänder IP-Only och uppger att de missnöjda kunderna i Östra strö slipper betala annuleringsavgiften.
Bolaget beklagar också att allt fler kunder anmäler IP-Only till Allmänna reklamationsnämnden.
– Detta är något som vi tar på största allvar, säger Niclas Karnhill som är företagets presschef.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ja till minskad broöppning och fler filer

VELLINGE Begränsad broöppning i sommar har varit positivt för trafikflödet. Tekniska nämndens ordförande i Vellinge välkomnar ett tredje körfält på E6 och önskar två vägfiler på båda hållen längs väg 100.– Vi har varit intresserade av ett tredje körfält på E6 länge.

Skånskan - 2 timmar sedan

Anmälningarna haglar in

ESLÖV Fler och fler konsumenter hamnar i tvister med IP-Only. Anmälningarna till Allmänna reklamationsnämnden har skjutit i höjden jämfört med förra året.Missnöjet med IP-Only har ökat om man ska utgå från antalet anmälningar till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Skånskan - 2 timmar sedan

Tredje körfält på gång

VELLINGE/MALMÖ E6 från Vellinge och norr ut till Malmös trafikplats Petersborg kan få ett tredje körfält.
– Vi är i ett tidigt skede men vi måste förbättra trafikflödet och säkerheten längs sträckan, säger Jenny Åkerholm, Trafikverkets projektledare.Så här görs undersökningen på väg 100:
En lastbil kommer mellan klockan 9 och 15 att stanna till och parkera i närheten av de femtio förutbestämda undersökningspunkter längs mellan trafikplats Kungstorp och Skanör.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lekplatsföretag anmäls

lund I somras skadades en 4-årig flicka svårt när hon åkte på en rutschkana i Stadsparken.
Ansvarsfrågan är fortfarande inte utredd, men nu anmäler föräldrarna företaget som tillverkat rutschkanan till Konsumentverket.Föräldrarna lyfter i anmälan fram att de har hittat andra rutschkanor, tillverkade av samma företag, med samma fel.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bybor tar strid mot fiberbolaget IP-Only

ÖSTRA STRÖ När IP-Only dröjde långt över två år med att dra fram den utlovade fibern fick flera bybor i Östra Strö nog och ville hoppa av.
Nu kräver bolaget att de ska betala 6 900 kronor för att de ska få lämna avtalet. Pernilla Pettersson och hennes man har dessutom hotats med tvångsanslutning om man inte betalar.

Skånskan - 1 timme sedan

Alenius lämnar politiken

Svalöv Linn Alenius Wallin – Feministiskt Initiativs frontfigur – väljer att hoppa av kommunpolitiken.
Privata skäl anges som anledning och därmed lämnar hon även sin plats i kommunfullmäktige.– Jag har suttit i fem år och känner att jag måste börja prioritera i livet.

Skånskan - 9 timmar sedan

Kvinna påkörd – allvarligt skadad

Malmö En trafikolycka inträffade på torsdagskvällen vid Möllevångstorget där en kvinna blev påkörd.Räddningstjänst och ambulans åkte till platsen för kontroll. Den påkörda kvinnan förs med ambulans till sjukhus.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.