Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 20 September, 13:58

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 16:07

Drivfjädrarna bakom nästa epok inom gamingKrönika om spelbranschens digitala transformation – från konsolbaserad tonårshobby till en bred konsumentprodukt – och vad som krävs för att framtidens spelupplevelse ska kunna fortsätta utvecklas och blomstra. Drivfjädrarna bakom nästa epok inom gaming Med en prispott på runt 30 miljoner kronor blev årets Fortnite World Cup en tydlig signal om att multispel online nu blivit mainstream. Vinnaren av solofinalen, en 16-åring från Pennsylvania vid namn Kyle ‘Bugha’ Giersdorf, åkte hem med 2,4 miljoner dollar (cirka 24 miljoner kronor) – [. ] Inlägget Drivfjädrarna bakom nästa epok inom gaming dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Med, Fortnite World Cup, Pennsylvania, Kyle, Drivfjädrarna, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drivfjädrarna, bakomnästa , epokinom , gaming
HBL - 20 okt 12 kl. 05:30

Snöpligt slut

President Sauli Niinistö lät som den tidigare ordförande för Finlands bollförbund han är när han kommenterade det snöpliga slutet på Finlands tio år långa kampanj för att bli medlem i FN:s säkerhetsråd: Kampanjen var nyttig, den gav ny erfarenhet och nya kontakter, och Finland fick föra fram sin åsikt i olika frågor.Och med den rutin som bara en tidigare finländsk idrottsledare kan uppbåda sade han dessutom att satsningen var lyckad. Ungefär lika lyckad som när en finländare blir utslagen i inledningsheatet i OS eller fotbollslandslaget för n-te gången misslyckas med att ta sig till EM eller VM.

HBL - 29 nov 12 kl. 05:30

Vad de inte säger högt

Överenskommelsen som gör det möjligt att betala ut den länge uppskjutna raten av stödpaketet till Grekland är varken entydig eller lättfattlig, och inte ens slutgiltig.Beslutet att verkligen sända pengarna till Grekland tas den 13 december. Men det är en kompromiss som alla kan leva med, och som alla kan förklara på litet olika sätt beroende på de politiska realiteterna i respektive hemland.

Trelleborgs Allehanda - 06 maj 14 kl. 09:30

Gratis wi-fi ett slöseri med skattepengar

Foto: Tomas Nyberg
Trelleborg kommun deklarerade häromdagen att det nu är gratis att använda wi-fi i staden.
Under en ceremoni avtecknade kommunalrådet Ulf Bingsgård (M) en skylt på rådhuset där det till och med står att wi-fi nu är gratis. Men de moderata kommunpolitikerna verkar ha glömt både en och två saker kring information och kommunal kärnverksamhet.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Onlinejätten som försöker ersätta kakor med digitala identifierare

MailOnline har börjat experimentera med att ersätta kakor med en ny typ av digital identifierare. Efter att både Apple och Firefox satt stopp för att kunna mäta, spåra och följa användare med hjälp av tredjepartskakor har både mät- och annonsbranschen fått panik. Helt plötsligt går det inte att följa eller spåra.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Facebook vill öka engagemanget i annonser genom att göra dem interaktiva

Facebook breddar sin satsning på interaktiva annonser genom att lansera flera nya format. Med de interaktiva formaten kan annonsörer skapa spel, augmented reality (AR) och andra lockelser, i hopp om att öka sina konverteringar. Annonserna kommer att visas i vanliga nyhetsflödet, så var beredd på ett spel här och där.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Magnus Stjerna ska leda digitala tillväxtbyrån Columbia Road i Sverige

Columbia Road ökar tempot i Sverige med Magnus Stjerna som General Manager. Digitala tillväxtbyrån, som etablerades 2016 och har 80 anställda i Sverige och Finland, fokuserar på e-handel, marknadsföringsteknologi och growth hacking. Magnus Stjerna har haft en karriär inom utveckling av digitala produkter och tjänster inom datorspelsbranschen, mjukvaruutveckling, TV, telekom, och design och innovation i konsultbranschen.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Den stora jakten på com-domänen

ABS Wheels som gått från verkstad till e-handel är idag en ledande aktör på nätet inom fälgbranschen. Men när man började gjorde man det klassiska misstaget att inte registrera alla domäner som .com.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Salesforce hjälper företag hålla koll på sin miljöpåverkan

Salesforce har lanserat Sustainability Cloud– en ny lösning som tillsammans med andra hållbarhetsinitiativ kan hjälpa företag att bättre analysera sin miljöpåverkan. Klimatförändringar är den största och mest komplexa utmaning vi människor någonsin har mött. Nyligen seglade den svenska klimataktivisten Greta Thunberg i väg till New York för att vara med vid FN:s klimatmöte den 23 september.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuder in till dataträfff

Vi alla tycker att data är viktigt, till och med avgörande. Därför vill svenska företaget Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuda in till en dataträff där det blir diskussioner om ja, du gissade rätt – data! Executives and practitioners alike all agree that data is important for growth.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Även Ving vill lyfta nyhetsmedier som annonskanal

I ny rapport framtagen av GroupM står det att printmedia ger ett högre ROI-värde än både TV och OOH. VINGs marknadschef Claes Pellvik vill vara med och lyfta nyhetsmedierna. Vi på Ving har jobbat med ekonometrisk modellering länge och vi kan skriva under på att nyhetsmedia i form av både print och online ger en bra ROI.

Dagensanalys.se - Igår: 12:35

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.

Dagensanalys.se - Igår: 11:41

Katastrofsiffror för Dagens Media och Resumé

ORVESTO NÄRINGSLIV mäter hur stor räckvidd näringslivstitlar har i Sverige. Mätningarna är överlag dystra då nära samtliga titlar tappar, och branschtidningarna Resumé och Dagens Media tappar tvåsiffrigt. Resumé och Dagens Media ägs båda av Bonnier och delar redaktion.

Dagensanalys.se - Igår: 11:05

Instagram blockerar under 18 att se inlägg om viktminskning och kosmetisk kirurgi

Instagram blockera unga under 18 år att se annonsinlägg från influencers och företag som marknadsför viktminskning och kosmetisk kirurgi. I vissa fall kommer Instagram censurera inlägg genom att helt enkelt ta bort dem från plattformen. Åldersrestriktionerna kommer att införas för inlägg där man promotar till köp och där det finns ett pris för tjänsten/produkten och där “makes a miraculous claim about certain diet or weight loss products, and is linked to a commercial offer such as a discount code.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.