Skånskan > Nyheter

Saturday, 21 September, 02:30

Skånskan - 11 sep 19 kl. 16:09

Åklagare vill häkta kvinna för knivdådESLÖV Den 40-åriga kvinnan greps i söndags efter ett lägenhetsbråk där hon misstänks ha knivstuckit en man.
Under onsdagen begärde åklagaren att kvinnan häktas för grov misshandel.Skånskan skrev i början av veckan om lägenhetsbråket på Västerlånggatan som slutade med ett polisingripande.
Den 40-åriga kvinnan greps på plats vid 22-tiden på söndagskvällen. Eslövsbor som var på plats såg hur hon leddes iväg i handbojor medan en man fördes iväg med ambulans.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Den, Västerlånggatan, Ingegerd Jigin, Malmökvinnan, Jigin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagarevill , häkta, kvinnaför , knivdåd
Expressen - 20 dec 12 kl. 11:09

Polisåklagare hånade kvinna i 100-tals mejl

Kvinnan anmälde poliser och åklagare. Men polisåklagaren som skulle utreda fallen uppmuntrade henne att ta tillbaka anmälningarna. … Kvinnan började sedan skicka lättklädda bilder av sig själv till åklagaren som svarade med att håna henne samt skicka obscena bilder, avslöjar Ekot..

Polisen - 18 jul 14 kl. 15:53

Åklagare begär kvinna häktad för grov misshandel

Den 29-årige kvinna som hållits frihetsberövad för misstanke om försök till dråp häktas nu för grov misshandel..

YLE - 29 nov 16 kl. 18:48

Enorm konstförfalskningshärva nystas upp – åklagare yrkar på fängelsestraff

En av Finlands genom tiderna största konstförfalskningshärva har börjat nystas upp i Helsingfors tingsrätt. I centrum av härvan finns två personer som misstänks för att systematiskt ha sålt oäkta konst för upp till 10 miljoner euro. Men bland experterna råder stor oenighet vad gäller äktheten i många av kostverken.

YA - 26 mar 14 kl. 21:04

Kvinna häktad för mordförsök

Den kvinna i 30-årsåldern som misstänks för att ha försökt knivmörda en man i en lägenhet i Tomelilla i lördags häktades i går av Ystads tingsrätt. Hon nekar till brott.
Mannen och kvinnan bor inte tillsammans, men har gemensamma barn.

Jönköpingsnytt - 26 sep 12 kl. 11:49

Begärs häktad efter knivdådet i Sandhem

Häktningsförhandlingen mot den kvinna i 25-årsåldern som är misstänkt för mordförsök på en 86-årig rullstolsburen kvinna i Sandhem igår kommer att äga rum i morgon i Jönköpings tingsrätt. Det bekräftar åklagare Klas Lööf..

UNT - 17 dec 12 kl. 04:49

Kvinna misstänkt för knivdåd

Åklagare anhöll en 24-årig kvinna i Östersund i natt. Hon är misstänkt för att i går kväll ha knivskurit en ung man som hon haft en relation med. Hans skador är inte livshotande, men han får sjukhusvård, enligt polisen.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 12 kl. 04:53

Kvinna misstänkt för knivdåd

Åklagare anhöll en 24-årig kvinna i Östersund natten till måndagen. Hon är misstänkt för att ha knivskurit en ung man som hon haft en relation med. Polisen greps henne i en bostad strax utanför Jämtlandsmetropolen i söndags kväll, enligt länsvakthavande polisbefälet Emma Ekdahl.

BT - 30 jul 13 kl. 12:09

Man häktad efter fräck stöld - falsk polis hade äkta polisleg

En ung man häktades på tisdagen efter förra veckans guldstöld hos en 91-åring kvinna i Borås som fick besök av män som utgav sig för att vara poliser. En av dem hade en äkta polislegitimation som stals i en annan del av Sverige tidigare i år och polisen utreder nu om id-handlingen kan ha utnyttjats vid andra brott mot åldringar. En 21-åring häktades av Borås tingsrätt som misstänkt för grov stöld och föregivande av allmän ställning.

GöteborgsPosten - 19 okt 15 kl. 17:02

Kvinna efterlyst för knivdådet i Strömstad

En kvinna är häktad i sin frånvaro och efterlyst efter att en man knivhöggs till döds i Strömstad. Polis och åklagare tror att hon gömmer sig i landet - och bedöms vara farlig..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

FIFH-trio missar slutspel

BORDTENNIS Det är färdigspelat i årets para-EM för de tre FIFH Malmö-medlemmarna Smilla Sand, Peter Molander och David Olsson.På fredagen avslutades grupperna i lagtävlingen i Helsingborg arena.
I rullstolsbundnas klass 5 gick David Olsson, Eslövs AI, och hans lagkompisar Magnus Norgren och Isak Nyholm en helt avgörande match om den sista slutspelsplatsen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Häck rivs när ny cykelväg byggs

BARA Gång- och cykelvägsnätet i Bara utvidgas nu längs Joachim Becks gata – samhällets nya genomfartsled.
Satsningen startar med att den omstridda kommunala häcken mellan villorna och gatan grävs bort. Men ingen fastighetsägare har nappat på erbjudandet om att få en ny häck av kommunen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Bara rock ’n’ roll med Pedalens pågar

De repar aldrig inför en spelning utan vill ge det där unika, glädjefyllda och äkta till publiken.
På lördag,21 september, intar Pedalens pågar Kulturbolaget och nog blir det skånsk rock ’n’ roll för hela slanten med Kal P Dals ösiga gamla hits.
– Det är tungt för oss och det är en ärevördig scen med många storheter som har passerat där, så nog pirrar det lite extra, säger basisten Janne Knuda.

Skånskan - 8 timmar sedan

145 kvadratmeter stort hus i Marieholm sålt till nya ägare

Marieholm 2 150 000 kronor fick Sandra Persson och Daniel Joseph Trueman, båda 27 år, ge för huset på Reslöv 1005 i Marieholm. Huset har en boyta på 145 kvadratmeter. Köpet från säljaren Jacob Morten och Michelle Lind blev klart i september 2019.

Skånskan - 9 timmar sedan

Folkbokföring på campingen förbjuds

Sjöbo Tekniska nämnden tog i torsdags beslut om att säsongsboende inte längre får folkbokföra sig på campingen.
Dessutom måste samtliga husvagnar och husbilar vara besiktigade innan den 1 oktober.Sedan kommunen tog över driften den 1 januari i år har antalet långliggare minskat från 50 till 25.

Skånskan - 9 timmar sedan

”Stängt dörren till dialog”

HJÄRUP Samarbetet mellan Moderater och Sverigedemokrater går smidigt.
Det sade båda partiernas representanter när Hjärups byalag ordnade politikerdebatt.
Men M+SD fick kritik från samtliga övriga partier som menar att styret stängt dörren till det demokratiska samtalet.

Skånskan - 9 timmar sedan

Stor villa på 270 kvadratmeter från 1913 såld i Harlösa

Harlösa Fastigheten på adressen Lidvägen 11 i Harlösa har fått en ny ägare. Köpare är Linda Persson, 38 år, och säljare är Christel Leveau. Köpet blev klart i september 2019 och priset blev 3 195 000 kronor.

Skånskan - 10 timmar sedan

78 kvadratmeter stort hus i Karups sommarby, Blentarp sålt till ny ägare

Blentarp Anna Katarina Åstedt, 54 år, har köpt huset på adressen Hornvägen 3 i Karups sommarby, Blentarp av säljaren Bernt Åke Ingvar Jönsson. Köpesumman blev 1 465 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2019. Husets byggår är 1979 och det har en boyta på 78 kvadratmeter.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bygger 42 meter hög mast

HÖRBY Vid sitt sammanträde i veckan gav bygg- och miljönämnden bygglov för en 42 meter hög mobilmast på fastigheten Stäflö 2, med gatuadressen Filaregatan 14, i Hörby.
Bakom ansökan står teleoperatören Hi3G Access AB i Malmö. De planerar att bygga ett så kallat fackverkstorn med tillhörande teknikbod på fastigheten.

Skånskan - 10 timmar sedan

Pojkar avslöjades med knark

HÖRBY Tre pojkar -13, 15 och 16 år – ertappades med narkotikaklassade tabletter på Georgshillsskolan på onsdagen.
Skolpersonal såg att de hade narkotika med sig in på skolan och konfronterade dem. De erkände då att de hade haft narkotika med sig in på skolområdet i form av tabletter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.