Sydöstran > Nyheter

Sunday, 15 September, 15:29

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 15:55

Företagare frias från mutbrottÄgarna till ett företag i Ronneby kommun frias nu helt av hovrätten. Därmed ogillas tingsrättens dom om givande av muta. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Ronneby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagare, friasfrån , mutbrott
Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 16:50

Blekinge: öretagare frias från mutbrott

De bägge företagare från Blekinge som kopplats ihop med en muthärva kring ambulansverksamheten i Småland frias. de hade tidigare dömts för mutbrott i tingsrätten..

Skånskan - 27 sep 18 kl. 16:02

Företagare frias från dataintrång

Kävlinge En företagare i 40-årsåldern som driver verksamhet i kommunen frias efter att en tidigare anställd anklagat honom för dataintrång.– Jag kommer inte att ge några som helst kommentarer utöver det som framkommer i domen utan lägger detta nu bakom mig, skriver företagaren i en sms-kommentar till Skånskan.
Mannen blev polisanmäld för dataintrång sedan han gått in och ändrat i en före detta anställds konto på Linkedin, ett nätverk för yrkespersoner.

Sydöstran - 26 jan 17 kl. 16:27

Företagare frias för miljöbrott

En företagare i kommunen som stått åtalad för miljöbrott frias från anklagelserna av Blekinge tingsrätt..

HBL - 18 sep 13 kl. 16:30

Bärföretagare frias från misstankar om människohandel

En bärföretagare i Kajanaland är inte längre misstänkt för människohandel. Thailändska bärplockare polisanmälde Sotkamoföretagaren i Saarijärvi Mellersta Finland förra veckan som en följd av en tvist om lönen.Bärplockarna uppger att de i Thailand fått en för positiv bild av möjligheterna att tjäna pengar i Finland.

Blekinge Läns tidning - 22 feb 19 kl. 10:55

Åtalad företagare frias från bokföringsbrott

Tingsrätten friar en kvinnlig företagare och en anhörig till henne som båda stått åtalade för bokföringsbrott. Tingsrätten motiverar det med att de ser den försenade bokföringen som en engångsföreteelse. .

SmålandsPosten - 10 sep 19 kl. 12:14

Företagare frias för mutbrott inom Region Kronoberg

Hovrätten frikänner de båda företagarna som tidigare dömts för inblandning i muthärvan runt ambulansverksamheten inom Region Kronoberg. Trotjänaren inom regionen som också dömdes i tingsrätten valde att inte överklaga..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Företagare frias för sex-massage

Båda är de överens om att den 40-årige chefen gett sin kvinnliga anställd massage. Som blivit intim. För intim tyckte kvinnan och fick stöd av Falu tingsrätt som dömde chefen för sexuellt ofredande.

DalaDemokraten - 10 sep 13 kl. 10:00

Företagare frias från sexövergrepp mot barn

dalarna Tingsrätten fann att offrets berättelser fick sådant stöd av övrig utredning att den 57-årige företagaren dömdes till fängelse i tre ....

Västerbottens Folkblad - 30 maj 14 kl. 17:52

Företagare frias efter tragisk arbetsolycka

Den 4 januari 2012 omkom en 17-åring från Skellefteå i en arbetsplatsolycka på ett företag där han var praktikant. I går tog tingsrätten i Mora beslutet att fria ägaren till skogsbolaget från Skellefteå-området. Den 50-åriga ägaren till skogsbolaget från Skellefteå-området stod åtalad för arbetsmiljöbrott genom vållande till annans död samt framkallande av fara för annan […].

Sydsvenskan - 13 jul 15 kl. 15:33

Porrföretagare frias från tusentals anklagelser

Porrföretagaren som åtalats för cirka 4000 fall av utpressning och försök till utpressning fälls bara för 557 fall..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

31-årig man gripen för drograttfylla

Sydöstran - 30 minuter sedan

Det flersidiga angreppet mot välfärden

Socialdemokraterna och MP styr Sverige med stöd av C och L med en budget lagd av M och KD. Huvudtemat i budgeten är minskad skatt..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Stolthet är det minsta vi känner nu

Sölvesborg är en liten, vacker kommun vid havet. Ett aktivt näringsliv där turistnäringen utgör en stor del, men även stora företag och handelskedjor som de senaste åren valt att etablera sig här, till följd av mångåriga satsningar på skola, barnomsorg, bostadsområden och lokaltrafik..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Skyttedrottningen frälste Vittsjö

Sydöstran - 1 timme sedan

Arrangören om festivalen: ”Jättenöjda”

I helgen intog över 100 paddlare ön när Tjäröfestivalen arrangerades. – Vi känner oss både glada och jättenöjda, säger Anne-Grethe Holt. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Israel godkänner illegal bosättning

Sydöstran - 1 timme sedan

Bränder nära Aten – kloster evakuerat

Sydöstran - 1 timme sedan

Båtolycka i Kongo-Kinshasa – 36 saknas

Sydöstran - 45 minuter sedan

Tidemand nia i turkiska VM-rallyt

Sydöstran - 1 timme sedan

Näringslivschefen: ”En kommun med framåtanda”

Kommunens positiva näringslivsklimat speglar av sig i antalet Guldeken-nomineringar. Det menar näringslivschef Torbjörn Lind..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.