YA > Nyheter

Saturday, 21 September, 04:34

YA - 11 sep 19 kl. 16:00

Döms för stölder, rattfylla och misshandel av Ica-personal



Mannen stod åtalad för en mängd brott, däribland misshandel, stöld och rattfylla. Tingsrätten dömer honom på samtliga punkter – med skyddstillsyn och missbruksbehandling som påföljd..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ica

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömsför , stölder, rattfyllaoch , misshandelav , Ica-personal
Sydsvenskan - 30 apr 15 kl. 21:56

Rån, stölder och misshandel

Polisen har fått in anmälningar om ett rån, fem misshandelsfall, sju eller åtta stölder och drygt hundra brott mot alkohollagen. Men polisen betecknar ändå årets siste april-fest i Stadsparken som lugn..

Nerikes Allehanda - 23 mar 17 kl. 04:45

Medan du sov: Fyra gripna i natt – misstänkta för stölder och misshandel

Så var natten i länet..

Skånskan - 09 jul 19 kl. 22:54

Gripen för stöld och rattfylla

En man grips under tisdagskvällen för rattfylla och stöld.Mannen som är i 40 års ålder grips när han uppträder berusad i sin bil. Polisen på plats kopplar honom till en stöld mot en en kvinna i 95-årsåldern tidigare under tisdagen.

SmålandsPosten - 11 aug 13 kl. 10:38

Misshandel och fylla under lugn lördagsnatt

Under lördagsnatten rapporterades ytterligare misshandlar till polisen, dessutom anmäldes 10 fall av fylleri. Precis som fredagsnatten bedömer polisen natten mot lördag som relativt lugn. ?

YLE - 18 sep 13 kl. 12:31

Rattfylla och misshandel i Karleby

En kvinna misstänks ha gjort sig skyldigt till rattfylleri på Järnvägsgatan i Karleby på tisdagseftermiddagen. Händelsen inträffade vid 17-tiden. Kvinnan, född 1985, framförde sin bil under påverkan av narkotikaklassade läkemedel.

Trelleborgs Allehanda - 15 jul 13 kl. 17:20

Två våldtäkter och flera stölder

Foto: Scanpix
Två våldtäkter och en grov misshandel svärtar ner bilden av en i övrigt lugn hästvecka i Falsterbo, menar polisen.
Den första våldtäkten skedde på onsdagen när en flicka drogs in i en husvagn på Ljungens camping.? Det var en ren överfallsvåldtäkt och flickan är under 15 år, säger biträdande närpolischef Mats Hammar.

LV - 11 dec 14 kl. 09:03

Grov misshandel och stölder

Fyra män och en kvinna från Kisa, mellan 17 och 22 år, har i Linköpings tingsrätt åtalats för grov misshandel, medhjälp till grov misshandel och två mopedstölder..

Skånskan - 08 aug 16 kl. 12:01

Misshandel vid Svalövssjön

Svalöv En grupp ungdomar i låg ålder utsattes i torsdags kväll för en misshandel vid Svalövssjön. Det är ännu oklart av vem eller vilka och Polisen jobbar just nu med att inhämta uppgifter.Under torsdagskvällen fick Svalövspolisen in ett larm om misshandel och ofredande vid Svalövssjön.

YLE - 26 okt 12 kl. 05:30

Många cykelstölder - men ingen prioritet

I Vasa försvinner i medeltal drygt 300 cyklar per år. I jämförelse med andra kommuner ligger Vasa på en tiondeplats när det gäller antalet stulna cyklar per tusen invånare. Över fem cyklar per tusen invånare försvinner i Vasa.

YLE - 26 okt 12 kl. 06:02

"Cykelstölder allt för vanliga"

I Vasa försvinner i medeltal drygt 300 cyklar per år. I jämförelse med andra kommuner ligger Vasa på en tiondeplats när det gäller antalet stulna cyklar per tusen invånare. Över fem cyklar per tusen invånare försvinner i Vasa.

Fler nyheter från YA

YA - 2 timmar sedan

Biden: Offentliggör samtalet

YA - 2 timmar sedan

Vi behöver se sexköpens komplexa verklighet

Män köper sex av kvinnor. Det är den dominerande bilden av sexköp. Men det är en för enkel och därmed felaktig bild av en mer komplex verklighet.

YA - 2 timmar sedan

Vem vet bäst?

Populära frågesportprogrammet "Vem vet mest?" läggs ner av Sveriges Television..

YA - 2 timmar sedan

USA-soldater till Saudiarabien

YA - 3 timmar sedan

Insändare: Snegla på New York för att skapa ett bättre Sjöbo

I Sjöbo beslutades av kommunfullmäktige i juni 2018 om ”Vision 2034”. I dokumentet står bland annat att det ska ske en ”positiv utveckling som påverkar alla kommunens invånare och har stor betydelse för framtidens Sjöbo”. .

YA - 3 timmar sedan

Kommission ska utreda journalistmord

Maltas regering har tillsatt en kommission som ska se över om mordet på den undersökande journalisten Daphne Caruana Galizia skulle kunna ha förhindrats..

YA - 4 timmar sedan

Våldtäktsanklagad stjärna får sparken

I elva dagar var Antonio Brown en New England Patriots-spelare. Nu bryter klubben med stjärnan, som anklagas för våldtäkt och sexuella övergrepp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.