Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:18

Kristianstadsbladet - 11 sep 19 kl. 15:30

Insändare: Det var företagen som byggde SverigeReplik till debattartikel 2019-08-19 från Socialdemokraterna. Demokratin i Östra Göinge mår bra, låt oss gemensamt vårda den med både ömhet och stor portion ödmjukhet. Demokrati tar inte hänsyn vilket parti man röstar på, istället handlar det om att få föra fram åsikter, det är uppenbart att Socialdemokraterna inte förstår vad senare delen i partinamnet betyder. Påstår man att ”demokratin försvagas” för att vi inte stödjer er politik är det totalitär retorik; eftersom mer åsikter stärker demokratin..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige, Socialdemokraterna, Östra Göinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareDet var , företagensom , byggde, Sverige
YA - 30 jul 18 kl. 03:03

Insändare: Företagarna gjorde Sverige till ett rikt land

Vad var det egentligen som en gång i tiden byggde Sverige rikt? Frågar man en Socialdemokrat säger de att det var Socialdemokraterna och LO som gjorde jobbet..

DalaDemokraten - 22 okt 14 kl. 13:06

Insändare: Så enkelt blev Sverige av med rasismen

I landet Loj o Lagom, Sverige alltså så blev vi lätt av med rasismen genom att ta bort orden ....boll och Pippis ....kung.

Länstidningen i Jämtland - 08 jun 19 kl. 06:22

Insändare: Vilken del av Sverige ska leva?

Regeringens löften om att "hela Sverige ska leva" är en bluff. Det visade en intervju med....

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 19 kl. 00:01

Insändare: Politikerna vill att Sverige ska vara världens samvete

Jag hoppas att allt som händer i vårt fina land Sverige med alla dessa skjutningar och allt annat kriminellt en gång för alla ska få ett slut..

BT - 13 dec 14 kl. 12:42

Dagens insändare: Sverige behöver ett invasionsförsvar

Hemvärn och lokalförsvarsförband håller på att bli Sveriges spjutspets, så var det inte tidigare då vi hade upp till 850 000 soldater i försvaret, skriver dagens insändare. Dagens cirka 20 000 hemvärnssoldater är lika många som i ordinarie försvaret. Sverige behöver införa ett invasionsförsvar med mönstring och värnplikt.

BT - 04 jan 15 kl. 11:46

Insändare: 0,3 % av Syriens asylsökande kom till Sverige

Under de senaste månaderna har jag läst ett stort antal insändare som beklagat sig över bristen på exakta och tillförlitliga uppgifter om den ökande flyktingströmmen till Sverige. Jag har mött människor, som varit förtvivlade över vad de uppfattat som en invasion av flyktingar, som på sikt skulle förstöra vår svenska kultur och ödelägga de offentliga finanserna. Jag bestämde mig därför att ta reda på aktuella fakta och fann nedanstående uppgifter på Migrationsverkets hemsida (migrationsverket.

DalaDemokraten - 03 nov 14 kl. 17:10

Insändare; Svar om Region Dalarna

Signaturen Undrande vill med en insändare i DD få veta vad är och gör Region Dalarna. Jag ska svara på några av hans frågor. Regionförbunden i Sverige tillkom genom att Riksdagen tog en lag om ändrat regionalt ansvar för utvecklings- och tillväxtfrågor.

YA - 25 aug 18 kl. 03:34

Insändare: Vi hade godtagbara skäl att utebli

Svar till Torgny Larsson, Sara Anheden och Inger Åbondes insändare ”Inget SD-intresse för diskussion om mineraljakt” i YA 21 augusti. Vi Sverigedemokrater tar klimatfrågan på allra största allvar. Däremot tror vi inte att något parti i Sverige klarar att förändra vädret..

YA - 31 aug 18 kl. 05:05

Insändare: Det är mångfalden som skapat Sverige

Paul Svensson (SD) skriver i sin insändare 29 augusti att mångfald inte är för dem. Du är för sent ute. Hela vårt lands, av Sverigedemokraterna så ofta kallade svenska kultur, är skapad av mångfald.

YA - 23 nov 18 kl. 00:06

Insändare: Frågan är inte om, utan när, det smäller

Replik till Dleen Hakems (V) insändare i Ystads Allehanda 15 november 2018. Jag håller med Dig om vikten av att stå upp mot främlingsfientlighet och extremism – oavsett om den kommer från höger eller från radikal islam och det är skrämmande att vi har fått ett så polariserat samhälle i Sverige..

Kristianstadsbladet - 26 nov 18 kl. 21:30

Insändare: Det mördas en kvinna var tredje vecka i Sverige

Kommentar till Gulan Avcis insändare i lördagens Kristianstadsbladet..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Sprängladdning utlöstes i Angered

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Efterskalv skakade Albanien

Efter lördagens jordskalv i Albanien väcktes invånarna av ett efterskalv tidigt under natten till söndag. Inga svenskar rapporteras ha skadats i skalven..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Colt slutar med ökänt vapen

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

FN-sändebud välkomnar Huthi-besked

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Polarstern på väg mot Arktis

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Åtal för "yrkesmässig" knarkhandel

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Oscarsvinnare gör film av svensk barnbok

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Söderprofil: ”Vi var ringrostiga”

BK Söder inledde säsongen på bästa sätt genom att besegra BK Hallandia med 11–8 (5822-5710) och förlängde därmed hemmasviten till 41 raka segrar. – Vi var lite ringrostiga till en början men vi kommer tillbaka och visar vår kvalité. En rolig start på säsongen, säger Katarina ”Ina” Norlin..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.