Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 20 September, 14:00

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 15:58

Kanada lanserar inom kort en teknisk onlinepanelInsiktsbolaget Vividata har gått ihop med researchtechbolaget RealityMine och Ipsos för att skapa en passiv onlinepanel som har koll på hur konsumenter rör sig på olika enheter på nätet. Satsningen är gedigen och ska mynna ut i att Kanada får en så kallad passiv onlinepanel dvs man mäter beteenden på konsumenternas enheter. Data som samlas in inkluderar mobildata som sök, browsing, app-användning, eshopping, videotittande och ljudlyssnande med geolokalisering. Our industry is struggling to measure today’s complex media behaviour. And the [. ] Inlägget Kanada lanserar inom kort en teknisk onlinepanel dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Vividata, RealityMine, Ipsos, Kanada, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kanada, lanserarinom , korten , teknisk, onlinepanel
YLE - 30 sep 16 kl. 07:51

Nordenswan: Kanada får övriga toppnationer att verka löjliga

22 februari 2006 slog Ryssland ut Kanada i kvartsfinalen i Turin-OS. Efter det har Kanadas bästa landslag spelat två OS-turneringar och en World Cup utan att förlora en enda match av betydelse. Ännu i OS i Vancouver såg det ut som om USA hade något stort på gång.

YA - 4 timmar sedan

Musteriet lanserar ny fiberprodukt

Kiviks musteri lanserar en ny produkt som riktar sig mot tarmhälsan. ”Fiber” börjar att säljas i denna veckan. .

Dagens PS - Igår: 10:16

Fingerprints sensor i biometriskt kort från Mereal

En av Fingerprint Cards sensorer finns med i det biometriska kort från Mereal. Det skriver bolaget på sin hemsida. Ordern gäller sensorer ur FPC1300-serien.

Sydsvenskan - 11 okt 11 kl. 06:30

Ett kort betyder så mycket

Den amerikanska korttillverkaren Hallmark lanserar nu såväl humoristiska som inkännande "vad synd at?
Den amerikanska korttillverkaren Hallmark lanserar nu såväl humoristiska som inkännande ?vad synd att du förlorade jobbet?

Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 11:54

Snapchat lanserar nya verktyg som svar på svag vinst första kvartalet

Ingen kan ha missat Snapchats börsintroduktion, men att de sedan dess har gått kraftigt back och tappat utvecklingstakt på annonssidan gör att de nu lanserar flera nya funktioner och verktyg, bland annat garantier för intryck och icke-selfie filter. Att Snapchat behöver få in mer annonsintäkter förvånar nog ingen, som börsnoterat bolag förväntar sig ägarna att få utdelning på sina investeringar, och då krävs ökad försäljning. Förhoppningsvis kan de nya uppdateringarna hjälpa Snapchat sno tillbaka sig några av de annonsörer som gått till Instagram efter deras stöld av Snapchats Stories-funktion.

YLE - 22 maj 16 kl. 21:56

Tionde raka segern uteblev - Kanada är världsmästare

Kanada är världsmästare i ishockey igen. De regerande mästarna gjorde livet surt för de finska Lejonen i söndagens final och vann en tillknäppt tillställning med 2-0. Finland var i VM-final för tionde gången och förlorade redan sin åttonde VM-final.

Cornucopia - 17 jan 16 kl. 17:44

Kan teknisk analys signalera att bostadsmarknaden viker?

Inom aktiehandel är det populärt att använda sk teknisk analys för köp- eller säljsignaler. Frågan är om detta kan användas för att avgöra när bostadsmarknaden faktiskt faller, även om det i sig inte ska användas som beslut för att köpa eller sälja ett boende?

Tekniken har jag använt tidigare, när jag gick ut med att bostadsmarknaden föll 2011, och det som visade sig fungera som säljssignal (=att bostadsmarknaden går in i en negativ trend) var indikator MACD - moving average convergence/divergence, som är en sk oscillator.

DI - 15 apr 16 kl. 06:30

Coop lanserar smart matkasse med Gastrofy

Konkurrensen bland matkassarna hårdnar. Nu ger sig även Coop in i striden. Men en teknisk lösning från startupbolaget Gastrofy lanserar matvarujätten nu en smart matkasse baserad på flexibilitet..

Helsingborgs Dagblad - 30 sep 16 kl. 09:46

Förslag: Kanada–Övriga världen i WC

De blandade World Cup-lagen delar hockeytyckarna. Vissa är emot, andra är för. Toronto Sun lanserar ett Ryder Cup-format – Kanada mot resten av världen.

Sydsvenskan - 30 sep 16 kl. 09:46

Förslag: Kanada–Övriga världen i WC

De blandade World Cup-lagen delar hockeytyckarna. Vissa är emot, andra är för. Toronto Sun lanserar ett Ryder Cup-format – Kanada mot resten av världen.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Onlinejätten som försöker ersätta kakor med digitala identifierare

MailOnline har börjat experimentera med att ersätta kakor med en ny typ av digital identifierare. Efter att både Apple och Firefox satt stopp för att kunna mäta, spåra och följa användare med hjälp av tredjepartskakor har både mät- och annonsbranschen fått panik. Helt plötsligt går det inte att följa eller spåra.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Facebook vill öka engagemanget i annonser genom att göra dem interaktiva

Facebook breddar sin satsning på interaktiva annonser genom att lansera flera nya format. Med de interaktiva formaten kan annonsörer skapa spel, augmented reality (AR) och andra lockelser, i hopp om att öka sina konverteringar. Annonserna kommer att visas i vanliga nyhetsflödet, så var beredd på ett spel här och där.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Magnus Stjerna ska leda digitala tillväxtbyrån Columbia Road i Sverige

Columbia Road ökar tempot i Sverige med Magnus Stjerna som General Manager. Digitala tillväxtbyrån, som etablerades 2016 och har 80 anställda i Sverige och Finland, fokuserar på e-handel, marknadsföringsteknologi och growth hacking. Magnus Stjerna har haft en karriär inom utveckling av digitala produkter och tjänster inom datorspelsbranschen, mjukvaruutveckling, TV, telekom, och design och innovation i konsultbranschen.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Den stora jakten på com-domänen

ABS Wheels som gått från verkstad till e-handel är idag en ledande aktör på nätet inom fälgbranschen. Men när man började gjorde man det klassiska misstaget att inte registrera alla domäner som .com.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Salesforce hjälper företag hålla koll på sin miljöpåverkan

Salesforce har lanserat Sustainability Cloud– en ny lösning som tillsammans med andra hållbarhetsinitiativ kan hjälpa företag att bättre analysera sin miljöpåverkan. Klimatförändringar är den största och mest komplexa utmaning vi människor någonsin har mött. Nyligen seglade den svenska klimataktivisten Greta Thunberg i väg till New York för att vara med vid FN:s klimatmöte den 23 september.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuder in till dataträfff

Vi alla tycker att data är viktigt, till och med avgörande. Därför vill svenska företaget Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuda in till en dataträff där det blir diskussioner om ja, du gissade rätt – data! Executives and practitioners alike all agree that data is important for growth.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Även Ving vill lyfta nyhetsmedier som annonskanal

I ny rapport framtagen av GroupM står det att printmedia ger ett högre ROI-värde än både TV och OOH. VINGs marknadschef Claes Pellvik vill vara med och lyfta nyhetsmedierna. Vi på Ving har jobbat med ekonometrisk modellering länge och vi kan skriva under på att nyhetsmedia i form av både print och online ger en bra ROI.

Dagensanalys.se - Igår: 12:35

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.

Dagensanalys.se - Igår: 11:41

Katastrofsiffror för Dagens Media och Resumé

ORVESTO NÄRINGSLIV mäter hur stor räckvidd näringslivstitlar har i Sverige. Mätningarna är överlag dystra då nära samtliga titlar tappar, och branschtidningarna Resumé och Dagens Media tappar tvåsiffrigt. Resumé och Dagens Media ägs båda av Bonnier och delar redaktion.

Dagensanalys.se - Igår: 11:05

Instagram blockerar under 18 att se inlägg om viktminskning och kosmetisk kirurgi

Instagram blockera unga under 18 år att se annonsinlägg från influencers och företag som marknadsför viktminskning och kosmetisk kirurgi. I vissa fall kommer Instagram censurera inlägg genom att helt enkelt ta bort dem från plattformen. Åldersrestriktionerna kommer att införas för inlägg där man promotar till köp och där det finns ett pris för tjänsten/produkten och där “makes a miraculous claim about certain diet or weight loss products, and is linked to a commercial offer such as a discount code.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.