Barometern > Nyheter

Saturday, 21 September, 07:23

Barometern - 11 sep 19 kl. 15:31

Låtskrivardag på Ekerum – med Öländska artisten AdéeTurné med stopp i Europa, skivsläpp och ett sextiotal workshops i låtskrivande för ungdomar: Öländska artisten Adée har en fullspäckad höst framför sig. Den 14 september stannar hon till på Ekerum för en låtskrivardag – och släpper samma dag sin första bok..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ekerum, Öländska, Adée, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtskrivardag, Ekerummed , Öländska, artisten, Adée
Barometern - 03 okt 13 kl. 08:23

Många vill dela skördekakan

Tivoli, oliver, småländska karameller - allt på Skörde­festen är inte längre särskilt öländskt eller nyskördat. Oundvikligt, menar Skördefest-vd:n. Men hundratusentals skördefestbesökare är det fler än ölänningar som vill ha del av kakan.

Barometern - 27 feb 14 kl. 06:06

Näringsministern mötte Ölands företagare

Näringsminister Annie Lööfs (C) besök på Öland blev populärare än man hade trott. Konferenssalen på Ekerum fylldes till sista plats. Annie Lööf började med att smöra för de öländska företagarna.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Räddningstjänsten larmades till en bilbrand i Oskarshamn. I Växjö misshandlades en person i samband med ett personrån..

Barometern - 30 minuter sedan

Tahvanainen visar på vikten av att välja läppstift – och att läsa om ”Glaskupan”

Finlandssvenska Sanna Tahvanainen har två romaner om intressanta kvinnor bakom sig: ”Bär den som en krona” (2013) om drottning Victoria och ”Den lilla svarta” (2016) om Coco Chanel. ”Körsbär i snön” gestaltar Sylvia Plaths månad på modetidningen Mademoiselles redaktion i New York..

Barometern - 30 minuter sedan

Kronan: 343 år gammal kanon har bärgats från havets botten

Under veckan har Försvarsmaktens ubåtsräddningsfartyg HMS Belos i Karlskrona dykt efter en kanon från regalskeppet Kronan. På fredagen visades kanonen som väger 1 275 kilo upp innan den fraktades vidare till Kalmar länsmuseum. – Kanonen är i väldigt gott skick, säger Lars Einarsson, projektledare för Kronanundersökningarna..

Barometern - 15 minuter sedan

Sverige på tvärs mot kvinnlig chefstrend

Kvinnorna på ledande poster i svenska storbolag blir färre och bryter en långvarig trend. Dessutom går Sverige på tvärs med flera andra länder..

Barometern - 1 timme sedan

20 000 svenskar väntas plocka skräp i dag

Plastmuggar, fimpar och godispapper – i dag ska det bort från gator och parker. Stora skräpplockardagen väntas locka runt 20 000 personer, som var och en tar hand om runt ett kilo skräp..

Barometern - 1 timme sedan

Debatt: ”Ytterligare nedskärningar är inte ett alternativ”

Kommunpolitik i Mörbylånga ”Istället för nedskärningar behöver personaltätheten i skolan och förskola öka för att höja kvaliteten i undervisningen, minska arbetsbelastningen för lärarna och förbättra arbetsmiljön för alla.”.

Barometern - 1 timme sedan

Hedwall vill utmana Stenson: "Rätt i tiden"

Än så länge är det bara ett envist rykte. Men de svenska damgolfstjärnorna hoppas att planerna på en mixedtävling i Sverige blir verklighet..

Barometern - 1 timme sedan

Biskopen som kopplar av med Morden i Midsomer

Anders Arborelius hade varit munk i 27 år och tänkt förbli så resten av livet när han överraskande blev utnämnd till biskop. Omställningen från klostret till katolska kyrkans högste representant i Sverige klarade han tack vare Guds hjälp och sinnet för humor..

Barometern - 1 timme sedan

Barn med funktionsnedsättning nekas inte skolgång

Replik, i debatt om möjligheten för handikappade barn att gå i skolan. Tidigare inlägg 11 september..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.