Barometern > Nyheter

Tuesday, 17 September, 16:39

Barometern - 11 sep 19 kl. 15:46

Åkeriföretag körde utan tillståndEtt rumänskt transportföretag är misstänkt för brott efter att ett av dess fordon fastnat i en poliskontroll i Järnforsen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Järnforsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkeriföretag, kördeutan , tillstånd
SmålandsPosten - 17 jun 13 kl. 06:51

Sveriges Åkeriföretag efterlyser rent spel

?Dagligen drabbas åkerinäringen av kriminalitet. Sveriges Åkeriföretag välkomnar att myndigheter­ och media uppmärksammar detta.

YA - 12 sep 13 kl. 10:26

Rökeriföretag ger svar på tal

Det företag i Skurup som fått ett flertal klagomål riktade mot sig avseende röklukt ger nu svar på tal. Inledningsvis påpekas att det är kommunen som gett tillstånd för deras ugnar.
I svaret till Myndighetsnämnden för miljö och byggnad framhålls också att produktionen avtagit med mer än 50 procent sedan den 1 april i år, eftersom företag som tidigare varit inhyrda i lokalerna nu flyttat ut.

Kristianstadsbladet - 20 feb 18 kl. 13:41

Brott: Storstöld av diesel från åkeriföretag – stal 1700 liter

Natten till måndagen slog tjuvar till mot företaget Bulk Johansson i Sandåkra. Sju lastbilar tömdes på diesel till ett värde av 20000 kronor. .

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 06:45

Dialogen saknas inom transportnäringen

Det är uppenbart att transportnäringen vill arbeta för långsiktigt hållbara transporter, men dialogen saknas. Och den behövs för att vi ska vara klara hållbarhetsmålen. Framtiden kan tyckas oviss, men ett är säkert: Behovet av transporter kommer att kvarstå och öka.

Barometern - 14 jun 13 kl. 07:37

"Åkerinäringen behöver en dopingkommission"

Dagligen drabbas åkerinäringen av kriminalitet. Sveriges Åkeriföretag välkomnar att myndigheter och media uppmärksammar detta. Söndagens Aktuelltreportage kring misstänkta illegala transporter visar på frågans tyngd.

Kristianstadsbladet - 24 okt 12 kl. 09:00

60 procent kör för fort

Foto: Tommy Svensson
Hässleholm är en av kommunerna där den tunga trafiken kör allra fortast. Vid en undersökning som genomförts av Motormännen körde 60 procent över den tillåtna hastighetsbegränsningen. ?

YLE - 02 apr 13 kl. 05:27

Utländska transportbolag pressar de finländska

Läget i transportbranschen i Sverige är katastrofalt och trenden går tyvärr i samma riktning också hos oss. Det säger Håkan Stara, åkeriägare i Jakobstad och verksam inom åkeriägarnas branschorganisation SKAL. Håkan Stara.

Kristianstadsbladet - 11 dec 12 kl. 09:59

Dispens hindrade befarat snökaos

Foto: Tommy Svensson
Snöröjningen gick betydligt bättre än Sveriges Åkeriföretag fruktat. Lagtolkningen som skulle omöjliggjort snöröjning på övertid har tagits bort ? bara ett dygn innan årets stora snöstorm i Skåne.

SmålandsPosten - 13 nov 14 kl. 06:43

Fusket förödande för trafiksäkerheten

?I Sverige har det under den senaste tiden uppmärksammats flera fall av fusk med körkort och förarkort. Risken för allvarliga olyckor är uppenbar när uttröttade förare utan grundläggande kom­petens framför fordonskombinationer, som kan vara 40 ton tunga eller mer.

Sydsvenskan - 26 aug 15 kl. 07:05

Flyttbolag utan yrkestrafiktillstånd

Nästan tre av tio flyttfirmor saknar yrkestrafiktillstånd, visar en granskning som Göteborgs-Posten gjort i Västsverige. 8 av 28 undersökta bolag är utan det nödvändiga tillståndet hos Transportstyrelsen.— Det har sett jätteilla ut nu på senare år.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

SSAB permitterar anställda

Barometern - 45 minuter sedan

Kommunen vill såga ner farliga lindar

Ett tiotal lindar utmed Södra Kanalgatan kommer troligen att sågas ner under hösten. Serviceförvaltningen har begärt dispens hos länsstyrelsen för ingreppet..

Barometern - 45 minuter sedan

Anders Björck: ”Man blir snällare med åren”

Anders Björck är i färd med att sortera sitt privata arkiv och förvånas över allt han har gjort och alla människor han mött. ”Det är fantastiskt spännande att gå igenom sitt livs historia på det här sättet.”.

Barometern - 45 minuter sedan

Isabell Persson

Barometern - 45 minuter sedan

Eddie Plevin

Barometern - 45 minuter sedan

Astrid Andersson

Barometern - 45 minuter sedan

Jörgen Folkesson

Barometern - 45 minuter sedan

Agne ”Challe” Gustafsson

Barometern - 45 minuter sedan

Taylor Swift kommer till Norden

Barometern - 1 timme sedan

Tvist avgjord om älgskyddsområde

Det blir ingen utvidgning av älgskötselområdet i Grönskåra. Kammarrätten i Jönköping har nu avgjort ärendet som inleddes i början av 2017 till länsstyrelsens förmån..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.