BT > Nyheter

Saturday, 21 September, 02:33

BT - 11 sep 19 kl. 15:37

Ungdomar skrämde barn på förskola – lärare ingrep och misshandladesSkolungdomarna tog sig in på förskolan och skrämde barnen. En pedagog blev sparkad i magen och förskolan har nu vidtagit särskilda säkerhetsåtgärder. – Det är väldigt tragiskt alltihop och jag känner att jag själv är tagen, säger rektorn på förskolan..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomar, skrämde, barn, förskola, lärare, ingrepoch , misshandlades
Jmini.se - 31 mar 16 kl. 07:18

Dagispersonal skrämde tjuvar

30 minuter efter midnatt under natten mot torsdagen upptäcktes det att en förskola i Vaggeryd och en förskola i Skillingaryd haft påhälsning av tjuvar. Det är i båda fallen oklart vad och om något är stulet. Händelserna rubriceras som stöld/inbro.....

YA - 14 dec 15 kl. 14:57

Personal skrämde bort tjuvar från förskolan

Tre män bröt sig in på Brösarps förskola men skrämdes iväg av en ur personalen..

Expressen - 21 sep 17 kl. 17:30

Melinda, 26, attackerades av knivman vid barnens förskola

Melinda Olivares, 26, blev attackerad av en man med kniv när hon var på väg till barnens förskola.Men en förbipasserande kom till hennes räddning.Nu gör Melinda allt hon kan för att hitta personen som skrämde bort knivmannen och vakade med henne till ambulansen kom.

Skånskan - 25 okt 13 kl. 17:13

Sytrådsattack mot förskola

Västerbo förskola har ännu en gång råkat ut för att någon placerat ut olika föremål där, som kan ha satts dit med avsikten att skada eller skrämma barn, föräldrar och personal..

Expressen - 08 mar 17 kl. 07:58

Inbrott på förskola två gånger under natten

Ett okänt antal personer bröt sig under natten in på en skola två gånger. Första gången skrämde ett larm bort förövarna – och bara ett par timmar senare kunde någon ta sig in.Tjuven eller tjuvarna letade igenom ett bibliotek och stal en dator..

Skånskan - 28 aug 18 kl. 05:00

Föräldrar tar strid för särskola

TÖRRINGE – Vår dotter har samma rätt som andra barn att gå i skolan i sin närmiljö och kunna skaffa vänner här i Svedala.
För Jenny och Mats Torgelssons är det självklart att dottern Lucia inte ska tvingas åka till i Lunds kommun, fyra mil bort, för att få tillgång till en anpassad undervisning i särskola.Det är tio år sedan familjen Torgelsson flyttade in i det gamla tegelhuset granne med Törringe kyrka.

BT - 13 sep 12 kl. 07:30

Plockade skräp - vann lekstuga

På Lövängens förskola i Målsryd har barnen fått en helt ny lekstuga att busa i. ? Det känns jättebra, säger Lena Johansson, förskollärare på Lövängens förskola.

YA - 24 apr 14 kl. 11:29

Förskola på nya uppdrag i naturen

Foto: Matz Jönsson
I fjor fick Lola Persson och Maria Ekblom Petersson på Tallbackens förskola kommunens miljöstipendium. I går var de tillsammans med barn från flera håll ute på nya uppdrag i naturen.
Det finns ingen anledning att tänka annorlunda eftersom det verkar som om vi tänkt rätt.

Skånskan - 03 mar 18 kl. 14:00

Bajsande råkor ska skjutas på förskola

Furulund Råkor har blivit en sanitär olägenhet för barn och personal på Ljunggårdens förskola.
Nu sätts en skyddsjägare in för att komma till rätta med problemet. ERWP.

SmålandsPosten - 09 jan 14 kl. 00:28

Låt barnen vara barn

Regeringen föreslår att skolplikten ska utökas från nio till tio år. Det är vare sig en förvånande eller revolutionerande reform.
Moderaterna föreslog det redan i juni 2012.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

USA-soldater till Saudiarabien

BT - 45 minuter sedan

Brott: Hittade narkotika och knogjärn i bil

En ung man misstänks ha kört bil i Borås påverkad av både alkohol och narkotika. I fordonet fann polisen bland annat ett knogjärn..

BT - 45 minuter sedan

Biden: Offentliggör samtalet

BT - 30 minuter sedan

Vi behöver se sexköpens komplexa verklighet

Män köper sex av kvinnor. Det är den dominerande bilden av sexköp. Men det är en för enkel och därmed felaktig bild av en mer komplex verklighet.

BT - 1 timme sedan

Kommission ska utreda journalistmord

Maltas regering har tillsatt en kommission som ska se över om mordet på den undersökande journalisten Daphne Caruana Galizia skulle kunna ha förhindrats..

BT - 1 timme sedan

Glenn har varit militär sedan tonåren

Oavbrutet sedan 50-talet har han jobbat för försvaret - vid sidan av sina vanliga jobb. Efter många år som bland annat reservofficer och i FN-tjänst, jobbar Glenn Altsten i dag åt Svof och gläds åt att försvaret får mer pengar framöver. .

BT - 2 timmar sedan

Våldtäktsanklagad stjärna får sparken

I elva dagar var Antonio Brown en New England Patriots-spelare. Nu bryter klubben med stjärnan, som anklagas för våldtäkt och sexuella övergrepp..

BT - 2 timmar sedan

Rv27: Personbil körde in i mitträcke

En singelolycka inträffade på riksväg 27 i Borås kommun, sent på fredagskvällen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.