Realtid > Ekonomi

Monday, 16 September, 04:05

Realtid - 11 sep 19 kl. 15:53

Nio banker i noteringen av Saudi AramcoEnligt Reuters kommer det statliga bolaget Saudi Aramco att involvera nio olika banker i sin kommande börsnotering..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Saudi Aramco, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nio, bankeri , noteringenav , Saudi, Aramco
Affärsvärlden - 16 nov 15 kl. 08:59

Stresstest visar på kapitalbrist hos nio banker

Ett nyligen genomfört stresstest mot nio banker visar att det råder en kapitalbrist på motsvarande 1,74 miljarder euro, enligt den europeiska centralbanken ECB. Det skriver Bloomberg..

Realtid - 16 nov 15 kl. 09:05

Enorm kapitalbrist i nio banker

Nio banker har gemensam kapitalbrist på nära 2 miljarder euro, enligt ECB..

The Local - 18 aug 14 kl. 17:12

Sweden 'caved to banker' in Saudi arms deal

A new book has ignited debate in Sweden after revealing that the Swedish government gave into a banker's pressure and helped build a weapons factory in Saudi Arabia..

Affärsvärlden - 28 maj 12 kl. 07:17

S&P sänker fem spanska banker

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor"s sänkte på fredagskvällen kreditbetyget för fem spanska banker, samtidigt bekräftades betyget för nio banker..

YLE - 02 aug 13 kl. 05:33

Banker räddar STX

Sydkoreanska banker kommer att rädda varvsjätten STX från konkurs, skriver Turun Sanomat. Enligt den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap har nio banker enats om ett stödpaket på 1,2 miljarder euro till STX. Därtill skriver bankerna ned bolagets skuld med 470 miljoner.

E24 - 18 aug 15 kl. 09:26

Investerare jagar banker med miljardkrav

Ett antal internationella banker riskerar skadestånd på flera 10-tals miljarder kronor, skriver Financial Times. Bakgrunden är en juridisk uppgörelse som innebär att nio banker betalar 2 miljarder dollar i ersättning till investerare..

DI - 15 nov 15 kl. 14:27

ECB:s stresstest visar kapitalbrist hos banker

Ett nyligen genomfört stresstest mot nio banker visar att det råder en kapitalbrist på motsvarande 1,74 miljarder euro, enligt den europeiska centralbanken ECB. Det skriver Bloomberg..

DI - 24 aug 16 kl. 14:54

Nigerianska banker förbjuds handla med utländsk valuta

Nio banker i Nigeria stoppas från handel i utländsk valuta efter att ha vägrat att betala pengar som de är skyldiga regeringen. Det uppger en källa inom centralbanken till BBC..

DI - 19 dec 18 kl. 08:32

Riksgälden: Dessa banker är systemkritiska

Riksgälden listar i ett årligt beslut vilka nio banker och institut som är "systemkritiska". Varken Danske Bank eller Nordea finns med, eftersom de ingår i utländska koncerner..

DI - 13 okt 17 kl. 19:32

Uppgifter: Noteringen av Saudiarabiens oljejätte kan läggas på hyllan

Den planerade noteringen av Saudiarabiens jättelika oljebolag Saudi Aramco kan komma att läggas på hyllan. Det skriver Financial Times på fredagskvällen med hänvisning till fem personer med insyn i förberedelserrna..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 20 timmar sedan

”Jag har fått mer stöttning än skit”

Sandra Bourbon, som driver aktieportföljen Framtidsfeministen med en avkastning på 85 procent sedan start, siktar på att bli ekonomiskt fri när hon fyllt 40 år. För Realtid berättar hon om framgångssagan och om bankmannen som först hånade henne – och därefter bad om råd..

Realtid - Igår: 08:00

Ursäkten som bekräftar ängsliga Sverige

Får vi verkligen de bästa politikerna om de som någon gång för 20 år sedan betalt en barnvakt kontant riskerar att sållas bort? Det frågar sig Realtids chefredaktör Johan Såthe..

Realtid - Igår: 07:25

Bolån intresserar inom finans

I Realtids lista över veckans tio mest lästa artiklar dominerar en debattartikel om bolån. Danske Banks sparekonom Maria Landeborn väcker också läsglädje och många ville ta del av nyheter om en skjuten advokat..

Realtid - I förrgår: 17:00

”Pengar är billigt och alternativen är få”

Börserna i Stockholm och USA har i veckan gynnats av ECB-stimulanser och positiva nyheter om handelskriget. Det bredare indexet är nära högsta nivån någonsin..

Realtid - I förrgår: 16:45

Bright värvar fastighetsexpert från Mannheimer

Bright Advokat rekryterar fastighetsexpert från advokatjätten Mannheimer Swartling..

Realtid - I förrgår: 15:00

Verkligheten som bonde tuffare än i Pastor Perssons mässa

Pastor Persson målade upp en bild av guld och gröna skogar under sitt tal på Finansdagen. Realtids krönikör Per Lindvall berättar om verkligheten på blötmyren..

Realtid - I förrgår: 14:45

EQT:s erbjudande redan övertecknat

Riskkapitalbolaget EQT.s erbjudande inför börsnoteringen den 24 september har redan övertecknats, enligt källor till Reuters..

Realtid - I förrgår: 14:10

Londonbörsen avvisar bud från Hongkongbörsen

Londonbörsen avvisar budet på 354 miljarder kronor från Hongkongbörsen..

Realtid - I förrgår: 13:24

Eva Nordmark lämnar Folksam Saks styrelse

Den 10 september utsågs Eva Nordmark till ny arbetsmarknadsminister. Nu lämnar hon Folksam Saks styrelse..

Realtid - I förrgår: 13:00

Så stor är kostnaden för EQT:s emission

Rådgivarna samt vissa av EQT:s medarbetare får ta del av pengarna som EQT avsatt som kostnader vid emissionen. Samtidigt har en stor omstrukturering inför noteringen kostat pengar hos riskkapitaljätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.