YLE > Finland

Sunday, 22 September, 12:44

YLE - 11 sep 19 kl. 15:32

Den misshandlade rektorn i Borgå: ”Vi fortsätter bearbeta händelsen i skolan i morgon”Den dramatiska skoldagen i Pääskytien koulu fick sin början några minuter före klockan nio på morgonen, då några elever sökte upp rektor Kimmo Sirén..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Borgå, Pääskytien, Kimmo Sirén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den misshandlade, rektorni , BorgåVi fortsätter , bearbeta, händelsen, i skolan i morgon
YLE - 31 jan 18 kl. 18:44

Sofia Wilkman arrangerar en konsert i Borgå domkyrka till minne av sin väninnas döda barn: "Det har varit ett sätt för mig att bearbeta min sorg"

En fin tillställning för att motarbeta det hemska man känner efter tragedin i Borgå i november. Det hoppas Sofia Wilkman att minneskonserten i Borgå domkyrka på lördag ska vara..

Nyheter 24 - 04 maj 12 kl. 18:56

Fyra vakter misshandlade på Stureplansklubb


Vakterna blev under onsdagskvällen attackerade på krogen Collage i Stockholm. STOCKHOLM. De fyra vakterna arbetar på Stureplansklubben Collage, där misshandeln ägde rum.

HBL - 10 apr 13 kl. 06:00

Svenska kulturfonden delar ut pengar

De regionala fonderna, Nylands svenska kulturfond, Åbolands svenska kulturfond (inkluderar Åland), Österbottens svenska kulturfond och Svenska Österbottens kulturfond, delar i år ut 3,4 miljoner euro i understöd till lokala och regionala aktörer. Nyland svenska kulturfond delar ut 1,4 miljoner euro. Samtidigt delar man  också ut fyra olika regionala priser.

YLE - 19 maj 15 kl. 16:51

”På gränsen” är mycket mer än en tidning

Projektet ”På gränsen” för samman elever från Borgå gymnasium och Vasa övningsskolas gymnasium. Tillsammans har eleverna skapat en tidning och dessutom fått många nya vänner. Festsalen i Borgå gymnasium ljuder av ett glatt sorl.

YLE - 28 maj 17 kl. 08:00

Långläsning: Fredrik Jensens fotbollsframgång satte syskonkärleken på prov

Fredrik Jensens fotbollsframgång satte syskonkärleken på prov
”Jag hade svårt att genuint vara glad för honom det första halvåret”. Samtidigt som Fredrik Jensens karriärkurva pekar spikrakt uppåt har storebror Richard stampat på stället. Yle Sporten besökte fotbollsbröderna i Nederländerna.

YLE - 14 mar 14 kl. 09:56

Maskrosbarnet vände sig mot solen

Hjälp finns att få och hjälp ska man kräva. Det säger Jessika Arvik som växte upp i en familj med många bekymmer. Pappa misshandlade både fysiskt och psykiskt och mamma drack.

SmålandsPosten - 26 mar 14 kl. 06:41

Elever kände sig kränkta av teater???polisen fick gripa in

Teaterföreställningen Smålands mörker fick avbrytas när den skulle visas för eleverna på Uppvidinge gymnasieskola. Orsak: Några elever kände sig kränkta och störde föreställningen. Skådespelaren tvingades sätta sig i säkerhet och polisen fick gripa in.

Barometern - 26 mar 14 kl. 06:46

Kränkta elever avbröt föreställning

Teaterföreställningen Smålands mörker fick avbrytas när den skulle visas för eleverna på Uppvidinge gymnasieskola. Orsak: Några elever kände sig kränkta och störde föreställningen. Skådespelaren tvingades sätta sig i säkerhet och polisen fick gripa in.

SmålandsPosten - 26 mar 14 kl. 06:41

Polis fick tillkallas vid föreställning på skola

Teaterföreställningen Smålands mörker fick avbrytas när den skulle visas för eleverna på Uppvidinge gymnasieskola. Orsak: Några elever kände sig kränkta och störde föreställningen. Skådespelaren tvingades sätta sig i säkerhet och polisen fick gripa in.

SmålandsPosten - 16 dec 14 kl. 06:12

Skadegörelse stoppar alla aktiviteter runt jul

Alla inbokade aktiviteter i sporthallen i Lenhovda runt jul ställs in. Förstörelser på kvällar och helger har gjort att kultur och fritid väljer att hålla stängt.
- Vi har haft förstörelse inne i hallen och personer har betett sig väldigt illa och då fungerar inte vår uthyrning som den ska, säger Annika Persson, chef för kultur- och fritidsavdelningen i Uppvidinge.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Allt fler riksdagsledamöter vill legalisera snuset - smugglingen har gått överstyr

Inställningen till en legalisering av snus har blivit positivare i riksdagen. Det framkommer av en enkät som finska Yle har bett riksdagsledamöterna svara på..

YLE - 15 minuter sedan

Är du ett språkgeni? Nu kan du briljera med dina kunskaper i vårt språkquiz!

Har du koll på finlandismer, förkortningar och prepositioner? Med vårt språkquiz kan du testa om ditt språköra är så bra som du tror..

YLE - 3 timmar sedan

Forskare synar synsinnet i Tvärminne - när blir pungräkan blind, och vad gör hunden med sin nos förutom att känna doft?

Det råder internationell stämning på Tvärminne zoologiska station. Det är för 18:de året i rad som docent Magnus Lindström har kallat till symposium ute på forskningscentret, naturskönt beläget på Hangö udd..

YLE - 15 timmar sedan

Samlingspartiet slår tillbaka efter Halla-Ahos påstående om import av billig arbetskraft

Villkoren för anställande av utländsk arbetskraft har blivit en stötesten i samarbetet mellan oppositionspartierna. Sannfinländarna valde på fredagen att inte ansluta sig till Samlingspartiets interpellation mot regeringens ekonomi- och sysselsättningspolitik..

YLE - 20 timmar sedan

Förstaklassaren Aaron har ett specialuppdrag under biskopsvigningen i Borgå domkyrka: "Jag har bara väntat"

Det är förstås den nya biskopen Bo-Göran Åstrand som innehar huvudrollen under biskopsvigningen i Borgå domkyrka den 29 september, men också familjen Stråhlman från Borgå har en synlig och viktig roll..

YLE - Igår: 12:17

Jakthundar och finska spetsar speciellt utsatta för vargar

Vargar dödar tiotals hundar per år i Finland. Bara under det här året har Jord- och skogsbruksministeriet ersatt hundägarna med 40 000 euro för skador som vargarna orsakat..

YLE - Igår: 10:35

Allt färre asylsökande kommer till Finland – antalet ansökningar kan bli det lägsta på hela årtiondet

Hittills i år har Migrationsverket tagit emot 1 750 förstagångsansökningar. Migri tror att minskningen beror på EU-ländernas striktare bevakning av de egna gränserna..

YLE - Igår: 10:14

Halla-aho: Arbetskraftsinvandring löser inte vårdkrisen

Näringslivet vill helt enkelt importera billiga arbetare - det är orsaken till önskan att luckra upp behovsprövningen av utländsk arbetskraft. Det anser Sannfinländarnas ordförande Jussi Halla-aho..

YLE - Igår: 03:02

"Det krävs mycket träning för att ta fram de bästa egenskaperna i hundarna" – Världens största hundsporttävling pågår i Åbo

VM i Agility väntas locka 12 000 åskådare och cirka 500 ekipage från mer än 40 länder tävlar både individuellt och i lag..

YLE - Igår: 20:29

Tjäreborgs moderbolag Thomas Cook på konkursens brant – förhandlar om tilläggsfinansiering

Bolaget har tampats med ekonomiska svårigheter redan länge, och förhandlar nu om en nödfinansiering om 220 miljoner euro med huvudägarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.