Skånskan > Nyheter

Sunday, 22 September, 01:35

Skånskan - 11 sep 19 kl. 15:32

Misslyckad dieselstöldRÖSTÅNGA En bilägare på Hantverksgatan i Röstånga fick påhälsning i helgen.
Någon eller några personer var ute efter diesel och slog upp locket till tanken, men av någon anledning avbröts slangningen.
Resultatet blev istället ett antal brytmärke i plåten på bilen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
RÖSTÅNGA En, Hantverksgatan, Röstånga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misslyckad, dieselstöld
Blekinge Läns tidning - 06 nov 13 kl. 14:49

Misslyckad dieselstöld

Sydöstran - 06 nov 13 kl. 14:49

Misslyckad dieselstöld

LV - 15 nov 16 kl. 10:00

Misslyckad dieselstöld hos åkeri

Strax för midnatt natten till söndagen larmades polis från Linköping till ett åkeri i Kisa..

Polisen - 27 sep 12 kl. 12:10

Dieselstölder ett växande problem

Dieselstölder från olika fordon är ett växande problem i Kronobergs län som i övriga landet. Under september har det anmälts 31 dieselstölder i länet och Polisens uppfattning är att många dieselstölder inte polisanmäls och mörkertalet är stort..

Trelleborgs Allehanda - 10 okt 12 kl. 08:15

Dieselstölder slår hårt mot åkare

Arkivfoto: Scanpix
Dieselstölderna blir allt vanligare i Trelleborg. Ett högre pris i kombination med liten risk att bli upptäckt är de främsta orsakerna, tror polisen.
En som drabbats hårt är Peter Karlsson som har eget åkeri på Sjöviksområdet.

Västerbottens Folkblad - 12 dec 14 kl. 05:22

Två män greps för dieselstöld

Strax efter halv fem på fredagsmorgonen fick polisen samtal angående pågående dieselstöld i Jomark, utanför Robertsfors. När polisen kom till platsen så grep de två män i 20-årsåldern för dieselstöld alternativt försök till dieselstöld..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 12 kl. 15:07

Ytterligare företag drabbat av dieselstölder

Som HD skrev i går har flera dieselstölder anmälts i och kring Bjuv under helgen. Nu har ett företagslager på Hedenvägen anmält till polisen att de utsatts för dieselstöld någon gång mellan lördagen och måndagen. Gärningsmännen ska ha kommit till fots över en åker för att ta sig fram till dieseltanken och sedan brutit upp ett hänglås till påfyllnadsröret.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dieselstölder stort problem

Det blir allt vanligare med dieselstölder från skogsmaskiner, uppger SR Dalarna. Stölderna verkar öka i takt med att priset på diesel stiger.Det stjäls årligen tusentals liter, bara i Dalarnas län.

BT - 24 okt 12 kl. 10:19

Misstänkt tjuv greps - nu söker polisen tips om dieselstölder

Polisen vill ha tips om dieselstölder under det senaste dygnet sedan en misstänkt dieseltjuv gripits vid Målsryd. Tidigt på onsdagsmorgonen hade en anmälan gjorts om en stöld under natten som skulle kunna ha samband med den misstänkte mannen. Men polisen hoppas på tips om andra tillgrepp som skulle kunna kopplas till honom.

UT - 13 jun 13 kl. 10:30

Omfattande dieselstölder utefter motorvägsbygget

Femton tusen liter diesel har i helgen stulits från olika entreprenörer utefter motorvägsbygget mellan Tolkabro och Hester. Totalt har det anmälts sju olika dieselstölder i kommunen från olika platser utefter motorvägsbygget. Alla ska ha skett i helgen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Personbil i mitträcket

Sjöbo En person körde in i ett mitträcke på väg 11 utanför Sjöbo under lördagskvällen.Klockan 21 19 får SOS Alarm samtal om en trafikolycka på väg 11, i höjd med Björka med riktning mot Sjöbo. Enligt larminfon har en personbil kört in i mitträcket på vägen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Gå på knock i Las Vegas

Resor Las Vegas är inte bara USA:s största nöjesmetropol utan också världens boxningshuvudstad. Oavsett om du vill heja på bredvid ringen, besöka kända gym eller få en kick i baken när det gäller din egen träning är det hit du ska åka.Las Vegas • Resa hit
Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Las Vegas, utan du får räkna med minst ett byte, till exempel i London.

Skånskan - 5 timmar sedan

Mopedist körde på polisman

Malmö Vid en fordonskontroll på Sorgenfri i Malmö vägrade mopedföraren stanna och körde istället på en av polismännen.På lördagskvällen var på polisen på plats i Sorgenfri för kontroll av en grupp personer och ett fordon. Strax innan klockan 19 stoppas polisen en moped på vägen, men föraren väljer att inte stanna.

Skånskan - 6 timmar sedan

Cyklist påkörd vid matbutik

Kävlinge En cyklist blev påkörd av en bilförare utanför en matbutik i centrala Kävlinge på lördagskvällen.Klockan 18 38 får SOS Alarm samtal om olyckan, som skett på Storgatan, i rondellen utanför ICA, i Kävlinge. – Cyklisten ska ha blivit påkörd av en personbil i rondellen, säger Charlotte Wotz Ader, teamledare SOS Alarm.

Skånskan - 7 timmar sedan

Billinge laddar för ny föreläsningshöst

BILLINGE Billinge föreläsningsförening har nu spikat sitt program i höst. En nyinsatt programpunkt inleder.25 september.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hus på 104 kvadratmeter från 1970 sålt i Skurup

Skurup Fastigheten på adressen Lindvägen 6 i Skurup har fått en ny ägare. Köpare är Ingela Andrea Hall, 52 år, tidigare boende på Norrgatan i Skurup och säljare är Kjell Hansson. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 2 405 000 kronor.

Skånskan - 7 timmar sedan

Metanutsläpp på reningsverk – området avspärrat

Lund Polis, räddningstjänst och ambulans ryckte ut på förmodat gasutsläpp från ett reningsverk på Höjeåvägen i Lund under lördagseftermiddagen.Strax innan klockan fem tillkallas räddningstjänst, polis och ambulans till ett avloppsreningsverk på Höjeåvägen i Lund. Räddningstjänsten arbetar med att lokalisera varifrån utsläppet kommer och vad för typ av ämne det rör sig.

Skånskan - 8 timmar sedan

Här är listans 34 punkter

Inrikes Regeringen presenterade 34 åtgärder i arbetet mot gängkriminaliteten.
Ta del av varje punkt på listan.Verktyg i brottsbekämpningen 1.

Skånskan - 8 timmar sedan

59-åring ny ägare till 90-talshus i Sjöbo

Sjöbo Fastigheten på Kemigatan 16 i Sjöbo har fått en ny ägare. Köpare är Carina Svensson, 59 år, och säljare är Dennis Andersson. Köpet blev klart i september 2019 och priset blev 2 050 000 kronor.

Skånskan - 9 timmar sedan

Eslöv kammade noll mot Olympic

FOTBOLL Eslövs BK kunde inte stå emot ett fysiskt starkt BK Olympic, som vann med 3–0 hemma på Lindängen.Redan efter tolv minuters spel hade serieledaren i den västra tvåan, BK Olympic, gjort två mål.
Resten av matchen blev sedan en rejäl uppförsbacke för nykomlingen Eslöv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.