Skånskan > Nyheter

Monday, 16 September, 08:17

Skånskan - 11 sep 19 kl. 15:32

Körkortslös åkte fast i kollSVALÖV Den lokala polisen utförde under fredagen en trafikkontroll på Rönnebergsvägen i Svalöv.
Det resulterade i en bilförare som inte hade giltigt körkort.
Lite senare drog en mopedist på lite väl hårt på gasreglaget och resultatet blev en rejäl fortkörning.
De båda brotten rubriceras som olovlig körning..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVALÖV Den, Rönnebergsvägen, Svalöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Körkortslös, åkte, fasti , koll
Nya Wermlands Tidningen - 03 sep 14 kl. 14:39

Körkortslös åkte fast i avställd bil

På tisdagen kontrollerade polisen en bil på Rörläggarvägen. Föraren, en man, kunde inte visa upp något körkort och inte heller någon annan id-handling..

Norrtelje Tidning - 22 okt 15 kl. 09:13

Körkortslös åkte fast i rutinkontroll

Vid 05.30-tiden på torsdagsmorgonen höll polisen en rutinkontroll av trafiken i höjd med Rö utanför Rimbo..

Nya Wermlands Tidningen - 16 aug 16 kl. 16:53

Körkortslös åkte fast – två gånger samma dag

Den 38-årige mannens körkort var indraget, visade det sig när han stoppades på Hamngatan i Karlstad den 25 maj i en lastbil..

Nya Wermlands Tidningen - 21 dec 16 kl. 14:46

Körkortslös åkte fast

På tisdagskvällen kontrollerade polisen en bilist på Degerforsvägen..

Kristianstadsbladet - 31 maj 17 kl. 16:24

Flera körkortslösa åkte fast

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 17 kl. 06:30

Drogad och körkortslös åkte fast efter olycka på E6 – döms till fängelse

Döms trots att pappan påstod sig ha kört vid olyckan på E6..

Expressen - 21 jan 19 kl. 06:30

51-åring åkte fast två gånger för grov rattfylla

En 51-årig körkortslös man har åtalats i Malmö för att under loppet av två månader åkt fast två gånger för rattfylleri.Vid ett tillfälle var mannen så full att han tappade kontrollen över sin bil och körde på en man.Då hade 51-åringen 1,82 promille alkohol i blodet..

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 18 kl. 11:30

56-åring krockade med Fleninge motell – åkte fast för flera brott

Berusad och körkortslös man rände in i motellet..

Kristianstadsbladet - 21 nov 18 kl. 20:00

Kontroller: Två åkte fast för grov olovlig körning

Polisen fick tag på körkortslösa förare, två dagar i rad. Båda var tidigare dömda för olovlig körning och därför rubriceras deras brott som grova..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Kraftringen tar steg mot gas till krogarna

lund Kraftringen och Lunds kommun går vidare med planerna att leverera miljövänlig gas till krögarna i innerstaden, som behöver gasen till brännare för uteserveringarna samt till köken.
Nästa steg är att parterna tecknar avtal om genomförande och drift.Det är ett gammalt stadsgasnät som Kraftringen och kommunen vill ta i drift.

Skånskan - 1 timme sedan

Miljöhus i brand på Trollebergsvägen

Lund Under natten mot måndagen började ett miljöhus på Trollebergsvägen att brinna. Klockan 00.44 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till Trollebergsvägen i Lund efter en brand i ett miljöhus.

Skånskan - 3 timmar sedan

Farlig korsning görs om till rondell

SJÖBO Den här veckan börjar arbetet med att bygga om en olycksdrabbad korsning till en säkrare cirkulationsplats.Korsningen Esplanaden-Ommavägen har i flera år funnits med i kommunens plan för åtgärder som ska främja trafiksäkerhet, tillgänglighet, framkomlighet och miljö.
I våras beslöt politikerna i tekniska nämnde att det var dags att trycka på startknappen, inte minst för att det fanns en risk att pengarna som avsatts i budget, l tre miljoner, inte skulle få föras över till nästa år.

Skånskan - 10 timmar sedan

Ett fall framåt för Borgeby

FOTBOLL Det blev en ny förlust för Borgebydamerna, 1-4 borta mot Sundsvall i Elitettan under söndagen. Men nya huvutränaren Anders Nilsson tyckte ändå att det var ett fall framåt.– Vi gjorde en fantastiskt bra första halvlek, hade betydligt mer bollinnehav och skapade fyra-fem riktigt bra chanser.

Skånskan - 11 timmar sedan

Eslövs damer krossade Juno

BORDTENNIS Eslövs PK:s pingisligadamer följde upp premiärsegern över Eskilstuna med samma siffror mot IK Juno, 6-1.– Härligt att få en sådan här start, men det var väntat, konstaterade tränaren Mattias Andersson.
– Eskilstuna och Juno är två lag som förmodligen kommer kriga i botten.

Skånskan - 12 timmar sedan

Smakstart för Brljevics Lugi

HANDBOLL Lugis SHE-damer fick en smakstart på säsongen med 27-21 (11-10)-seger borta mot VästeråsIrsta.– Skönt. Vi har alltid haft svårt för Västerås och därför satt den här segern verkligen perfekt, konstaterade tränaren Dragan Brljevic.

Skånskan - 12 timmar sedan

E65 avstängd efter krock

Skurup Vid sjutiden på söndagskvällen krockade två personbilar på E65 i höjd med Rydsgård.Larmet kom in till polisen 19:05. Det är ännu okänt om någon kommit till skada.

Skånskan - 13 timmar sedan

Byn fördes tillbaka i tiden

Öst­ra Sallerup Un­der sön­dagen mar­scherade åter Caroliner ge­nom byn, och kvin­nor i huck­len och barn som täljde vis­sel­pi­por syntes. 1600-talet var till­ba­ka för en dag.Bara två vec­kor in­nan 1600-talsdagen blev man klar med det sis­ta i 1600-tal­sparken i Öst­ra Sallerup.

Skånskan - 16 timmar sedan

Två singelolyckor på på riksväg 11

Staffanstorp Vid kvart i fyra-tiden på söndagseftermiddagen larmades polisen till en singelolycka på riksväg 11 i höjd med Nordanå.
När räddningstjänsten kom till platsen upptäckte man att inte en utan två singelolyckor ägt rum.Larmet kom in till polisen 15:43 på söndagen.

Skånskan - 16 timmar sedan

En uppkäftig uppdatering

motor Att påstå att årets upplaga av Audi A4 skulle ha fått en rejäl ansiktslyftning är inte helt sant. Det är nämligen inte bara nyllet som fått ett lyft utan hela utstyrseln. Däremot känner vi igen det mesta av tekniken under skalet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.