Skånskan > Nyheter

Tuesday, 17 September, 16:22

Skånskan - 11 sep 19 kl. 15:32

Glömde dator på bussenBILLEBERGA En elev på en skola i Billeberga glömde sin skoldator på en buss i dagarna.
När upptäckten gjordes visade det sig att datorn plockats upp av någon okänd person.
Datorn förvarades i en väska..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
BILLEBERGA En, Billeberga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glömde, dator, bussen
Dalarnas tidningar - 17 apr 15 kl. 15:16

Glömde dator på biltaket

Har någon sett en tappad dator mellan Övermo och Källberget? En bilist glömde på torsdagen sin bärbara HP-dator på biltaket och åkte iväg. Nu är datorn borta, men hittas den så lämna den till polisen..

DalaDemokraten - 17 apr 15 kl. 15:16

Glömde dator på biltaket

Har någon sett en tappad dator mellan Övermo och Källberget? En bilist glömde på torsdagen sin bärbara HP-dator på biltaket och åkte iväg. Nu är datorn borta, men hittas den så lämna den till polisen..

NSD - 14 jul 12 kl. 05:40

Passagerare glömde dator - terrorlarm på flygplats

Hundratals passagerare fick utrymma Luleå flygplats efter ett misstänkt terrorlarm.Orsak? En kvinna glömde sin dator i flygplanet och smet tillbaka - utan att passera säkerhetskontrollen..

Barometern - 14 apr 14 kl. 08:22

Bussen ett andra hem för pendlarproffsen

Varje morgon vid halv fem ringer mobilen och Ella Nilsson kliver ur sängen. Vid klockan sex går bussen och 24 minuter senare stiger kompisen Stella Jangfalk på och sätter sig på sätet bredvid. – Tredje sätet bakifrån på vänster sida är vårt.

Kristianstadsbladet - 31 okt 12 kl. 06:30

Elever tvingas stå i bussen till skolan

Foto: Scanpix
När barnen från Näsum ska åka till skolan på morgonen får de ofta stå upp hela vägen eftersom regionbussarna är fulla. Övriga barn från landsbygden åker skolbuss och får därmed sitta ner under resan.
För snart två veckor sedan bjöd kommunen in niondeklassarna i Bromölla för att diskutera vad som var positivt och negativt med kommunen och vad som kan påverkas inför framtiden.

Trelleborgs Allehanda - 05 jan 11 kl. 06:00

Förgäves väntan på bussen

Två gånger de senaste veckorna har Tina Frid försökt åka buss 1 från Högalidsvägen.
När Tina Frid ringde till Skånetrafiken fick hon bara tystnad till svar. ?

Skånskan - 24 mar 17 kl. 13:30

Fick väska åter – utan stulen dator

SVALÖV ERWP.fif(2)En resenär blev av med sin väska innehållande en dator på bussen från Svalöv för ett par veckor.
Förlusten anmäldes till polisen och i dagarna kom väskan tillbaka, men nu tom och helt länsad.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 11 kl. 15:17

Man bestulen på väska med dator

I samband med att en man i 60-års åldern hoppade av bussen på Strövelstorpsvägen i Strövelstorp omkring klockan 17 i måndags följde ett gäng killar efter. De ryckte till sig hans väska som innehöll bland annat dator och mobiltelefon och sprang från platsen. Det totala värdet på det stulna uppskattas till drygt 5 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 12 kl. 15:37

Stöldanmäld dator hittades på stadshuset

En 16-årig flicka blev av med sin bärbara dator vid 17-tiden på tisdagen. Hon gjorde polisanmälan om stöld, men i själva verket lämnade en vänlig själ in den på stadshuset.Flickan stod på busshållplatsen vid Kullagymnasiet och hade lagt sin väska med datorn på en bänk bakom sig.

Kristianstadsbladet - 29 aug 13 kl. 16:21

Glömde kvinnojourens dator på stan

Chefen på en kvinnojour i Skåne slarvade bort en dator med sekretessbelagda uppgifter om flera personer, under en shoppingrunda i somras. Datorn är fortfarande försvunnen och händelsen har anmälts enligt lex Sarah.(TT)
Chefen på en kvinnojour i Skåne slarvade bort en dator med sekretessbelagda uppgifter om flera personer, under en shoppingrunda i början av juli.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Ärlig om misslyckandet

Storbritanniens före detta premiärminister David Cameron gav häromdagen sin första intervju efter brexitomröstningen. Kritiken mot efterträdaren Boris Johnson var hård. Cameron påpekade att Johnson och Michael Gove ljugit för väljarna om kostnaden för EU-medlemskapet.

Skånskan - 3 minuter sedan

Politiker, inte kritiker

Egentligen är inte lilla Sölvesborgs beslut om att bara köpa ”klassisk tidlös” konst värt den åsiktsstorm som härjat i riksmedier. Det finns i princip inga pengar att köpa konst för.
Det kliar ändå i fingrarna eftersom det är ett så bra exempel på ett område som politiker ska låta bli.

Skånskan - 30 minuter sedan

9-åring biten av hund

TECKOMATORP En nioårig pojke fick bitskador sedan en hund gått till attack mot honom i Teckomatorp i förra veckan.Några pojkar stod och pratade på en cykelväg när en hundägare kom gående med tre hundar.
Två av dess sprang lösa, den tredje var kopplad och när ägaren, en man i 50-årsåldern, passerade pojkarna gjorde den kopplade hunden ett utfall och bet pojken i höften.

Skånskan - 30 minuter sedan

Gick in och stal laddare

SVALÖV Två bilar parkerade på Teckomatorpsvägen i Svalöv har utsatts för inbrott.
Detta inträffade natten mot måndagen och sedan gärningsmän tagit sig in hittades två laddare, traktamentehandlingar och bilnyckel som man tog..

Skånskan - 30 minuter sedan

Slog sönder front på bil

SVALÖV En bilägare i Svalöv blev inte så glad när han kom ut för att köra iväg.
Under natten hade någon eller några sysselsatt sig med slå i sönder fronten på bilen.
Incidenten inträffade på Göjegatan och brottet rubriceras som skadegörelse..

Skånskan - 30 minuter sedan

Blev av med 20 000

SVALÖV En 78-årig man i Svalöv tappade sin plånbok och några timmar senare var han av med totalt 20 000 kronor.Händelsen inträffade i slutet av förra veckan i centrala Svalöv och sedan okända personer hittat plånboken innehållande bland annat kontokort togs en stor mängd pengar ut i en bankomat i Svalöv. Mannen spärrade kontot, men det visade sig för sent, och det innebar att okända personer lyckades få ut totalt 20 000 kronor..

Skånskan - 15 minuter sedan

Larm om pistolman vid Gyllins trädgård

Malmö En privatperson kontaktade polisen på tisdagseftermiddagen efter att ha sett en man med pistolliknande föremål på Lönnebergagatan.Polis skickas till platsen där den misstänkte mannen kontrolleras. Området söks också av med bland annat vapenhund för att undersöka uppgifterna.

Skånskan - 30 minuter sedan

Hus på 80 kvadratmeter i Eslöv har fått nya ägare

Eslöv Fastigheten på adressen Öslöv 212 i Eslöv har fått nya ägare. Köpare är Jennie Folkunger, 36, och Luis Ricardo Pantoja Coutinho Bernardo, 35, från Helsingborg, och säljare är Martin Wiklund. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 2 800 000 kronor.

Skånskan - 45 minuter sedan

Kommunstyrelsens förslag gick igenom

Kävlinge Under måndagens Kommunfullmäktige (KF) gick alla Kommunstyrelsens förslag igenom, utom en motion som bordlades.
– Det gick smidigt, det var inte många kontroversiella motioner, säger Pia Almström (M), kommunstyrelsens ordförande.På måndagen hölls terminens första Kommunfullmäktige i Kävlinge.

Skånskan - 45 minuter sedan

Vartannat tåg kommer inte i tid

8 927 timmar - så mycket var persontågen försenade under 2018. Men Skåne är långt ifrån värst drabbat av förseningar i Sverige, tvärtom. Det visar statistik från Trafikanalys.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.